Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 15 august 2011

15 Aug 2011, 723 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 15 august 2011

Horoscop - Luni, 15 august 2011

BERBEC - Azi ai putea gasi multa intelegere in lucruri sfinte, ca atare deschide un drum spre spiritualitate. Daca simti nevoia sa mergi la biserica in zi de sarbatoare sau doar sa te rogi acasa in intimitate, efectul este acelasi si simti cum sufletul tau se elibereaza de intrebari si dileme. Discutia foarte serioasa pe care o ai cu ceilalti va avea si asupra lor efect eliberator, pentru ca stii sa asculti si, mai ales, stii sa dai povete intelepte, desprinse din experienta ta de viata. Esti un interlocutor de nadejde de la care oricine are ceva de invatat.

TAUR - Nu te juca asa cu vorbele, mai ales daca in fata ta se afla o persoana pesimista care are tendinta de a trata orice cuvant ca un atac impotriva lui. Glumele trebuie spuse intr-o forma clara, care sa nu nasca interpretari eronate, deci fii foarte atent la ce ton folosesti atunci cand faci cuiva o poanta sau ironizezi pe cineva. Ar putea intelege altceva din gluma ta si dupa aceea nu vei mai sti cum sa dregi busuiocul. Nu te lua de defectele unora, pentru ca ii poti rani profund.

GEMENI - Au impresia ca esti blocat intr-o capcana, dar totul provine de la limitele extrem de aspre care te incorseteaza dur. Nu ai voie sa te misti asa cum ai dori si orice incercare de a depasi acest hop se soldeaza cu un esec ce mareste senzatia de neputinta care te copleseste. Consideri ca nu poti face ceea ce ti se spune, ca e un sacrificiu mult prea mare, dar, pentru ca esti totusi prea mic in fata celui care da azi ordine, taci si te supui, cu gandul ca acesta e pretul pe care il ai de platit.

RAC - Timiditatea te face sa te comporti ciudat ori de cate ori te afli in preajma celui pe care-l iubesti. Nu ai curaj sa-ti exprimi sentimentele, dar nici sa ii spui ceea ce nu-ti convine, si preferi sa stai in banca ta, asteptand ca celalalt sa descopere ce e in sufletul tau. Poate nu e doar iubire aici, ci exista si unele frustrari sau emotii negative care te obliga sa te retragi in carapacea ta, dar izolarea nu e cea mai buna solutie in iubire, petru ca naste indoieli. Trebuie sa stati serios de vorba si sa descoperiti ce nu merge bine.

LEU - Faci parte dintr-un grup in care, altadata, te simteai foarte bine, dar azi nu mai ai aceesi senzatie. La originea acestei stari negative se afla dezinteresul unora fata de tine, pentru ca nu mai ai o pozitie fruntasa. A aparut altul care se erijeaza in pozitia de lider si te da pe tine, incet, la o parte, lucru care nu-ti convine. Te simti dezamagit, dar uneori e bine sa mai lasi si pe altii sa indrume grupul din care faci si tu parte, pentru ca oricand e nevoie de o viziune noua asupra evenimentelor.

Retrage-te pentru o vreme pe o pozitie inferioara.

FECIOARA - Ti-e dor de cei dragi, de locurile in care ai copilarit, ca si cum aceasta zi iti amintelte de vremuri de demult in care erai fericit si te simteai ocrotit. Poate ai ocazia sa retraiesti ceva din acele timpuri pentru ca treci printr-un loc de care te leaga emotii puternice sau pentru ca te intalnesti, dupa multi ani, cu persoane cae au insemnat ceva in trecutul tau. O revedere peste ani, o reuniune de familie sau chiar un eveniment fericit de genul unei petreceri aduna multa lume la un loc printre care te simti ca acasa.

BALANTA - Nu judeca lumea fara sa ai toate detaliile necesare, pentru ca ai putea fi tentat sa barfesti sau sa critici anumite categorii sociale doar analizand un caz izolat. Ca sa fii just in aprecieri, e bine sa cunosti cat mai mult cazuri de la care sa extragi o concluzie corecta, dar incearca sa nu bagi in aceeasi oala mai multa lume doar de la o singura situatie singulara. Daca un om ti-a gresit si face parte dintr-un anumit grua, nu trebuie sa cataloghezi tot grupul ca fiind la fel!

SCORPION - Esti decis sa faci o schimbare in planurile tale viitoare. Ai analizat serios situatia si ai ajuns la aceasta concluzie care va trasa alt curs evenimentelor. Nu mai poti continua la fel ca pana acum, deci fii pregatit sa te ocupi de cu totul altceva si sa accepti din mers si o alta viziune. Primesti un sfat inteligent de la o persoana care a trecut printr-o experienta similara si daca faci la fel ca el, vei avea parte de rezultate la fel de bune. Urmeaza-i exemplul!

SAGETATOR - Fii precaut in chestiuni financiare si incearca sa pastrezi echilibrul intre venituri si cheltuieli. Calculezi cu multa atentie sumele de care dispui in comparatie cu cele de care ai nevoie si ajungi la o concluzie promitatoare. Te vei descurca foarte bine cu banii disponibili si vei aduce la zi si datoriile urgente, si mai ramane ceva si pentru strictul necesar. Analizele financiare pe care le faci azi la rece sunt mature si serioase si se bazeaza pe date concrete, fara riscul de a gresi.

CAPRICORN - Nu apar evenimente iesite din comun astazi, ci incepi saptamana cu o senzatie de rutina apasatoare. Poate asteptai ceva deosebit intr-o zi de sarbatoare, dar nimic nu se petrece conform viselor tale frumoase. Te ocupi de lucruri neimportante, de maruntisuri de care nu ai avut timp in alte zile, deci, pentru ca ai suficient timp liber la dispozitie, iti aduci aminte de acele sarcini pe care in trecut le-ai tot amanat, preocupat de alte urgente.

VARSATOR - Iubirea nu e intotdeauna frumoasa si pura ci mai aduce si surprize neplacute. Azi poate vea loc un eveniment periculos pentru relatia voastra, ca si cum ispita rea si-ar baga cu riscul de a strica armonia de altadata. Minciuna, tradarea sau alte gesturi incorecte iti pot da tarcoale iar suspiciunea si teama pun stapanire pe tine.Arunci pe umerii celuilalt vini pec are poate nici nu le merita si nu reusiti sa reveniti la o stare de calm si intelegere in cuplu, ci fiecare recurge mai mult la gesturi negative.

PESTI - Nici tu nu stii ce vrei si deja renunti la unul din planurile cele mai mari, atras de o alta directie mai interesanta. Fii mai ferm in pozitia ta, pentru ca, daca te schimbi asa, dupa cum bate vantul, nu vei putea ajunge la ceea ce-ti doresti. Se pare ca a fost un vis fara consistemta, de vreme ce deja renunti la el in favoarea altuia, dar aceasta atitudine da dovada si de multa inconstanta si superficialitate, ceea ce nu te pune intr-o lumina prea buna. Daca ai ales ceva, mergi pe aceasta cale mai departe!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »