Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 28 august 2011

28 Aug 2011, 717 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 28 august 2011

Horoscop - Duminica, 28 august 2011

BERBEC - Te joci de-a iubirea si nu inspiri prea multa seriozitate, dar nu ai chef de lucruri mature. E distractiv sa flirtezi, sa faci declaratii de amor intr-o doara, sa zapacesti inima celui care te atrage, dar nu esti pregatit pentru ceva de durata. O aventura de-o vara ar fi perfecta la stilul tau jucaus de azi, ba chiar ai fi dispus sa-ti incerci norocul pe doua fronturi, implicat in doua relatii simultan, dar fara a promite nimic serios nici intr-o parte, nici in cealalta.

TAUR - Ai facut parte, o vreme, dintr-un proiect colectiv, dintr-un grup mai amplu adunat in jurul unui interes comun, dar echipa se destrama. Trebuie sa-ti iei ramas bun de la acest grup care va ramane de acum doar o amintire in mintea ta. Nimic nu e vesnic, nici prieteniile, nici colaborarile, nici relatia ta cu un anturaj mai larg in care te-ai simtit bine o perioada, deci se poate incheia aici o colaborare. Ceva nedorit nu te mai lasa sa faci parte din acest grup pe mai departe, deci… adio!

GEMENI - Cel mai bine te simti in medii aglomerate, cu oameni cat mai diferiti, pentru ca acolo iti pui in valoare calitatile din domeniul in care excelezi: comunicarea! Ai intotdeauna cele mai bune argumente pentru a te face ascultat si respectat si vii cu cele mai inteligente solutii la intrebarile altora. Ai o vorba buna sau un compliment pentru oricine iti apare in cale, de aceea devii o companie foarte cautata. Sa nu te mire ca atat de multi prieteni te vor invita azi undeva. Numai tu stii cum ai sa te imparti intre atatea ocazii tentante!

RAC - Ai un vis maret in minte, dar preferi sa-l pastrezi deocamdata doar pentru tine. Ti-e frica si de ridicol, dar si de superstitiile tale traditionale, una dintre ele fiind legata de destainuirile facute inainte de vreme. Crezi ca daca spui si altora la ce te gandesti, ori iti vor fura ideea, ori nu se mai implineste, ca atare e bine sa fii discret si sa nu spui nimic pana ce nu vei fi tu insuti sigur ca esti aproape de realizarea acestuia. Mai ai rabdare!

LEU - Replicile aruncate de unii intr-o doara, fara sa se gandeasca la consecinte, vor fi imediat amendate de cei mai agresivi din fire, ca atare fii atent la ceea ce spui. Nu toti vor aprecia argumentele tale, chiar daca ai dreptate, ci vor riposta dur. Cel mai prost ti se va raspunde la gluma, pentru ca unii nu vor prinde din prima ironia si vor interpreta pe dos ceea ce tu le spui fara nici cea mai mica intentie negativa. Nu glumi cu cei care nu gusta cinismul tau.

FECIOARA - Pregatesti un proiect de anvergura care se va intinde pe cateva saptamani de acum inainte.

Atent la detalii cum esti, nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii. Citesti tot ce-ti pica in mana, te informezi serios din toate sursele pe care le ai la dispozitie, si, mai ales, incerci sa afli de la inaintasii tai care au fost punctele sensibile de care s-au lovit in experienta lor. Tine cont de parerile celor care au trecut deja prin situatii similare, pentru ca iti vor fi de mare folos.

BALANTA - Ai ocazia de a pleca la drum spre o destinatie decare te leaga amintiri placute. Ai mai fost pe aici si cu alte ocazii si ti-a placut enorm, tocmai de aceea e o mare bucurie sa revezi persoane de care iti era dor si sa reinvii senzatii de care ai mai avut parte si altadata. Iti aduci aminte de un eveniment foarte placut din trecutul tau care mai are urmari si in ziua de azi si scoaterea acestor trairi de la naftalina e coplesitoare! Esti legat de trecut prin emotii dintre cele mai puternice, de parca ai vrea sa te mai intorci acolo.

SCORPION - Preocuparea ta principala este confortul domestic si discuti cu ceilalti membri ai familiei despre o serie de investitii legate de casa voastra. Toti vor contribui cu ceea ce stiu mai bine pentru a duce la indeplinire planurile facute acum, chiar daca vor necesita un consum masiv de energie, de bani si de timp din partea tuturor. Atat timp cat toti va doriti o casa mai frumoasa, utilata cu tot ce e nevoie, nu va uitati la bani, ci sunteti gata sa va inhamati la datorii, care indeplinesc in final acest scop.

SAGETATOR - Ai prins, candva, cu minciuna pe o persoana incat acum nu mai ai deloc incredere in ea. Chiar daca vine cu argumente incontestabile, impresia deja formata te face sa fii sceptic si acum, cand primesti din nou informatii care iti ridica semne de intrebare cu privire la adevarul pe care il spune. Mai bine astepti sa se dovedeasca in practica daca are sau nu dreptate, pentru ca, odata fript, nu mai ai curaj sa te bazezi pe promisiunile sale.

CAPRICORN - Nici n-ai inceput bine o actiune noua, ca deja esti obligat de imprejurari defavorabile sa o inchei. Elanul iti este taiat brusc si nu mai ai curaj sa continui, de vreme ce nu ti-a iesit din prima incercare. Se pare ca nu ai ales nici momentul optim si nici mijloacele cele mai bune pentru a ajunge la un anumit scop, si acum se destrama toate planurile facute, fiind o lectie buna pentru tine sa-ti analizezi mai atent resursele de care dispui, dar inainte de a da startul!

VARSATOR - Ai o discutie foarte serioasa cu partenerul tau despre niste planuri de viitor in care are si el un rol important. Nu ai vrea sa duci doar tu tot greul pe umeri, ci ai pretentii ca si jumatatea de langa tine sa-si asume anumite responsabilitati. Daca-l vezi ca se eschiveaza, e un semn foarte clar ca nu are intentii de viitor. Daca nu stie, invata-l... daca nu poate, ajuta-l… daca nu vrea, obliga-l! Nu e numai de datoria ta sa duci mai departe aceasta caruta care se numeste cuplu, ci e un efort in doi!

PESTI - E o zi cu sanse excelente de afirmare pentru tine, deci trebuie sa profiti fara teama de ocaziile bune care se ivesc. Fa un pas in fata si spune ce stii, pentru ca timiditatea te-ar putea face sa ratezi ocazii rare. Trece prin calea ta azi un noroc chior pe care trebuie sa-l valorifici imediat, fara sa stai pe ganduri, ca atare nu tine cont nici de piedici, nici de inhibitii, nici de influentele nefaste din afara, ci profita imediat de ceea ce ti se ofera aproape pe tava. Maine s-ar putea sa fie prea tarziu.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »