Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 26 august 2011

26 Aug 2011, 701 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 26 august 2011

Horoscop - Vineri, 26 august 2011

BERBEC - Astepti cu sufletul la gura un raspuns menit sa restabileasca linistea in sufletul tau, dar efectul celui care vine este exact pe dos. In loc de liniste si calm, incepe o noua furtuna, pentru ca nu este ceea ce doreai. Esti nevoit sa te multumesti cu o solutie de compromis cu care nu esti de acord, dar cum nu ai altceva mai bun de ales, trebuie sa accepti situatia ca atare. Poti intra in colimatorul unei persoane care nu prea ta are la inima iar judecata sa nu te avantajeaza.

TAUR - Adu-ti aminte de o greseala din trecut pe care ai tot ascuns-o sub covor, pentru ca, daca nu incerci s-o repari cat mai repede, vei fi sanctionat. Mai e timp pentru a o repara, deci nu e chiar o cauza pierduta, totul e sa fii cinstit cu tine insuti si sa recunosti care ti-e vina. Auto-critica este de preferat intr-o situatie ca aceasta, pentru ca e mai bine sa spui singur unde ai gresit decat sa vina altul si sa arate cu degetul. Daca nu ai fost corect cu cineva inainte, acum e vremea sa iti ceri iertare si sa dregi busuiocul.

GEMENI - Te afli intr-un mediu foarte placut unde toata lumea vorbeste amabil si asculta opiniile celorlalti. E o placere sa lucrezi in astfel de loc pentru ca se pune accent pe prietenie, pe cooperare, pe dialog pasnic si intr-o astfel de atmosfera toate merg de minune. Te dedici intru totul activitatilor de timp liber, iti aduci aminte de hobbyurile tale de care nu ai mai avut timp in ultima vreme si faptul ca te ocupi de lucruri atat de placute, are asupra ta un efect relaxant. O plimbare in natura ar fi perfecta si ea!

RAC - Varianta pe care o ai azi la dispozitie nu-ti convine deloc, pentru ca dureaza prea multa pana ajunge la rezultatele visate. Continua sa cauti si alte solutii, pentru ca azi ai starea necesara de a descoperi alternative dintre cele mai eficiente. Nu te crampona de unica solutie pe care o ai la inceputul zilei, pentru ca pe parcurs vor mai aparea si altele, poarte mult mai bune. Niciodata nu trebuie sa te multumesti cu o singura cale care duce spre visul tau, ci e bine sa ai si planuri de rezerva.

LEU - Esti foarte decis sa pui punct aici unei actiuni care nu te mai satisface, pentru ca intre timp s-a nascut un plan nou in mintea ta si trebuie sa-l pui imediat in practica. Nu mai amana, debaraseaza-te de ceea ce nu mai are nimic de oferit pentru tine, si elibereaza-te de obstacole, pentru ca ai ceva mult mai interesant de facut. Iti canalizezi toata energia spre acest nou scop, incat uiti complet ca te ocupai de cu totul altceva inainte, dar cum nu te mai atrage, preferi sa renunti la el fara sa mai stai pe ganduri.

E bine sa fii transant!

FECIOARA - Ai grija spre cine iti indrepti azi criticile si comentariile acide, pentru ca ai de a face cu oameni sensibili care pot suferi profund pentru ceea ce le spui. Unii nu vor arata la suprafata deceptia, tristetea sau supararea, ci vor tine totul in interior, ca sa nu-si arate slabiciunea, dar intuitia iti atrage atentia spre acele semnale negative care iti vor spune adevaratele ganduri ale celui din fata ta. Fii mai retinut si cat se poate de amabil, ca sa nu superi pe nimeni!

BALANTA - Banii de care dispui acum trebuie sa-ti ajunga o perioada mai lunga de timp, ca atare calculeaza totul cu maxima prudenta, dand dovada de spirit prevazator inainte de toate. Nu te aventura spre cumparaturi mari, mai ales spre lucruri de care nu ai urgenta nevoie, ci rezuma-te doar la strictul necesar. Trebuie sa te gandesti si la viitor, nu doar la clipa de fata, pentru ca nu se anunta venituri suplimentare in perioada imediat urmatoare si trebuie sa tragi cu dintii de putinul de acum.

SCORPION - Esti foarte implicat intr-un proiect care necesita eforturi mari din partea ta dar esti motivat sa mergi mai departe. Te indrepti spre rezultate palpabile care merita tot acest efort de acum, de aceea nu te gandesti cat de obosit esti, ci la ceea ce vei primi la finalul acestui drum destul de dificil. Esti incurajat de cei de pe margine sa tragi tare si sa mergi mai departe, orice ar fi, si cand primesti atatea stimulente, cum sa stai degeaba?

SAGETATOR - Esti impovarat de griji mature, semn ca ti-ai asumat foarte responsabil anumite sarcini. Unele pot fi mult peste varsta ta, dar nu vrei sa dezamagesti pe nimeni, ci faci tot ce-ti sta in putinta sa le duci la capat, indiferent de eforturile care ti se cer. Exista cineva care sta cu ochii pe tine gata sa critice eventualele abateri de la reguli, de aceea incerci sa nu dai motiv de critici. Totusi, orice ai face, nu vei multumi pe toata lumea si tot vei vedea pe cineva bosumflat.

CAPRICORN - Iti canalizezi toata atentia si energia spre treburile casnice de care nu ai avut timp in ultima perioada. Ca e vorba de treburi prin bucatarie sau de curatenie generala. Esti dornic sa le asezi pe toate in ordine si sa dai un plus de confort mediului in care locuiesti. Casa ta devine tinta celor mai detaliate proiecte, si te preocupa atat aspectul exterior al acestor modificari, cat si utilitatea lor, pentru ca spiritul tau practic isi lasa amprenta pe tot ce faci.

VARSATOR - Trebuie sa pleci la drum dar nu prea ai pe cine te baza nici pentru a te insoti, eventual, nici pentru a te indruma. Informatiile primite te pot trimite pe cai laturalnice ce te vor face sa pierzi timp pretios, ca atare, inainte de a pleca, verifica in detaliu din toate sursele de informare pe care le ai la dispozitie, ca nu cumva sa scapi din vedere vreun detaliu esential. Nu cere date de la altii, mai ales daca nu-i cunosti, pentru ca vor ajunge la urechile tale multe stiri false.

PESTI - Esti entuziasmat de noutatile pe care le primesti si te impulsioneaza sa pornesti intr-o directie noua foarte atractiva. Esti stimulat de tot ce-i nou si incitant si primesti incurajari de la o alta persoana care, prin exemplu personal, iti arata ca acest drum are o finalitate excelenta, deci merita sa-i dai curs incepand chiar de azi. Esti preocupat de tot ce-i modern si diferit si nu mai arati nici un fel de nesiguranta, ci esti pregatit sa infrunti orice provocare, chiar daca nu stii clar ce te asteapta.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »