Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 16 august 2011

16 Aug 2011, 793 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 16 august 2011

Horoscop - Marti, 16 august 2011

BERBEC - Diferentele de varsta se resimt azi foarte puternic, pentru ca la toate ideile tale moderne sau un pic mai indraznete, se va trezi cineva mult mai in varsta sa critice sau sa se opuna. Conflictele dintre generatii, intre sefi si subalternii tineri, intre parinti si copii pot ajunge azi intr-un punct sensibil pe care cel mai intelept trebuie sa-l gestioneze cu luciditate. Oricat de mult ai tine la parerile proprii, incearca sa nu apelezi la agresivitate verbala in fata celor diferiti tie ca fire sau ca mod de actiune.

TAUR - Banii sunt una din preocuparile tale principale, iar azi devin chiar sursa principala de energie pentru tine. Afacerile merg de minune, banii au de unde veni, dar asa cum vin, asa s-au dus pentru ca ai o intreaga lista de cumparaturi in asteptare. Astepti cu sufletul la gura o anumita suma, ca onorariu pentru o activitate prestata, dar nici nu vine bine ca deja ai planificat-o pentru niste investitii masive pe care le visezi de multa vreme. Atat timp cat au de unde veni, nu ai de ce sa-ti faci griji.

GEMENI - Apelezi la un specialist, pentru ca ai ajuns intr-un punct in care nu te mai descurci de unul singur. Accepti ca nu le stii tu chiar pe toate, deci bati la usa acestui expert care are rolul de a rezolva cu brio una din nelamuririle tale majore. Ai ceva de invatat de la acesta, si iti va impartasi din experienta acumulata. Oricat ai fi tu de curios, dornic sa stii tot ce se poate din orice domeniu, sunt totusi informatii pe care nu le-ai aflat si altii ti le pot oferi cu generozitate. Contra cost sau num, depinde.

RAC - Nu pune la suflet replicile cam aspre care vin de la un prieten care uita de diplomatie si de amabilitate si spune ce-i vine la primul impuls. Va regreta agresivitatea verbala de acum, mai ales ca va vedea din partea ta o reactie de respingere care il va pune pe ganduri. Nu ezita sa arati daca nu-ti convine atitudinea lui fata de tine, pentru ca nu meriti asemenea tratament din partea sa. La prietenia pe care i-o arati de fiecare data, tu nu meriti asemenea critici, rautati sau ironii acide.

LEU - Nu te trezesti in cea mai bun a forma incat toata ziua pare ratata din cauza indispozitiei matinale. Poate nici nu ai dormit prea bine azi noapte si vei arata mereu ca un somnambul obosit, stresat, preocupat de tot felul de griji la care nu gasesti deocamdata raspunsuri. Aceasta stare neplacuta iti va strica multe planuri astazi incat nu vei resimti nici un fel de progres in ceea ce faci, ci bati pasul pe loc. dai impresia ca ai avea nevoie de o zi in plus de odihna sau de o vacanta, in cazul in care nu ai avut deja una.



FECIOARA - O zi atat de buna nu ai mai avut demult, deci incarca-te cu entuziasm si energie pozitiva pentru a te folosi din plin de auspiciile ei norocoase. Ai parte de evenimente cu totul deosebite, de sanse iesite din comun, de vesti exceptionale si cu asemenea bagaj la tine, toate ar trebui sa-ti mearga ca unse. Este o ocazie rara de a te remarca sau de a-ti implini un vis si ai senzatia ca, orice ai face, o aripa protectoare te ajuta sa-ti duci planurile cu brio la indeplinire.

BALANTA - Vestea care soseste astazi nu e deloc cea pe care o asteptai si e normal sa fii dezamagit la prima vedere. Totusi, chiar daca nu suna asa cum ai fi dorit tu, nu trebuie sa te lasi coplesit, ci sa cauti in ceea ce ti se ofera si jumatatea plina a paharului. Sigur exista si ceva bun in ceea ce ai primit si trebuie sa valorifici plusurile, nu sa scoti in evidenta doar minusurile. In tot ceea ce primesti sigur exista si ceva care merita valorificat, fara sa plangi dupa ceea ce nu ai primit deocamdata.

SCORPION - Deciziile tale sunt fara intoarcere astazi, dovedind o tarie de caracter iesita din comun. Daca ai spus ceva, ramane lege pentru tine si nu te vei razgandi. Esti gata sa pui punct unei situatii care nu mai are nimic bun de oferit si, in ciuda tuturor incercarilor unora de a te convinge sa continui pe aceeasi linie, tu te arati extrem de ferm pe pozitie. Daca ai spus nu, nu ramane si duci mai departe decizia ta transanta oricat de greu ti-ar fi. Nu te mai uiti inapoi!

SAGETATOR - Nu astepta lucruri iesite din comun de la aceasta zi, pentru ca poate fi una dintre cele mai banale zile din ultima perioada, dar care iti prieste de minune. Tocmai datorita lipsei de evenimente deosebite te poti ocupa de o serie de aspecte marunte pe care le-ai tot amanat din lipsa de timp, nu-ti planifica nimic special pentru astazi, ci adu-ti aminte de chestiunile cele mai neimportante de pe lista ta de sarcini. Le vei putea duce la capat, scapand dintr-un foc de o multime de fleacuri.

CAPRICORN - Te complaci in starea de calm care s-a instalat in viata de cuplu si ai prefera sa ramana lucrurile pe acelasi nivel cat mai mult timp. Nu vrei schimbare, daca ti-e bine asa, dar poate partenerul nu e de aceeasi parere. Trebuie sa faci mereu ceva nou ca sa mentii focul viu in relatia inceputa, deoarece rutina nu este intotdeauna de preferat. Da, poate e bine acum, pe moment, dar lipsa de noutate va face pe amandoi sa va plictisiti, ca atare cauta mereu sa-ti surprinzi partenerul cu ceva deosebit.

VARSATOR - Interventia salvatoare a unei alte persoane in planurile tale e binevenita, pentru ca deschide o perspectiva noua asupra evenimentelor in care esti implicat. Asculti cu luare aminte sfaturile pe care si le da acest coleg, pentru ca ti-e superior din anumite puncte de vedere si daca ii urmezi instructiunile, ai numai de castigat. Iti impartaseste practic din experienta sa, iar tot ceea ce auzi de la el va juca un rol in planurile tale viitoare, deci tine-le minte!

PESTI - Visele se mai si termina si trebuie sa revii cu picioarele pe pamant intr-un mod transant. Asta simti si acum, cand trebuie sa renunti la o stare de lucruri care iti facea bine, care avea asupra ta un efect aparte, ca un balsam, ca o oaza de liniste. De acum inainte lucrurile stau altfel, dar poti trai o vreme din amintiri, aducandu-ti aminte de vremurile frumoase cand inima ta era scaldata de bucurie. Nimic nu e vesnic, cu atat mai putin fericirea, ca atare pregateste-te sa revii la banalul cotidian dupa ce, o vreme, ai visat frumos.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »