Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 25 august 2011

25 Aug 2011, 710 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 25 august 2011

Horoscop - Joi, 25 august 2011

BERBEC - Nu poti fi de acord cu propunerile pe care ti le face un amic ci te opui lui cu vehementa. Nu insista sa ai doar tu ultimul cuvant, pentru ca aceasta disputa ar putea ajunge mai bine la consens daca ati accepta amandoi o solutie de mijloc. Nu e vorba de compromis aici, ci doar de dorinta de a restabili armonia intr-o relatie care mergea bine inainte. Arata-te dispus sa mai renunti la orgolii si principii fixe, poate face si celalalt la fel.

TAUR - Nu te lasa pacalit de eventualul ragaz care se iveste astazi, pentru ca daca te lasi furat de senzatia de eliberare pe care o resimti, cand lucrurile vor reintra din nou in ritm alert, nu-ti vei mai vedea capul de treburi. Nu iesi din agitatia in care ai fost prins o vreme ci continua sa tragi tare, pentru ca o zi de pauza nu e in avantajul tau, pentru ca te-ar rupe de miezul actiunii. Abia cand vei ajunge la capat vei putea rasufla si tu usurat, dar pana atunci mentine ritmul!

GEMENI - Privesti spre viitor cu un dram de pesimism. Unde e veselia ta caracteristica? Te temi de ceva neclar inca, ceva ce nici nu s-a intamplat pana in acest moment si cum se spune ca de ce ti-e frica nu scapi, practic atragi esecul in calea ta tocmai pentru ca te gandesti prea mult la el. Daca vezi in jur numai pericole, ele chiar se vor materializa, ca atare solutia cea mai buna ar fi sa alungi astfel de ganduri si sa-ti spui in permanenta ca totul va fi bine. Si va fi!

RAC - Esti de mare ajutor unui prieten aflat intr-un impas. Tu vezi altfel lucrurile de pe margine si ai vei putea da cel mai bun sfat la nevoie, deci implica-te in treburile sale cu trup si suflet. Satisfactia ta va fi enorma la final, cand iti vei vedea amicul zambind din nou, dar nu te astepta totusi la prea multe laude. Unii stiu doar sa ceara si sa primeasca, si uita sa mai dea si inapoi ceva. Cu sau fara multumirile sale, macar tu esti fericit ca l-ai ajutat cu cat ai putut.

LEU - Nu iti mai vezi capul de treburi si, la o agenda de sarcini deja aglomerata, te mai trezesti si cu alte solicitari in plus. Va trebui sa te organizezi mai bine, sa incerci sa mai si refuzi unele lucruri, pentru ca om esti si tu si ai limitele tale. Unii ar putea profita de faptul ca esti dornic de afirmare si de munca, dar nu trebuie sa iti arunce pe umeri prea multe poveri. Din exces de zel, ai putea incerca sa ti le asumi si pe acestea, dar risti sa nu duci cu brio la indeplinire nici una, fiind prea obosit.



FECIOARA - Ideile tale sunt primite cu entuziasm, pentru ca intervii exact atunci cand e mai mare nevoie de o idee salvatoare. Vei vedea pe chipul celor carora te adresezi un tonus mai vesel, un zambet destins, semn ca ai jucat un rol benefic in treburile lor complicate. Uneori e nevoie de o idee din afara, dincolo de tot conflictul interior al fiecaruia, pentru a gasi solutia optima, deci de data aceasta eroul salvator al zilei esti tu!

BALANTA - Rabdarea ta are si ea o limita. Stai ce stai, dar si cand nu mai tolerezi situatia, rabufnesti destul de agresiv, gata sa iti impui propriile conditii. Esti pregatit sa dai un ultimatum foarte ferm sau sa pui punct unei situatii care nu mai poate continua in acelasi mod de acum inainte. Esti dispus sa inchizi un capitol daca nu mai are nimic de oferit, dar nu trebuie sa mai amani momentul, ci sa te decizi rapid asupra acestui final definitiv. Tergiversarea nu te ajuta.

SCORPION - Starea psihica nu e in cea mai buna forma din cauza nesigurantei in care traiesti. Astepti cu nerabdare sa se aseze pe un fagas mai bun o situatie si cat timp aceasta e inca incerta, nici intr-o parte, nici in alta, nu te poti linisti. Ai noroc, pentru ca azi poti primi o veste menita sa readuca linistea in sufletul tau, pentru ca vezi ca lucrurile incep sa se aseze intr-o ordine convenabila, semn ca a meritat sa astepti mai mult.

SAGETATOR - Desi esti o fire de foc, care se aprinde repede, azi ai o reactie complet diferita de stilul tau caracteristic. Ramai calm, nu te pierzi cu firea si reactionezi cu cap, fara sa risti nimic. Ba chiar ii tragi de maneca pe cei mai agresivi sau mai grabiti, demonstrandu-le ca in situatii ca cea de azi, e de preferat sa stai un pic pe loc pentru a chibzui cum e mai bine. Un raspuns spontan nu e intotdeauna cea mai potrivita solutie!

CAPRICORN - Ai mari rezerve cu privire la noua directie care se deschide acum in fata ta, desi nu ar trebui sa fii atat de reticent cand vine vorba de nou. Uneori schimbarea este de preferat, dar nu te prinde pe tine in cea mai buna forma, ci ai tendinta de a respinge tot ce te obliga sa iei niste decizii rapide. Tu ai nevoie de mai mult timp de gandire inaintea oricarui nou inceput, de aceea acum ceri un ragaz pentru a fi sigur ca ai analizat situatia pe toate fetele.

VARSATOR - O schimbare de domiciliu ar fi foarte posibila in acest moment, la care probabil te gandesti de ceva vreme, dar careia abia acum i-a venit randul. Ca orice mutare, implica un efort suplimentar, o multime de drumuri de facut, o atentie crescuta asupra detaliilor, pentru ca ai multe pe cap pe care trebuie sa le urmaresti sa iasa bine. Daca nu te muti in alta locatie, atunci ar fi posibile doar ceva planuri de calatorie, pentru ca daca nu ai plecat inca in vacanta, esti gata sa pleci acum.

PESTI - Nu te bucuri de o prea mare libertate de opinie in mediul in care te afli pentru ca cineva incearca sa-si impuna doar propriul punct de vedere. Din respect pentru acesta, vei sta in banca ta si iti vei astepta randul la replica, dar e posibil sa taci cam mult, pentru ca celalalt vorbeste intruna. Cauta un moment liber pentru a-ti expune si tu parerea, altfel celalalt va interpreta tacerea ta drept un accept total la ceea ce spune acesta, or nu e deloc asa. Nu esti deloc de acord cu ce spune, dar cand sa spui si tu?

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »