Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 5 octombrie 2011

05 Oct 2011, 752 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 5 octombrie 2011

Horoscop - Miercuri, 5 octombrie 2011

BERBEC - Incearca sa respecti intocmai regulile si ordinele altora, pentru ca cei care sunt astazi la putere au si capacitatea de a te pedepsi in caz de nesupunere. Intri azi in contact cu o persoana care reprezinta autoritatea si care adeseori se foloseste de pozitia sa pentru a obtine avantaje in interes personal, dar de data aceasta nu poti demasca intentiile sale, pentru ca poate trece si la represalii in cazul in care ceilalti nu ii fac pe plac. Taci si inghite, asteptandu-ti revansa altadata!

TAUR - Nu te simti bine in medii foarte aglomerate sau printre straini, pentru ca nu gasesti subiecte potrivite pentru a intra in vorba cu ei. Preferi sa ramai in umbra, cuminte si tacut, de parca nu te-ai adapta in astfel de locuri, nu ca altadata... Parca s-ar vorbi in limbi straine si privesti un pic siderat tot ce se petrece in jur, fara a gasi nici un punct comun cu anturajul. Ai dori sa fii in alta parte acum, deoarece cu acestia nu prea stii ce sa discuti.

GEMENI - Norocul trece prin calea ta si, culmea, chiar are rabdare cu tine si te asteapta pana esti pregatit sa te folosesti de el. Totusi, nu intinde prea mult coarda, daca tot ti se ofera o sansa atat de buna, pentru ca si asteptarea are o limita. Poti amana o zi - doua, dar nu la nesfarsit o ocazie excelenta care ti se ofera aproape pe tava. Nu sta mult pe ganduri, ci incearca sa fii cat se poate de prompt si de spontan, ca nu cumva sa puna altul mana pe sansa ta!

RAC - Totul evolueaza extrem de lent, dar iti convine acest ritm pentru ca iti ofera timp suficient ca sa intelegi lucrurile dintr-o perspectiva corecta. Daca ai fi nevoit sa actionezi rapid, fara prea mult timp de gandire, te-ai trezi in fata unor erori pe care le vei regreta. Dar asa e perfect ca nu te impinge inca nimic de la spate. Te poti misca in voie, dupa placul tau, si esti multumit de ceea ce iese din mainile tale. Te indrepti spre roade concrete, palpabile, durabile.

LEU - Faci echipa foarte buna cu o persoana care iti seamana mult, iar din competitia care se resimte intre voi apar numai rezultate excelente. Nu se ajunge la dispute, la conflicte sau la orgolii inutile, dimpotriva, va stimulati unul pe altul pentru ca vreti sa ramaneti permanent unul la nivelul celuilalt. Niciunul nu se lasa mai prejos si de aici se ajunge la succese care va vor bucura si pe unul si pe altul, fara a naste invidii intre voi.

FECIOARA - Trebuie sa parasesti un mediu in care te-ai simtit foarte bine o perioada.

Probabil ai stat doar un timp scurt aici si deja trebuie sa-ti iei ramas bun, dar despartirea este la fel de placuta ca si perioada petrecuta in acest spatiu. Vei duce dorul companionilor care te conduc acum la plecare, va ramane un gol in suflet, pentru ca a fost o atmosfera placuta si vesela, dar vei face tot posibilul sa te intorci din nou aici cat de curand!

BALANTA - E greu sa te imparti intre doua directii total diferite. Una cere de la tine eforturi suplimentare si energie, cealalta te lasa sa te misti mai lent, dar dureaza prea mult. In functie de resursele tale de rabdare si de timp, te vei implica ori intr-una, ori in cealalta dintre variante, pentru ca ajungi la rezultate bune pe oricare din cai. Depinde numai si numai de starea fizica si mentala in care te afli in acest moment: ori repede - dar obositor, ori lent - dar de durata?

SCORPION - Ceva iti spune sa nu ai deplina incredere in tovarasul tau de echipa, ca ascunde ceva, ba chiar ca joaca pe doua fronturi. Daca intuitia iti atrage atentia asupra acestei masti pe care o poarta, mai bine il provoci acum la o discutie sincera, ca nu cumva sa te bazezi pe participarea lui si la final sa te trezesti cu dezamagiri ce au la baza o prea mare incredere in el. Daca il vezi ca fuge de raspundere sau da raspunsuri in doi peri, ar putea fi un semnal de alarma al duplicitatii sale.

SAGETATOR - Un moment de neatentie ti-ar putea crea neplaceri in proiectele la care iti aduci contributia. Nu incerca sa faci doua lucruri simultan, pentru ca nu va iesi niciunul bine. Alege dintre multele variante pe care le ai la dispozitie doar o singura cale pe care sa mergi mai departe, pentru ca incercare de a te imparti nu duce niciodata la roadele sperate. Ai putea fi acuzat de neglijenta daca nu te concentrezi mai serios asupra treburilor incepute, deci nu te mai juca si nici nu mai lua totul in gluma!

CAPRICORN - Oboseala isi spune cuvantul si se manifesta prin uitare si neatentie. Descoperi ca ai scapat din vedere, mai demult, un detaliu care acum joaca un rol in continuarea unor evenimente si trebuie sa te intorci din drum pentru a repara aceasta eroare. Daca simti ca te lasa puterile, mai bine ia o pauza, pentru ca a insista sa duci mai departe o activitate, desi sunt atatea lipsuri pe parcurs, nu te va duce la rezultatele dorite, ci ar fi doar consum inutil de timp si energie.

VARSATOR - Entuziasm plus optimism sunt combinatia de succes pentru a ajunge la roadele visate. Daca atragi alaturi de tine si pe altii cu aceleasi interese si cu aceeasi viziune asupra viitorului, vei ajunge mult mai repede acolo unde ti-ai propus. Esti motivat, atras de ceea ce te asteapta la capatul acestor eforturi, dar cum sa nu grabesti ritmul cand vezi ca succesul sperat este din ce in ce mai aproape de tine? Ai noroc de un anturaj constructiv si motivant care te impinge de la spate.

PESTI - Verifica de doua ori banii pe care ii ai la dispozitie, pentru ca exista riscul unei erori. Ori cineva a pus gand rau bunurilor tale si ai putea suferi un prejudiciu, ori chiar tu ai putea face un gest gresit din care altul ar putea avea de suferit o paguba. Numara restul cand mergi la cumparaturi si stai cu ochii pe geanta, pentru ca trece un oarecare pericol prin calea ta care are in vizor bunurile tale mai de pret. Daca nu esti atent, s-au dus intr-o clipa!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »