Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 13 august 2011

13 Aug 2011, 730 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 13 august 2011

Horoscop - Sambata, 13 august 2011

BERBEC - Banii sunt preocuparea numarul unu in aceasta zi si stai si faci tot felul de calcule cu privire la veniturile tale viitoare, dar mai ales la cheltuielile consistente care se apropie. A venit scadenta unor rate si te tot intrebi cum sa le onorezi mai bine sau te gandesti sa faci o investitie si pui serios in balanta platile viitoare comparativ cu veniturile pe care te poti baza. Esti atent la toate detaliile incat poti lua decizii intelepte din punct de vedere material, fara a risca nimic.

TAUR - Nu te aventura asa, la primul impuls, in directia cea noua care se iveste azi, pentru ca ai putea regreta mai apoi graba de care ai dat dovada, mai lasa sa treaca o zi, doua, ca sa intelegi mai bine incotro te indrepti, ca nu cumva sa faci o alegere pripita. Tu ai nevoie de mai mult timp de analiza, de gandire sau de adaptare, ca atare o actiune atat de spontana nu prea se potriveste stilului tau. Esti obisnuit cu actiuni mai lente, mai bine chibzuite si nu dai randament in activitati bruste.

GEMENI - Nu prea ai chef sa pleci la drum, poate pentru ca nu esti foarte bine informat cu privire la traseul pe care trebuie sa-l parcurgi. De obicei esti mult mai atent la detalii, tocmai de aceea acum iti vine destul de greu sa calatoresti fara sa cunosti nimic despre ceea ce te asteapta la destinatie. Ai plecat prea in pripa, probabil nici nu ai apucat sa iti pregatesti terenul la capatul acestei incursiuni, de aceea stai mereu cu teama in san daca nu cumva va fi o calatorie ratata. Parca ai fi vrut sa fii in alta parte azi.

RAC - Esti obosit la final de saptamana, dar nu ai parte de odihna nici azi, de parca s-ar fi acumulat o serie de sarcini de care nu ai avut timp zilele trecute. Trebuie sa te ocupi si de ele cat mai curand, pentru ca nu sufera amanare, dar epuizarea fizica sau nervoasa isi va spune cuvantul pana spre seara. Te apleci asupra muncii asumate, dar fara prea multa tragere de inima, considerand totul o corvoada de care trebuie sa scapi cat mai repede. Nu prea ai de ales.

LEU - Esti atat de preocupat de ceea ce se intampla in cariera ta, incat nu lasi nici aceasta zi sa treaca fara a te apleca asupra unei sarcini de care depinde reputatia ta. Ai toate sansele sa atingi si azi un mare scop profesional, pentru ca pare a fi o zi propice pentru interviuri de angajare, pentru prezentarea unui proiect in fata unei comisii, pentru sustinerea unui examen sau orice fel de confruntare in care trebuie sa-ti arati valoarea. Esti bine pregatit, deci spune tot ce stii fara emotie!

FECIOARA - Rabdarea ta este pusa din greu la incercare, dar ai noroc sa fii inzestrat cu mari resurse in acest sens.

Astepti oricat, daca ai convingerea sau garantia ca la final te asteapta un rezultat bun, ca atare incerci sa iti domolesti energia, acceptand si un ritm mai lent de evolutie. Posibil sa primesti si azi o noua amanare, dar nu te enervezi, asa cum ar face firile mai impulsive, ci te organizezi mai bine, in asa fel incat sa nu-ti pierzi interesul pana ce totul va deveni realitate.

BALANTA - Esti fericit, intr-adevar, si se vede de la o posta ca ai o mare bucurie in suflet pe care simti nevoia sa o impartasesti celor dragi. O petrecere, un eveniment de familie aducator de bucurie, o veste excelenta sunt doar cateva din momentele superbe ale acestei zile cand inima ta va zambi fericita. Prezenta celui drag aproape va face ziua perfecta, deci fiti cat mai mult timp impreuna, voi doi sau tu cu intreaga familie, pentru ca si compania copiilor este generatoare de veselie si buna dispozitie.

SCORPION - Trebuie sa fugi din acele medii in care planeaza tristetea si tensiunea, pentru ca te pot afecta foarte tare. Azi rezonezi mult mai intens la influentele nefaste din anturaj si pui suflet in tot ce auzi de parca ar fi problemele tale. Stai asadar departe de prietenii care nu stiu altceva decat sa se planga de orice si nu te lasa acaparat de astfel de oameni, ai si tu propriile tale necazuri, nu ai nevoie de alte povesti lacrimogene in plus. Iti vor strica ziua.

SAGETATOR - Daca cineva ti-a atras atentia in mod special, nu astepta de la acesta primul pas, ci fii tu cel care ia taurul de coarne si se apropie de celalalt. Initiativa proprie este recompensata azi, fie ca e vorba de sansa unei iubiri sau de ocazia de a te alatura unui grup mai larg de persoane, deci nu sta in banca ta. Iesi in evidenta prin ceva numai al tau care ii va impresiona pe multi: prin bunatate, prin jovialitate, prin talente in comunicare, ceva care te ajuta sa te apropii mai usor de oameni.

CAPRICORN - Ai avut mari asteptari de la aceasta zi, dar nu iese conform planurilor. Totusi, nu trebuie sa disperi, pentru ca atunci cand se inchide o usa, se deschide o fereastra altundeva. Niciodata nu trebuie sa te cramponezi de un unic scop, pentru ca pot trece multe alte variante mai bune pe langa tine si, obsedat de acea tinta, nu le vei observa. Ca atare deschide bine ochii si fii deschis si la alternative. Nu poti sti niciodata daca nu se iveste vreuna mai buna!

VARSATOR - Lucrurile bune pot aparea si in cele mai banale locuri, ca atare nu te astepta la surprize deosebite doar in imprejurari iesite din comun. Poti primi vesti exceptionale legate de cel mai simplu detaliu din viata ta si poti cunoaste fericirea unde nici nu te asteptai. Nu subestima valoarea lucrurilor tot asa cum nu trebuie sa ai asteptari imense de la evenimente carora le acorzi o semnificatie deosebita, pentru ca binele se poate ascunde si in piata, si in bucatarie, si in lift, si dupa colt.

PESTI - E distractie mare in mediul in care nimeresti astazi si ai chef de glume si de joaca. Uiti, practic, de varsta pe care o ai si te cobori la nivelul celor mici, pentru ca mai ai inca un suflet de copil. Atat timp cat te poti manifesta in voie, fara nicio cenzura din partea nimanui, vei avea parte de o zi placuta si amuzanta, deci inconjoara-te numai de oameni simpatici, volubili, care au acelasi chef de divertisment ca si tine. Fugi de cei batrani, impovarati de griji care vorbesc intruna numai de griji, lipsuri si probleme. Nu ai ce cauta printre ei!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »