Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 7 octombrie 2011

07 Oct 2011, 696 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 7 octombrie 2011

Horoscop - Vineri, 7 octombrie 2011

BERBEC - Planurile pe care ti le faceai in cele mai mici amanunte nu mai pot continua in acelasi stil ca inainte. Trebuie sa le modifici din mers, altfel te vei trezi la un moment dat in fata unei piedici de netrecut pe care o vei regreta mai apoi, pentru ca ai fi avut timp suficient sa modifici ceva inainte. Nu mai gasesti aceeasi cooperare si deschidere la cei cu care lucrezi, ci multi vin cu refuzuri si bete in roate, spre nemultumirea ta. Mai bine te-ai descurca singur decat cu asemenea colaboratori.

TAUR - Te afli in preajma unei persoane a carei valoare o recunosti si o apreciezi, incat iti doresti sa-i calci pe urme. E un exemplu excelent pe care merita sa il urmezi, deoarece ai multe de invatat de la el. te stimuleaza cu energia sa, iti da curaj sa tintesti si mai sus si ai numai de castigat din asocierea cu el. Simpla comparatie intre tine si el este benefica pentru ca ti-ai dori sa-i semeni si faci tot posibilul sa devii ca el, intr-o zi. Ca e un profesor sau un erou de poveste, esti motivat sa urci mai sus, dupa el!

GEMENI - Ai o mare bucurie in suflet, dar preferi sa o pastrezi deocamdata numai pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire i-ar mai strica din farmec si poate chiar ai putea sa pierzi ceea ce iti provoaca aceste senzatii placute. Un pic de discretie nu strica, deci pastreaza secrete cele mai importante reusite ale momentului, asteptand momentul potrivit pentru a le povesti si altora. Mai bine taci si faci si dupa ce ajungi la telul propus, poti sa faci publice realizarile tale.

RAC - Vestea care apare azi pe nepusa masa te supara profund, desi nu e atat de grava pe cat pare. Asteapta sa iesi din starea de soc initiala, pentru ca vei incepe sa vezi si partea buna a acestei surprize. Nimic nu e atat de sumbru pe cat pare, ci depinde mult de starea psihica in care primesti vestea respectiva. Daca esti intr-o pasa pesimista, iti torni cenusa in cap si suferi mai mult decat e cazul. Daca esti in toane bune, nimic nu te va deranja atat de tare ci vei reusi sa primesti vestile proaste cu un dram de umor, ceea ce face trecerea mult mai usoara.

LEU - Ce zi ciudata te asteapta! Treci printr-o situatie care poate avea doua directii diametral opuse de interpretare: poate fi un imens noroc, dar si un teribil ghinion. Numai de tine depinde cum controlezi lucrurile, ca sa nu o ia in directia care nu-ti convine. Daca te joci cu norocul, ai putea s-o incasezi, ca atare lasa lucrurile sa se aseze pe un teren stabil si dupa aceea vei vedea ce e de facut. Pana nu se clarifica situatia, ca sa-ti dai seama daca e de ras sau de plans, incearca sa nu strici nimic!

FECIOARA - Cand iti intra ceva in cap, e greu de crezut ca mai iese de acolo! Ti-ai ales un scop pe care vrei neaparat sa-l atingi si ai toate sansele sa ajungi acolo la vointa si tenacitatea pe care le investesti.

Nimeni nu-ti poate destrama visul, nimeni nu-ti abate gandul de la ceea ce ti-ai propus, ca atare iti aduni fortele si nu te lasi pana nu te vezi cat mai aproape de acel punct terminus. Unii vor spune ca e o obsesie, ca nu merita atata incrancenare, dar tu il vrei cu orice pret!

BALANTA - Ai un tel costisitor in minte, dar banii se aduna foarte greu, incat incepi sa crezi ca nu vei mai ajunge niciodata acolo unde ti-ai propus. Rabdare, totul evolueaza lent spre telul cel mare, pentru ca e un plan care se ridica mai incet si cu eforturi inzecite fata de orice alte planuri la care ai ajuns inainte. Nu renunta, chiar daca piedicile de pe parcurs sunt deranjante, pentru ca e un succes la care se ajunge extrem de greu, dar cu atat mai mare va fi satisfactia finala!

SCORPION - Mare atentie la felul in care relationezi astazi cu lumea, pentru ca esti tentat sa fii cam aspru in exprimare sau sa interpretezi gresit replicile unora. Nu esti intr-o pasa emotionala prea buna, ceea ce te face sa vezi numai piedici si probleme in jur si nimic nu-ti convine. Fiecare cuvant care iti este adresat ti se pare atac la persoana si privesti cu oarecare ostilitate spre interlocutorii tai. Nimeni nu are nimic cu tine, sunt simple replici in diverse situatii, deci nu le pune si tu la suflet!

SAGETATOR - Adevarul este pus in balanta si, daca esti vinovat de ceva, ai putea fi sanctionat. Mai bine spui lucrurilor pe nume asa cum sunt, pentru ca greseala recunoscuta poate fi iertata. Nu te astepta la judecati juste si la recompense corecte pentru ceea ce ai facut, pentru ca cei dispusi sa te verifice tot vor gasi un nod in papura pe undeva, spre nemultumirea ta. Esti supus unei analize atente in care stii ca exista si unele puncte sensibile, dar numai de dibacia ta in comunicare depinde cum abati atentia de la acestea.

CAPRICORN - Unii se joaca prea mult cu inima ta si le-ai putea cadea in plasa, de aceea e bine sa nu pleci urechea la vorbe dulci si declaratii pompoase de simpatie sau de dragoste, pentru ca nu sunt serioase. Unora le place jocul seductiei si te-ar putea alege pe tine ca tinta pentru distractia lor, si daca te prind intr-o pasa romantica si tandra, ai putea crede tot ce-ti spun. Cere si dovezi inainte de a te lasa atras intr-o aventura, ca nu cumva sa fie doar vorbe goale!

VARSATOR - Te dedici lumii largi prin eforturile tale, constient ca buna functionare a lumii in care traiesti depinde si de tine. Te apleci serios asupra unei sarcini din care tu, personal, nu prea ai multe de castigat, dar altii vor beneficia din plin de ceea ce iese din mainile tale. Poate e o munca filantropica sau umanitara, dar satisfactia ta de a-i vedea pe altii mai fericiti conteaza cel mai mult in aceasta situatie. Daca altul zambeste multumit, zambesti si tu!

PESTI - Discutia pe care o ai azi cu un coleg deschide perspective noi asupra unui proiect la care iti aduci contributia. Primesti informatia de care aveai nevoie sau imboldul necesar pentru a trece la etapa urmatoare a planurilor incepute. Recunosti ca asteptai de undeva aceasta motivatie, pentru ca uneori nu ai curajul sa treci mai departe fara ca cineva de pe margine sa te sustina, iar azi ai noroc de colegi care au incredere in tine si te sprijina entuziast de pe margine. Cu un hei-rup potrivit, totul merge bine!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »