Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 30 septembrie 2011

30 Sep 2011, 714 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 30 septembrie 2011

Horoscop - Vineri, 30 septembrie 2011

BERBEC - Nu stii sa profiti de ocaziile norocoase care se ivesc astazi pentru ca pui la indoiala veridicitatea lor. Stai prea mult pe ganduri, cauti nod in papura si, tot analizand situatia fara sa actionezi, exista riscul sa-ti fure altul sansa cea buna de sub nas. Fii mai spontan, mai prompt, nu mai privi in jur cu suspiciune, pentru ca in unele momente norocul trece fulgerator prin calea ta si daca nu esti pe faza, pierzi trenul acesta. Fii atent la ocaziile rare ce pot aparea de unde nu te astepti!

TAUR - Te simti bine in compania in care te afli astazi, pentru ca interlocutorul tau te simpatizeaza, te stimeaza si se vede ca pune mare pret pe prietenia voastra. Totusi, ai o atitudine usor superioara, ca si cum ai astepta de la el doar laude si aprecieri, uitand ca o prietenie reala cere reciprocitate. Tonul amabil pe care il foloseste in relatia cu tine ar trebui folosit in replica si de catre tine, ca atare coboara de pe piedestalul de orgolii pe care te-ai urcat si raspunde-i cu aceeasi moneda.

GEMENI - Intalnesti exact persoana de care aveai nevoie pentru a rezolva o problema extrem de importanta. Norocul te trimite sa bati exact la usa potrivita pentru ca acolo te asteapta solutia necesara si sfatul perfect. Totul merge struna, dar reusita actiunilor acestei zile depinde enorm de felul in care relationezi cu ceilalti: daca esti amabil, placut, amical atunci ti se va raspunde cu acelasi ton. Nu uita sa apelezi la complimente si laude ori de cate ori ai ocazia, pentru ca doar asa intri usor in sufletul celuilalt.

RAC - Descoperi minciunile unui colaborator, dar e prea tarziu sa mai poti repara ceva. Efectele gesturilor sale incorecte deja s-au manifestat si acum nu poti face altceva decat sa regreti ca ai fost atat de credul si nu ai verificat la timp veridicitatea informatiilor primite. Astfel de deceptii apar adeseori in viata si suferi profund ca te-ai lasat dus de nas si ai avut prea mare incredere in ceilalti. Atentie insa: si tu poti apela la o informatie falsa, ceea ce poate rani grav pe altcineva!

LEU - Atmosfera placuta de acasa depinde mult de implicarea tuturor membrilor familiei. Nu incerca sa le duci singur pe toate pe umeri, pentru ca poti pasa si altora diverse sarcini domestice. Ii poti implica si pe copii in activitati pe care le pot face si singuri, tot asa cum ai putea cere partenerului sa se ocupe el de unele indatoriri pe care tu nu le mai poti onora din cauza programului si asa incarcat. O viata de familie reusita nu depinde numai de tine, ci de unirea fortelor tuturor celor care locuiesc sub acelasi acoperis.



FECIOARA - Traiesti inca din amintiri frumoase, din reusite de odinioara care mai ocupa si acum un loc de cinste in memoria ta. Ori de cate ori ai ocazia sa vorbesti despre vechile tale succese, o faci cu bucurie, cu un dram de umor si lasi modestia la o parte. Ceea ce merita povestit din istoria fiecaruia trebuie subliniat cu orice ocazie, pentru ca nu toata lumea stie ce ai facut in trecut. Daca tu nu spui, atunci cine s-o faca? Adu-ti aminte cele mai placute momente de demult si repune-le in discutie fara teama!

BALANTA - Treci cu brio de un obstacol pe care altii nu stiu cum sa-l gestioneze, ci se lasa infranti in fata lui. Nu si tu, care iti aduni fortele cu incredere in tine, iar aceasta atitudine de invingator este cheia succesului! Daca ai incepe sa te indoiesti de valoarea ta, daca ai pleca urechea la zvonuri negative sau la comentarii malitioase, te-ai lasa si tu coplesit de greutatea momentului or, gandirea pozitiva si stima de sine conteaza enorm pentru a ajunge mai repede la scopul propus. Capul sus si mergi inainte!

SCORPION - Esti in fata unui eveniment in care investesti multa pasiune si faci totul cu placere, iar aceasta energie pozitiva te ajuta sa-ti indeplinesti repede visul. Ca e sansa unei noi iubiri, ca e o activitate care iti pune mai bine in valoare talentele si calitatile, ca e o calatorie care iti face o imensa placere, ti se citeste pe chip bucuria de a te implica mai mult si dorinta de a reusi. Ambitia si entuziasmul conlucreaza acum intr-un sens benefic, pentru a ajunge la un bonus superb.

SAGETATOR - Nu e usor sa ajungi acolo unde ti-ai propus pentru ca se ivesc o multime de obstacole pe parcurs. Unele provin de la persoane care iti seamana foarte mult si care ti se opun cu incapatanare. Culmea, dar te deranjeaza la ei exact acele trasaturi pe care le ai si tu, deci, cand privesti la acestia, practic te privesti pe tine insuti ca intr-o oglinda. Nu te supara pe cei care spun nu la orice faci tu, pentru ca si tu ai face la fel daca ai fi in aceeasi situatie.

CAPRICORN - Gandul tau zboara departe, spre un loc de care ti-ai legat multe vise frumoase, dar mai e inca o cale lunga pana sa ajungi acolo. Mai ai de invatat, pe parcurs, o multime de lucruri utile pe care le vei putea valorifica pentru a-ti transpune visele in realitate. Daca pleci intr-o calatorie, locurile pe care le vei vizita iti incanta inima si te fac sa visezi frumos, pentru ca degaja romantism si afectiune. Inima te cheama spre o destinatie indepartata unde te asteapta ceva frumos si drag!

VARSATOR - Toate merg excelent astazi incat ai numai motive de bucurie. Poate ai motiv de sarbatoare intr-un mediu mai aglomerat de persoane care te privesc cu simpatie si prietenie. Esti inconjurat de prieteni dragi si de persoane care te apreciaza, si aceeasi atitudine pozitiva si amabila o ai si tu fata de cei cu care intri in legatura, pentru ca raspunzi practic cu aceeasi moneda. La zambet - oferi zambete, la aprecieri - ai si tu numai aprecieri!

PESTI - Faci planuri de calatorie in care ii implici si pe cei dragi. Poate stabilesti deja conditiile unei deplasari impreuna cu toata familia sau te gandesti deja la o viitoare vacanta si vrei sa le aranjezi pe toate din timp. Primesti vesti foarte bune de departe iar daca ai ocazia de a pleca la drum, la destinatie te asteapta brate deschise si ganduri bune. Esti primit ca un oaspete de onoare si iti place felul in care esti tratat de cei pe care ii intalnesti.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »