Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 30 august 2011

30 Aug 2011, 759 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 30 august 2011

Horoscop - Marti, 30 august 2011

BERBEC - Primesti o serie de informatii prin care capeti alt tonus, alt chef de munca si vrei sa le pui cat mai repede in aplicare. Ai atatea de facut, incat nu ai nicio clipa de odihna sau de pauza, dar iti place acest ritm de actiune. Totul evolueaza foarte repede spre ceea ce ti-ai propus, incat e normal sa fii entuziasmat de rezultate. Motivatia exista, energie ai din belsug, totul e sa nu apara nimic neprevazut care sa-ti taie elanul de acum. Profita de vantul prielnic ce te impinge de la spate!

TAUR - Este o zi plina de veselie, cu suficiente motive de distractie. Succesele de care ai parte te fac sa te simti bine si sa spui tuturor ca esti fericit. Se vede pe chipul tau ca totul merge bine si dai impresia ca nu ai avea nicio grija, iar aceasta atitudine joviala te ajuta sa te adaptezi in orice mediu, devenind o companie placuta si cautata de toata lumea. Poate chiar se aude motiv de petrecere pe undeva si te implici si tu trup si suflet in evenimentele pozitive de astazi.

GEMENI - Calatoriile nu merg ca la carte ci se ivesc tot felul de motive de dezamagire pe parcurs. Ori nu esti tu in cea mai buna stare pentru a pleca la drum, ori ceea ce se petrece la destinatie te supara incat regreti ca ai plecat. Ar fi bine sa te informezi mai atent cu privire la detaliile deplasarii, ca sa nu ai vreo surpriza care ar fi putut vi evitata daca ai fi fost mai precaut. Nici masina nu functioneaza perfect, deci ai grija sa nu te trezesti cu vreo pana!

RAC - Nedreptatea e strigatoare la cer incat e absolut normal sa fii revoltat, dar in loc sa te consumi in interior pentru neadevaruri, lupta ca sa repari situatia cumva. Apeleaza la cei care cunosc legile, cauta dovezi care sa pledeze in favoarea adevarului, ca atare nu te lasa condus de cei care stiu sa manipuleze masele in avantajul personal. Unii sunt atat de iscusiti in minciuni incat conving pe toata lumea, dar intuitia ta simte de la o posta injustitia. Lupta pentru dreptate pana la capat!

LEU - Cand stii ca ai dreptate, esti capabil sa te lupti cu oricine si gasesti mereu argumentele cele mai bune. Nu astepti sa ti se dea cuvantul, ci lupti pentru dreptul tau la replica, pentru ca nu esti singurul care are ceva de spus in situatia de fata. Daca ai gasi si alti adepti care vad lucrurile la fel ca tine, ati forma un grup compact care isi va uni fortele pentru un scop comun: acela de a aduce la lumina adevarul si de a-i demasca pe cei care umbla cu cioara vopsita. Nu suporti minciuna si nedreptatea!

FECIOARA - Nu te pierzi cu firea in fata celor mai agresivi in comunicare ci reusesti sa iti controlezi foarte bine argumentele ca sa convingi in final ca ai dreptate.

Unii apeleaza doar la violenta verbala sau se grabesc sa taie elanul altora, dar nu fac altceva decat sa agite mai tare spiritele. Incearca sa nu renunti la calm si la amabilitate in ciuda nervozitatii interlocutorilor tai, pentru ca daca pici si tu in aceeasi capcana, poate iesi un scandal pe cinste.

BALANTA - Viitorul arata din ce in ce mai bine pentru ca ai reusit sa atragi mai multe persoane care sa vasleasca alaturi de tine pentru un scop frumos care se prefigureaza la orizont. Cat timp vei fi sustinut de pe margine si vei avea alaturi de tine oameni care cred in ceea ce vrei sa faci, totul va merge struna spre succesul vizat. Optimismul, gandirea pozitiva si implicarea totala, trup si suflet, sunt cheia succesului, dar totul e sa aduni in preajma ta oameni care nu se impotrivesc ideilor tale, altfel nu ajungi nicaieri.

SCORPION - Nu insista sa le faci pe toate singur, dupa propriile idei, pentru ca unii cele mai bune solutii vin de la cei mai experimentati. In loc sa pierzi timp inutil cu experimentele, nu mai bine preiei niste lucruri gata verificate pe care sa le si pui in aplicare? Inaintasii tai, cei care au trecut deja prin situatii similare, sunt sursa perfecta de inspiratie, ca atare intreaba in stanga si-n dreapta si invata de la altii ce e mai bine in situatia de fata. Sigur raspunsul este deja undeva si asteapta sa fie gasit!

SAGETATOR - Nu te astepta ca toate sa inainteze azi conform planului, in ciuda energiei de care dai dovada. Degeaba te implici, daca cei din jur iti tot pun bete in roate, deoarece succesul acestei actiuni depinde mult si de tovarasii alaturi de care muncesti. Ideile tale nu vor fi acceptate de oricine, iar drumul nu va fi lipsit de hopuri, ca atare trebuie sa ai imensa rabdare si diplomatie pentru a trece peste toate fara sa te enervezi. Nu te lasa oprit de refuzurile celor cu care intri in contact.

CAPRICORN - Intri intr-un mediu extrem de populat si unde se aduna la un loc atata lume, e loc si de contradictii, neintelegeri si stres. Apar in mediul respectiv oameni care spun nu la orice si considera ca numai ei au dreptate, iar incapacitatea lor de a se integra in colectiv, naste numai animozitati. Vei face mari eforturi sa comunici cu astfel de oameni, dar nu te astepta la rezultate prea bune. Unii nu stiu sa accepte si parerile celor din jur.

VARSATOR - Oboseala nu va fi un inamic in planurile tale, ci vei reusi sa depasesti cu brio momentele de slabiciune si sa duci la capat ce ai inceput. Cu cat e mai greu drumul tau spre succes, cu atat mai mare va fi satisfactia ta finala si stima de sine, pentru ca nu ai fi deloc multumit cu un succes facil si trecator. De aceea iti propui teluri dintre cele mai mari, pentru ca esti convins ca poti ajunge acolo, punandu-ti in joc toate fortele si atu-urile!

PESTI - Nu esti in cele mai bune relatii, de ceva vreme, cu un coleg si se resimt animozitatile dintre voi, dar unul trebuie sa-si calce pe inima si sa intinda o man spre impacare. Ai multe de castigat de pe urma relatiei voastre, ca atare merita sa ii redobandesti ca prieten, pentru ca ar fi pacat sa va despartiti din cauza unor banale neintelegeri. Daca vezi ca de la el nu vine nici un semn de dialog, fii tu cel care face un pas catre celalalt. Poate nu va accepta usor, din orgoliu, dar si el isi doreste reconcilierea.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »