Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 29 august 2011

29 Aug 2011, 786 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 29 august 2011

Horoscop - Luni, 29 august 2011

BERBEC - Mult asteptatul eveniment pentru care te-ai pregatit atat de mult apare si il primesti cu bucurie si entuziasm. Ai atras si pe altii in nerabdarea ta, de aceea momentul cand totul devine realitate devine un fel de motiv de sarbatoare pentru un grup mai larg de persoane, nu numai pentru tine. Ai stat ca pe ghimpi pana acum, dar te poti relaxa finalmente, bucurandu-te de rezultatele la care ai ajuns si care par a se ridica la nivelul sperantelor tale de la inceput. Il poti considera un succes!

TAUR - Astepti o anumita veste care sa dea startul unei actiuni noi care te entuziasmeaza foarte tare chiar dinainte de a porni. Aveai nevoie de un suflu proaspat care sa iti dea din nou pofta de viata si chef de actiune, de aceea te bucuri cu adevarat de vestile bune care apar. Sunt ca o portie de benzina pentru un motor care a stat o vreme pe margine si repornesti totul in forta cu alt entuziasm si alte planuri marete, pe care le poti transforma in realitate foarte repede daca valorifici energia de acum!

GEMENI - Vestea pe care o primesti azi are un efect neplacut asupra planurilor tale viitoare pentru ca iti taie tot elanul si te opreste pe loc. trebuie sa pierzi acum timp pretios pentru a da la o parte obstacolele puse brusc in calea ta. Atunci cand ai atatea planuri in cap, e frustrant sa bati pasul pe loc asteptand un moment propice pentru a merge mai departe, dar rezolvarea acestui blocaj depinde foarte mult de ambitia pe care o pui in joc. Nu astepta solutii de la altii!

RAC - Ai nevoie de un ragaz ca sa duci la capat o idee care ti se pare rentabila, dar nu da totusi roade peste noapte. Trebuie sa te concentrezi timp indelungat la acest plan daca vrei sa ajungi la rezultate bune. Nu te grabi, cere sfaturi de la cei mai experimentati sau tine cont de caile pe care au mers alte persoane inaintea ta. Ei sunt un exemplu demn de urmat, si daca faci precum te sfatuiesc, ai numai de castigat. Ai de aflat o multime de informatii pe care nu le vei mai uita dupa aceea.

LEU - Nu stii sa profiti de auspiciile norocoase ale acestei zile pentru ca te indoiesti de tot ce-i bun. Te copleseste pesimismul si il iei pe nu in brate in loc sa te bucuri de imprejurarile favorabile prin care treci. Ai o atitudine prea suspicioasa chiar si in fata celor mai bune sanse si iti spui ca nu sunt pentru tine, ca nu le meriti sau ca nu stii ce sa faci cu ele, si de aceea momentele bune vor trece pe langa tine fara sa stii sa le folosesti in favoarea ta. Iti lipseste increderea in reusita finala.



FECIOARA - Muncesti mult, dar ai un scop foarte bine definit in minte si nu te lasi pana nu ajungi acolo. Ambitia, tenacitatea si capacitatea de munca iti vor fi rasplatite intr-un final, cand vei vedea ca visul tau cel mai mare va deveni realitate. Merita sa faci tot ce-ti sta in putere, deoarece succesul final depinde enorm de resursele pe care le investesti in acest sens, ca atare nu trebuie sa astepti ocazii bune, ci sa le si provoci, atat cat depinde de tine.

BALANTA - Succesul se calculeaza in rezultate palpabile, intr-o stare generala de bine si de confort personal, si, de ce nu, chiar si in bani, la urma urmei. Ceea ce ti se ofera acum e un semn clar de reusita, pentru ca aceasta a fost tinta spre care ai pornit cu ceva timp in urma. Culegi roadele eforturilor tale si esti de-a dreptul incantat de ceea ce se vede. Ai cu ce te mandri, deci lasa modestia la o parte si vorbeste lumii ce ai realizat si despre nivelul la care ai ajuns prin forte proprii.

SCORPION - Planurile tale de viitor au toate sansele sa devina realitate foarte curand, daca reusesti sa-i implici in realizarea lor si pe cei dragi din jur. Nu depinde numai de tine sa ajungi acolo, ci e un demers colectiv in care fiecare va contribui cu ceea ce stie mai bine. Succesul final depinde foarte mult de entuziasm, de energia pozitiva, de optimismul cu care va implicati cu totii in acest scop, iar rolul tau este acela de a-i impulsiona pe toti si de a canaliza fortele tuturor intr-o directie comuna.

SAGETATOR - Ai toate sansele sa cunosti azi o persoana care poate deveni in viitor un prieten de nadejde, un sfatuitor intelept la nevoie. Va avea un rol de lunga durata in viata ta si te vei putea bizui oricand pe ajutorul sau. Poate fi o persoana mai matura de la care ai multe de invatat, dar la urma urmei orice prietenie are efect reciproc, deci si tu ai multe sa-i oferi. Sunteti pe aceeasi lungime de unda si priviti anumite lucruri la fel, ceea ce leaga si mai bine relatia voastra.

CAPRICORN - Esti cam pesimist si, desi ai o multime de solutii la dispozitie, nu ai incredere in niciuna dintre ele. Ai nevoie de o clarificare a unei probleme inainte de a sti ce sa faci, pentru ca nivelul la care se afla lucrurile in acest moment nu prea te satisface. Astepti de undeva o minune, un sfat salvator, si acesta poate veni prin intermediul unui colaborator neimplicat in problema de fata ci poate privi lucrurile obiectiv si lucid de pe margine. Asculta-i opinia pentru ca e in avantajul tau.

VARSATOR - Ai mare grija, daca pleci la drum, pentru ca deplasarile acestei zile contin o oarecare doza de risc. Nu reusesti sa ajungi acolo unde ti-ai propus, ci ori apar situatii neplacute care iti deturneaza scopurile, ori te trezesti in fata mai multor aspecte nedorite care iti strica toata placerea calatoriei. Informeaza-te mai atent cu privire la toate detaliile legate de aceasta deplasare, ca sa nu ai parte de surprize pe care ai fi putut sa le eviti daca ai fi dat un banal telefon inainte.

PESTI - Rutina acestei zile are un efect neplacut asupra psihicului tau. Lipsa evenimentelor mai interesante, a noutatii sau a activitatii dinamice te fac sa te complaci in banal si sa te retragi in pasivitate. Cand nu ai ceva interesant de facut, lasi loc gandurilor negative sa se infiltreze in mintea ta, ca atare, daca nu vrei sa aluneci pe un teren nefast pentru starea ta emotionala, cauta-ti ceva de facut. Nu astepta de la altii sa-ti dea o sarcina, ci descopera singur ceva care sa-ti tina mintea ocupata.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »