Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 31 august 2011

31 Aug 2011, 753 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 31 august 2011

Horoscop - Miercuri, 31 august 2011

BERBEC - Nu poti uita nici acum o nedreptate care ti s-a facut in trecut, dar, in loc sa te lupti sa redobandesti ceea ce ti se cuvine, iti faci procese de constiinta. Detii mijloacele necesare pentru a scoate adevarul la lumina si chiar pentru a sanctiona pe cei care ti-au facut rau, dar parca ti-e teama sa iei masuri dure impotriva celor vinovati. Nu te mai gandi la ei, ci numai la propria ta pozitie care trebuie sa revina la normal, deci ridica-te pentru drepturile tale cu fermitate!

TAUR - Pentru prietenii tai, iti gasesti oricand timp si esti gata sa sari in ajutorul unuia din ei care are nevoie de tine. Chiar daca nu ai o solutie concreta pentru situatia in care se afla, si mai mult conteaza acum pentru el simpla ta companie. Stiind ca are pe cineva alaturi care tine cu el si il incurajeaza de pe margine, va gasi in interiorul sau resursele necesare de a reveni pe linia de plutire. I te dedici trup si suflet si nu mai stii ce sa faci ca sa-l vezi din nou zambind.

GEMENI - Desi esti un spirit superficial care nu suporta usor regulamentele, de data aceasta uimesti prin capacitatea de a te supune intocmai legilor impuse de cei mai mari. Esti constient ca, pentru a-ti atinge interesele, e nevoie uneori si de un astfel de comportament, dar cu prima ocazie in care te vei putea elibera de aceste limite deranjante, o vei face. Practic, accepti sa ti se spuna ce sa faci atat timp cat esti in drum spre un scop propus. Odata atins, esti din nou tu insuti!

RAC - Nervii pe care ii eliberezi oricand si oriunde pot lasa urme, deci fii mai atent la propriul comportament. Nu-ti poti permite sa te manifesti agresiv chiar in orice situatie, pentru ca unii pot avea reactii ciudate si risti sa strici relatii care ar merita pastrate. Unii vor critica atitudinea ta ofensiva, altii te vor lua peste picior, deci, oricum ai privi lucrurile, o atitudine de acest gen, care oricum nu te caracterizeaza, te poate pune intr-o situatie cel putin delicata.

LEU - Nimic nu iese conform planurilor initiale, deci pregateste-te de o zi cu piedici la tot pasul. Multe sunt puse chiar de tine, pentru ca nu esti in cea mai buna forma si practic iti tai singur creanga de sub picioare. La primul hop, deja abandonezi, desi nu e genul tau, dar de data aceasta nu gasesti in tine motivatia si energia de a merge mai departe. Poate nici starea de sanatate nu e la cote maxime si te lasi doborat de propriile slabiciuni fizice.

FECIOARA - E o placere sa intri in contact cu lumea pentru ca ai mereu lucruri noi de aflat.

Ai sansa de a face o cunostinta interesanta, si de aici se poate naste o prietenie plina de energie care iti va aduce un suflu nou. Ca e o relatie de iubire sau doar una de prietenie, esti entuziasmat de persoana pe care tocmai ai cunoscut-o si iti place sa petreci cat mai mult timp in compania sa. E altceva decat toti oamenii cunoscuti inainte, tocmai de aceea esti mereu dornic sa stati de vorba si sa faceti planuri comune.

BALANTA - Birocratia pare sa fie principalul obstacol in planurile tale de astazi, de aceea trebuie sa faci tot posibilul sa te supui intocmai regulilor impuse de autoritati. Daca te razvratesti, se va gasi imediat cineva sa te ia la rost sau sa te certe, ca atare cel mai bine pentru linistea ta, dar si pentru interesele tale, e sa joci precum ti se canta. Desigur, nu vei fi de acord cu toate sarcinile care ti se arunca pe umeri, dar altfel nu poti duce la capat proiectul inceput.

SCORPION - Dragostea iti da unele motive de suspiciune, de parca nu ai avea deplina incredere in intentiile celui drag. Ridici circumspect din spranceana la toate promisiunile lui, pentru ca nu ar fi prima oara cand nu se tine de cuvant in fata ta. Totusi, atentie, si tu esti supus ispitei astazi, incat si tu, la randul tau, poti comite unele erori care vor fi greu de sters din memoria partenerului, deci amandoi trebuie sa umblati cu manusi unul cu celalalt, ca sa nu stricati relatia.

SAGETATOR - Sprijinul reciproc e la mare cautare astazi, pentru ca azi poti apela cu incredere la prieteni pe care si tu, candva, i-ai ajutat cu un sfat bun. Nu te jena sa ceri ajutorul la greu, pentru ca nu le stii chiar pe toate. De aceea ai adunat atatea relatii in timp, ca sa le poti apela la nevoie. Ai multe de invatat din relatia cu un colaborator, dar si tu ai multe de oferit in schimb, astfel incat toata lumea va simti ca are ceva de castigat din schimbul de pareri. Joci rolul de profesor pentru cei mai tineri, dar si ei au un rol benefic in treburile tale.

CAPRICORN - Pui serios in balanta mai multe argumente pe marginea unei situatii si nu reusesti sa te opresti asupra unui singur. Gasesti doua variante la fel de bune, dar nu poti merge totusi in doua directii simultan. Cu cele doua solutii gasite, incepi o alta analiza foarte atenta prin comparatie, ca, din ele, sa alegi doar una. Ti-e greu, mereu te vei gandi ce-ar fi fost daca o alegeai pe cealalta, dar in situatia de fata e obligatoriu sa extragi cat mai repede o concluzie. Daca te-ai decis, gata, acolo ramai, nu mai poti schimba macazul!

VARSATOR - Mare atentie cum iti manevrezi banii astazi, pentru ca te cam paste un pericol! O persoana cu intentii negative sta cu ochii pe tine pentru a obtine un profit pe seama naivitatii sau neglijentei de care dai dovada. Nu te baga in afaceri dubioase, nu cumpara de la colt de strada sau lucruri incredibil de ieftine. Astfel de situatii care iti ridica din start unele semne de intrebare, chiar ascund riscuri financiare. Nici nu trebuie sa te lauzi cu veniturile sau cu bunurile tale, pentru ca poti atrage atentia unor raufacatori!

PESTI - Dai piept cu un obstacol atat de mare incat nici nu poate fi trecut. Singura solutie pare sa fie abandonul care te pune in fata acceptarii unei infrangeri. Evident ca nu e deloc un motiv de bucurie sa vezi cu ochii tai ca totul s-a terminat, dar nici sa stai de acum blocat in neputinta si resentimente nu e de preferat. Incearca sa te detasezi de cele intamplate si sa iesi de sub influenta gandurilor negative de acum, ca sa o poti lua mai apoi de la capat cu alte forte. Nu te lasa coplesit de infrangere!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »