Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 13 septembrie 2011

13 Sep 2011, 778 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 13 septembrie 2011

Horoscop - Marti, 13 septembrie 2011

BERBEC - Nu turna gaz pe foc de la o banala cearta in familie pentru ca disputa poate fi aplanata usor cu un dram de toleranta. Nici tu nu esti intotdeauna pe placul celor dragi, tot asa cum si ei te irita adeseori cu reactiile lor, dar tocmai relatia care va leaga este cea care rezolva de fiecare data disputele. Nu pune la suflet o replica mai severa de la un alt membru al familiei, pentru ca nu o face cu rautate, ci e doar o reactie la o situatie deranjanta din camin. Trece repede valul rece, dar nu agrava atmosfera mai mult decat e cazul.

TAUR - Primesti o veste de la cineva de departe care te obliga sa urci in primul tren si sa ajungi acolo de urgenta. Daca se poate rezolva totul si prin telefon o vei face, pentru ca nu esti in cea mai buna forma pentru a pleca la drum. Oricum, contactele cu alte localitati sunt in prim plan astazi iar mijloacele de comunicare pe care le ai la dispozitie pur si simplu se incing de cat de mult vor fi folosite. Vizitele, conversatiile, intalniri de tot felul, schimbul de idei sunt subiectele preferate ale zilei.

GEMENI - Daca te simti blocat intr-un punct mort, nu trebuie sa te cramponezi de momentul de fata, ci sa incerci sa te concentrezi asupra etapelor urmatoare. Cand stii ce anume doresti, nu te mai opresc din avant obstacolele minore, pentru ca ai convingerea ca dupa acest hop exista un drum mai lin de explorat. Piedicile de pe parcurs sunt absolut normale si iti pun la incercare rezistenta si vointa de a trece peste orice impas cu capul sus. Chiar daca acum totul pare impotmolit, stii totusi ca urmeaza ceva mult mai bun ce te motiveaza!

RAC - Nu ajunge doar sa simti totul cu intensitate, ci trebuie sa si exprimi ceea ce e in sufletul tau. Placerea sau antipatia, ura sau iubirea, toate trebuie transpuse in cuvinte daca vrei sa fii inteles. Ia-ti inima in dinti si cauta cuvintele potrivite pentru a-ti declara sentimentele in fata celor din jur. Incearca sa fii detasat, pe cat posibil, deci sa asezi ratiunea inaintea emotiilor, pentru ca numai asa vei putea sa comunici concis si sa nu iti faci atatea probleme cu privire la ceea ce ai de spus.

LEU - Companionii tai te opresc din elan si iti vorbesc despre viitor in termeni sumbri incat, daca i-ai asculta, nu ai mai avea curaj sa faci nimic. Daca anturajul iti ridica semne de indoiala cu privire la bunele lor intentii, mai bine pleci din acest mediu. Ceva isi spune deja ca nu ai alaturi cei mai sinceri colaboratori si presimti deja ca o anumita relatie se apropie de sfarsit. Daca ti-ai pierdut increderea in tovarasii tai de echipa, se vor declansa animozitati care pot duce repede la o ruptura drastica.



FECIOARA - Sunt momente cand cel mai bine e sa taci decat sa iti exprimi parerea si sa declansezi cine stie ce furtuni. La concluzia aceasta ajungi si azi intr-o situatie destul de tensionata, dar care va trece fara urmari nedorite numai datorita capacitatii tale de a te opri la timp. Preferi sa stai pe loc, cuminte si umil, fara a mai face nimic riscant, iar atitudinea aceasta se va dovedi a fi salvatoare. Nemaifiind intretinuta, furtuna se va linisti de la sine.

BALANTA - Vii cu o propunere tentanta care va fi imediat imbratisata si de colegii tai, incat impreuna puteti porni o actiune de succes. Fiecare intra in aceasta colaborare cu alte resurse: tu cu energia si cu inventivitatea de care dai dovada, altii investesc creativitate si emotie, ca in final toata lumea sa aiba de castigat. Esti multumit de ceea ce se naste din aceasta colaborare, pentru ca va leaga o prietenie frumoasa, dar si interese comune.

SCORPION - Rutina nu te avantajeaza deloc, pentru ca nu dai randament in activitati pe care le stii pe din afara. Ai vrea ceva nou, interesant, si daca nu apare, te lasi coplesit de banalitate. Nu e pe placul tau, dar daca vezi ca nu se petrece nimic nou in program, vino tu cu ceva nou. Nu te astepta la miracole in aceasta zi, ci trebuie sa te multumesti cu putin. Monotonia te oboseste iar, spre finalul zilei, aluneci spre o usoara stare de lene, care nu te reprezinta de obicei.

SAGETATOR - Riscul isi baga coada in viata sentimentala si poate lasa urme neplacute. Ca e vorba de tradare sau de ispita de a face un gest necugetat, cineva va avea de suferit. Stai departe de primejdiile care vizeaza viata de cuplu si nu te lasa furat de tentatie cu gandul ca nu vei fi descoperit. Exact atunci cand esti mai atent sa nu lasi urme, se poate intampla ceva care sa te dea de gol iar persoana iubita va avea mult de suferit de pe urma ta. Daca ai gresit, fa tot posibilul sa repari ce se mai poate!

CAPRICORN - Cariera ta evolueaza frumos spre un nivel pe care il visezi de multa vreme si pentru care ai muncit mult. Te alaturi unui grup mai larg de persoane care isi unesc fortele pentru un scop comun. Esti gata sa iti masori fortele alaturi de contracandidati puternici, dar esti sigur de valoarea ta si nu te sperie competitia. Dai tot ce ai mai bun in tine si te prezinti impecabil la orice examen, la orice confruntare profesionala sau discutie cu superiorii, iar impresia pe care o lasi va conta candva pentru o eventuala promovare.

VARSATOR - Norocul vizeaza starea ta materiala, deci fii foarte atent la ocaziile bune care se ivesc de nu se stie unde. Un pont bun, o sansa exceptionala sau un noroc picat din senin te aleg pe tine pentru o surpriza de proportii. Investitiile iti dau senzatia ca ai facut o afacere buna si termini ziua cu un sentiment de bogatie. Tranzactiile si contractele incheiate pot fi profitabile iar promisiunile care ti se fac pot atrage castiguri frumusele, deci, oricum ai privi lucrurile, te poti trezi cu norocul plocon la poarta!

PESTI - Nu mai insista sa duci mai departe un plan care nu mai are sanse de reusita ci incheie definitiv capitolul odata pentru totdeauna. Dupa ce se va fi terminat totul, se va ivi imediat o perspectiva noua asupra careia sa iti concentrezi atenti, dar nu e bine sa te aventurezi spre ceva nou cat timp nu ai pus punct final unui proiect aflat pe ultima suta de metri. Elibereaza-te de aceasta sarcina veche si abia dupa acea fa-ti planuri de viitor.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »