Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 27 august 2011

27 Aug 2011, 694 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 27 august 2011

Horoscop - Sambata, 27 august 2011

BERBEC - Ai senzatia ca nu te poti integra in nici un colectiv, ori pentru ca ceilalti te resping, ori pentru ca tu esti cel care se detaseaza de toti cu indiferenta. Parca ai fi cu gandul in cu totul alta directie, nu te simti bine printre cei din anturaj, si de aceea iti impui sa faci abstractie de cei care iti tin companie si sa te ocupi de altceva mai interesant. Tu ar trebui sa faci eforturi sa te adaptezi la mediu, nu invers, pentru ca ceilalti au niste reguli de grup pe care le impun noilor veniti.

TAUR - Presimtirile tale atrag atentia asupra unor posibile pericole pe care numai tu le vezi, in timp ce altii le trateaza ca si cum n-ar fi nimic. Ceilalti parca ar fi imuni la astfel de semnale subtile, dar tu esti avantajat ca esti avertizat pe diverse cai sa nu te bagi in afaceri dubioase. Daca iti asculti intuitia care iti spune sa nu faci anumite gesturi, vei fi cel mai castigat, pentru ca vei scapa de efecte neplacute. Ceilalti nu vor tine cont de avertismente si ar putea fi afectati profund, dar n-ar strica sa ii tragi si pe ei de maneca.

GEMENI - Esti o fire iute care nu are rabdare sa astepte, ca atare hopul care se iveste azi seamana mai mult a esec decat a lectie de viata. Tu nu poti astepta, indiferent ce ai avea de castigat la finalul acestui drum, ci vrei rezultate imediate. Totusi, oricat ai grabi tu lucrurile, unele planuri se cladesc extrem de lent, deci, vrei, nu vrei, trebuie sa te supui acestui ritm mult mai scazut, dar care se va dovedi a fi mai eficient, pentru ca ofera ragazul necesar de a te organiza mai bine. Incearca sa-ti mai domolesti energia.

RAC - Oboseala acumulata in ultimele zile isi spune cuvantul, pentru ca nu mai dai randament in activitati care altadata pareau floare la ureche pentru tine. Fa un efort sa te concentrezi mai bine la ceea ce ai de facut, pentru ca extenuarea nervoasa ar putea genera erori, dar care ar putea fi evitate daca nu ti-ai imprastia atentia in mai multe directii. Alege dintre toate sarcinile propuse pentru azi doar una singura pe care sa o duci la indeplinire in exclusivitate, pentru ca va fi de succes.

LEU - Relatia cu lumea este un pic tensionata, dar nu din cauza ta, ci a celor cu care intri in contact. In ciuda amabilitatii afisate de tine, ei raspund cam agresiv, de parca nu ar fi de acord cu tine. Nu te lasa influentat de acest ton nepotrivit, ci incearca sa ramai mai departe diplomat si atent la detalii, ca sa nu cazi si tu in plasa nervozitatii. N-au decat sa critice si sa comenteze tot ce aud, dar tu incearca sa ramai pe mai departe calm si manierat.



FECIOARA - Esti multumit de tot ceea ce are de oferit aceasta zi senina, pentru ca ai parte numai de lucruri frumoase. Vesti bune, intalniri pe placul tau, momente superbe in compania celor pe care ii iubesti, toate fac din aceasta zi un motiv de bucurie si un prilej de sarbatoare. Te rupi de toate grijile de pe parcursul saptamanii si te ocupi doar de lucruri frumoase care fac placere spiritului si sufletului. Frumosul te incanta, arta te atrage iar iubirea pluteste in aer, deci cum sa nu fie o zi perfecta?

BALANTA - Te gandesti din ce in ce mai serios la o schimbare de directie in viata ta si ce ti s-ar parea mai potrivit in acest moment daca nu o noutate in plan profesional? Poate primesti un pont bun de la o persoana cu mai multa experienta decat tine care iti spune exact incotro sa pornesti, ce anume sa inveti sau la usa cui sa bati. Astfel de sfaturi se vor dovedi a fi foarte constructive, pentru ca asa nu mai trebuie sa pierzi timp pretios cu experimente, preluand un rezultat gata probat, practic poti trece deja la etapele urmatoare.

SCORPION - Prietenul la nevoie se cunoaste si vei sta alaturi de un prieten drag care trece prin momente neplacute. Are nevoie de companie, de incurajari, de un sprijin concret care sa-i readuca din nou zambetul pe buze si speranta in suflet, si va gasi la tine intelegere la nevoie. Ai sansa sa castigi respectul si admiratia unei persoane aflate in impas doar pentru ca rezonezi cu adevarat la problemele sale si nu poti sta pe loc fara sa-i sari in ajutor cu ce poti.

SAGETATOR - Atmosfera este cam agitata in casa ta, pentru ca apar musafiri nepoftiti sau vesti care tulbura putin apele. Credeai ca vei avea un week-end linistit in tihna casei tale, dar te inseli, lucrurile se modifica peste noapte si, in loc de odihna si comoditatea de care ai fi avut nevoie, trebuie sa te implici in tot felul de activitati care te solicita la maximum. Nu visa, asadar, un week-end relaxant, ci unul ceva mai sportiv, dar care ti se potriveste de minune!

CAPRICORN - Ideile tale sunt primite cu bratele deschise de familie, pentru ca tu privesti mult mai serios viitorul si cand propui ceva, oferi si toate solutiile concrete de ajunge acolo. Esti constient ca este un drum lung pana la roadele visate, dar daca reusesti sa-i mobilizezi si pe ceilalti membri ai familiei in acest proiect de anvergura, vei ajunge mult mai repede la tinta dorita. Totul depinde de buna cooperare si de capacitatea ta de a-i coordona pe toti si de a canaliza toate energiile spre un scop comun.

VARSATOR - Esti tot mai aproape de atingerea unui scop pe care ti l-ai propus cu ceva timp in urma si pentru care ai depus eforturi serioase. Acum tinta ta se contureaza din ce in ce mai clar la orizont si esti convins ca va fi un succes deplin, tocmai pentru ca ai pus in joc toate calitatile pe care le detii dar te-ai bucurat si de sanse excelente. Ai fost propulsat de un vant prielnic spre varful mult visat si esti multumit de roadele care se prefigureaza deja.

PESTI - Reusesti sa imbini perfect utilul cu placutul in ceea ce ai astazi de facut, pentru ca ai parte si de emotii minunate, dar si de un oarecare beneficiu. Merita sa depui eforturi pentru ceea ce visezi sa atingi, pentru ca la final te asteapta numai lucruri bune. Ai de castigat din talentele pe care le ai, din relatiile pe care le-ai dezvoltat, poate chiar si iubirea are ceva concret de oferit, de aceea te implici in toate trup si suflet.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »