Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 14 septembrie 2011

14 Sep 2011, 756 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 14 septembrie 2011

Horoscop - Miercuri, 14 septembrie 2011

BERBEC - Esti plin de energie si dornic de aventura, dar iti manifesti acest spirit jucaus mai ales in plan sentimental. Faci declaratii fara consistenta, dar care iti fac mare placere, pentru ca flirtul poate fi amuzant cand il faci fara sa-ti asumi nicio obligatie. Totusi, daca spui cuiva ca-l iubesti si maine iti retragi cuvintele, cineva ar putea sa te si creada si vei declansa o deceptie amoroasa profunda. Evita, asadar, sa zapacesti mintea cuiva doar de dragul seductiei, pentru ca nu vei mai sti apoi sa dregi busuiocul.

TAUR - Fii mai retinut in chestiuni materiale, pe de o parte, dar si in promisiuni marete, pe de alta parte, pentru ca exista riscul sa nu te poti gestiona cum se cuvine. Ai fi tentat sa-ti supraestimezi puterile si sa te implici in prea multe obligatii si sa descoperi ca nu le poti onora. Calculeaza-ti bine fortele inainte de a te apuca de o treaba, pentru ca unele resurse de care dispui nu sunt la nivelul sperat si ai putea claca atunci cand te astepti mai putin. Mai bine nu promiti nimic!

GEMENI - Incepi o activitate noua care te solicita la maximum, dar o faci fara prea multa tragere de inima. O consideri o obligatie si atat, dar nu stai totusi degeaba. Faci tot ceea ce ti se cere cu responsabilitate pentru ca trebuie si pentru ca ti-ai asumat aceasta corvoada, dar nu prea esti convins de rezultate. Nu e o activitate care sa-ti ofere satisfactii ci e doar o datorie dintr-un intreg sir de sarcini care iti revin pentru azi. Unii nici n-ar zice ca nu-ti place ceea ce faci, pentru ca totusi faci totul ca la carte.

RAC - Cariera cere mult de la tine si nu vrei sa dezamagesti pe nimeni, mai ales pe tine, de aceea te apuci de treaba serios. Stii ca urmeaza sa primesti un calificativ pentru munca prestata, deoarece participi la un concurs sau e doar un raport in fata superiorilor si cum acestia stau cu ochii pe tine, te straduiesti sa lasi o impresie foarte buna. Reputatia ta e in joc dar si viitorul tau profesional depinde de roadele acestor eforturi, ca atare nu iei nimic in joaca ci incerci sa te supui intocmai cerintelor.

LEU - Viata de familie lasa de dorit, pentru ca ai asteptat o anumita veste de la cei dragi si aceasta nu vine in forma visata. Poate fi vorba de o dezamagire profunda, dar in loc sa te cramponezi pe ceea ce-ti lipseste, mai bine te-ai bucura de ceea ce ti se ofera in schimb. Legea compensatiei face ca un lucru care nu iese conform planurilor sa fie imediat inlocuit de altceva care poate fi la fel de bun, la o adica, totul e ca tu sa te multumesti cu atat.

FECIOARA - Nu poti uita inca o problema din trecut care te irita si astazi si mai poate avea urmari neplacute chiar si dupa atata timp.

Porti pica unei persoane care te-a ranit candva si chiar daca acum ar putea incerca sa-si repare greseala, esti intransigent si nu poti uita cele intamplate. Dimpotriva, reactualizarea conflictului te face si mai ferm in antipatie si iti declari din nou dezacordul, aratand ca nu esti genul de om care iarta. Daca rana e profunda, ai putea sa te inraiesti si mai si acum.

BALANTA - Te bucuri de o zi frumoasa si vesela in care ai parte de multe motive de reala fericire. Te intalnesti cu oameni a caror prezenta are un efect relaxant asupra ta. Sunt prietenii cu care iti place sa-ti petreci timpul, copiii carora le acorzi azi mai multa atentie sau fratii care iti transmit tot felul de vesti bune care te faca sa te simti bine. Relatiile cu lumea sunt la cote maxime, pentru ca de aici pot aparea cele mai interesante informatii sau cele mai placute vesti, ca atare stai de vorba cu oricine iti iese in cale.

SCORPION - Esti implicat de multa vreme intr-un conflict care pare sa nu se mai termine. Azi disputa va redeveni puternica si totul pare sa se agraveze incat duce spre o stare de tensiune care se acutizeaza. Incearca sa nu torni gaz pe foc daca vezi ca scandalul e gata-gata sa reizbucneasca, pentru ca poate fi un conflict la fel de dur ca si prima data. Credeai ca s-a mai stins cu timpul dar nu, inamicii tai au ramas la fel de vehementi in contradictii si pot pune si mai dur problema pe tapet chiar si dupa atata vreme.

SAGETATOR - Unde apari tu, parca se lumineaza toate ca prin farmec. Iti pui in joc toata energia si toate calitatile incat e greu de crezut ca nu te vei face remarcat pe unde ai trece. Participi la evenimente placute in societate unde poti intra in contact cu oameni deosebiti, pe care ii admiri sincer, dar nu este exclus ca si tu sa devii erou in aceste medii. Ai ceva aparte care atrage atentia asupra ta incat te poti bucura azi de multa popularitate, de simpatia lumii, de un dram de celebritate, incat poti spune ca e una dintre cele mai bune zile din ultima perioada.

CAPRICORN - Indoiala devine foarte puternica si nu mai si incotro sa mergi. Esti total confuz, intr-o ceata adanca ce te-ar putea face sa gresesti. Nici inima si nici ratiunea nu pot lua azi decizii corecte, de aceea cel mai bine ar fi sa ceri o amanare daca e vorba de raspunsuri sau declaratii finale, pentru ca, orice ai alege, vei regreta si te vei gandi mereu ce-ar fi fost daca alegeai cealalta varianta. Influentele din afara sunt si mai derutante, pentru ca afli o multime de vesti care se bat cap in cap cu ideile pe care le ai deja, tocmai de aceea esti complet debusolat.

VARSATOR - Ai multe de facut si trebuie sa te organizezi mai bine, pentru a face fata mai multor sarcini in acelasi timp. Vei reusi sa te ocupi si de un plan si de celalalt cat poti de bine, dar va veni un moment cand va trebui sa te detasezi de orice alte griji si sa te concentrezi asupra uneia singure care cere acum mai multa atentie. Daca te imparti intre serviciu si casa, intre viata personala si viata sociala, intre a incheia ceva sau a porni altceva, doar una dintre aceste directii va putea fi abordata, pentru ca nu poti lucra pe doua fronturi la fel de eficient.

PESTI - Succesul se masoara azi printr-o stare de satisfactie profunda ca ai ajuns la un nivel stabil cu roade palpabile. Daca reusita are si o componenta materiala, cu atat mai mare e bucuria, pentru ca tot efortul depus are acum efecte vizibile. Te poti mandri in fata tuturor cu ceea ce a iesit din mainile tale si, daca produsul muncii tale urmeaza sa fie valorificat, ai putea obtine pe el un pret foarte bun. Clientii sunt multumiti si iti spun sincer ca le place ceea ce le oferi iar sefii te-ar putea lauda public pentru realizarile tale.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »