Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 6 octombrie 2011

06 Oct 2011, 735 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 6 octombrie 2011

Horoscop - Joi, 6 octombrie 2011

BERBEC - Nu te afli intr-un mediu prea bun pentru tine, discutiile cu ceilalti te obosesc si nu dai nici un randament in asemenea companie. Fa tot posibilul sa iesi din acest loc tensionat si macinat de griji, pentru ca, la cat de multe probleme ai deja pe cap, numai necazurile altora nu ti-ar trebui tie! Nu ai colaboratori pozitivi si stimulativi, ci cei langa care nimeresti astazi te trag inapoi si te impovareaza cu lamentarile lor. Bati pasul pe loc alaturi de ei si te coplesesc gandurile negative.

TAUR - Iti place sa stai azi in compania unui coleg a carui inteligenta o recunosti si o respecti. Stii ca ai numai lucruri bune de aflat si de invatat de la el, de aceea profiti de fiecare discutie pe care o porti cu acesta. Ai ocazia de a-ti mari bagajul de cunostinte deoarece tovarasul tau de conversatie estre o enciclopedie ambulanta caruia ii si face placere sa impartaseasca lumii ceea ce stie. Are talent de orator si de profesor si e o bucurie pentru el sa atraga in jurul sau un auditoriu cu adevarat interesat de ceea ce spune. Printre ascultatori te afli si tu, cu urechile palnie!

GEMENI - Relatia cu institutiile statului este destul de tensionata, peste tot dai de legi absurde, de birocratie care pune bete in roate si de functionari nervosi care spun nu la orice. Inarmeaza-te cu multa rabdare daca bati la usile unui birou de la care astepti vreo rezolvare oficiala, pentru ca nu vei obtine usor ceea ce soliciti. Esti chemat si maine, ti se mai cer o droaie de documente si aprobari, si oricat ai incerca sa ramai calm si amabil, nu vei reusi: cineva tot te scoate din sarite!

RAC - Se discuta despre valorile esentiale intr-o relatie sentimentala de succes: despre fidelitate, despre promisiuni respectate, despre comunicare sincera intre parteneri. Daca tu sau partenerul sunteti deficitari la vreunul din aceste puncte-cheie, va trebui sa reparati cat mai repede acest neajuns, ca sa nu stricati ceea ce ati construit impreuna pana aici. Daca cel drag iti reproseaza ca ceva lipseste, asculta si incearca sa investesti mai mult in acel plan. Nu exista dialog? Discuta mai mult! Nu exista tandrete? Ofer-o!

LEU - Investesti multa energie in viata familiala, ca un parinte devotat si partener de viata interesat de soarta celuilalt. Se simte o atmosfera mult mai buna acasa, pentru ca preocuparea ta ca toate lucrurile sa functioneze bine a dat roade si multe au revenit la normal. Au disparut tensiunile de cuplu, dialogul parinte-copil merge mai bine iar sentimentele sunt mult mai clare intre cei ai casei. Cat timp se mentine aceasta atmosfera tonica si armonioasa, vei fi fericit alaturi de cei dragi.



FECIOARA - Trece un pericol prin calea ta si, daca nu iei deciziile cele mai bune, risti sa-i pici in plasa din proprie neglijenta. Totul e doar o chestiune de prudenta, adica sa nu te bagi singur in gura lupului, desi stii clar ca e periculos! Stai departe de tentatii si chibzuieste profund inainte de a spune ce ai ales. Intotdeauna exista o a doua varianta mult mai buna, totul e sa nu fugi dupa succese facile, pentru ca ele ascund si un pret de platit. Poate ai obtinut repede ce visai, dar cu ce tribut?

BALANTA - Norocul zilei esti tu, pentru ca apari in calea celor care au cu adevarat nevoie de tine, de sfaturile pe care le oferi, de informatiile pe care le detii. Iti place aceasta postura de erou salvator pentru ca ajuti pe oricine sincer si fara intentii egoiste. Esti un prieten de nadejde si ai toate motivele sa fii fericit cand vezi ca interventia ta in problemele altora are efecte dintre cele mai bune. Nu astepti nimic de la cei pentru care faci atata, decat un simplu multumesc!

SCORPION - Daca vezi ca singur nu poti duce la indeplinire sarcina pe care ti-ai asumat-o, cauta sa aduni in jurul tau si pe altii cu aceleasi interese, pentru ca din unirea fortelor tuturor se poate ajunge la rezultate excelente. Lucrul in echipa, colaborarea si asocierea in scopuri comune merg de minune azi, ca atare nu insista nici sa o faci pe seful cu celorlalti, dar nici sa te descurci pe cont propriu cu orice pret, cand ar fi atatia oameni in jur dornici sa te completeze cu ceea ce stiu ei mai bine.

SAGETATOR - Succesul te emotioneaza la maximum, pentru ca nu te asteptai sa iasa atat de bine. Se vede cat esti de impresionat si inca nu-ti revii din surpriza, dar nu trebuie sa te lasi coplesit de emotia reusitei, ci sa duci mai departe ceea ce ai obtinut. Trebuie sa te arati mai sigur pe pozitie, ca ceilalti sa nu creada ca ai ajuns acolo din pura intamplare. Ai muncit mult si meriti succesul de azi, dar nu-i da cu piciorul din cauza propriilor slabiciuni.

CAPRICORN - Trebuie sa te linistesti, sa nu suferi atat de mult, chiar daca e un esec pe care nu il poti accepta. Consideri ca meritai altceva de aceea esti iritat cand vezi la ce s-a ajuns. O faci pe suparatul, dar a te retrage in carapacea ta pentru a-ti plange esecul nu te ajuta la nimic, ci doar arata lumii ca te-ai resemnat fara lupta. Se mai poate face ceva, ar mai putea aparea o solutie, dar daca te inchizi in tine si refuzi dialogul, e clar ca acea idee salvatoare va trece pe langa tine fara s-o observi!

VARSATOR - Visele tale de iubire suna frumos, dar nu cumva te lasi furat de iluzii? Deschide bine ochii inainte de a spune ce simti, ca nu cumva sa te amagesti singur ca ai fi indragostit. Exista riscul sa fii atras intr-o directie care nu duce acolo unde speri, pentru ca cel care-ti fura azi mintile si inima nu e cel mai sincer om din lume. Apeleaza la promisiuni false si te face sa visezi frumos, dar s-ar putea ca realitatea sa nu fie deloc asa ca in visele tale. Ramai cu picioarele pe pamant!

PESTI - Nu stii cum sa reactionezi in fata unui eveniment ca cel de azi: sa te bucuri si sa te entuziasmezi sau sa te temi de consecintele acestuia? Ar putea avea doua directii de interpretare diferite, de aceea ar fi bine sa nu faci nimic pana ce lucrurile nu s-au asezat pe un teren mai solid ca sa stii care va fi urmatorul pas. Daca te bucuri inainte de vreme, ai putea cadea de sus, dintre vise frumoase, dar nici sa-ti torni cenusa in cap nu merita. O reactie echilibrata ar fi de preferat: nici prea-prea, nici foarte-foarte!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »