Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 8 octombrie 2011

08 Oct 2011, 739 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 8 octombrie 2011

Horoscop - Sambata, 8 octombrie 2011

BERBEC - Esti cam transant in replici azi si i-ai putea taia cuiva tot elanul cu un nu categoric pe care poate nici nu doresti sa-l spui. Trebuie sa fii atent la ceea ce declari ca litera de lege, pentru ca cineva depinde de acest cuvant si i-ai putea strica toate planurile. Ajungi la un capat de drum dupa care nu se mai afla nimic si te simti brusc fara nicio directie si nu mai stii ce sa faci. Incearca sa iei o pauza, fara sa tratezi acest final de etapa ca pe un esec, ci ca pe un motiv de ragaz si relaxare.

TAUR - Nu te grabi sa dai azi raspunsul final cu privire la o propunere care pare tentanta, pentru ca vor mai aparea unele informatii pe parcurs. Daca spui acum ce gandesti, mai tarziu ai putea regreta graba de acum, pentru ca se vor ivi conditii noi, poate mai profitabile, sau informatii suplimentare care vor da o valoare suplimentara ideii initiale. E mai bine sa stai o vreme si sa analizezi problema pe toate partile si sa astepti sa se mai aseze lucrurile pe un teren mai clar.

GEMENI - Conflictul care se incinge azi pe seama unor idei contradictorii lasa urme asupra celor mai sensibili, dar se pare ca nu faci si tu parte dintre acestia. Tu te ambitionezi sa ai ultimul cuvant si daca profiti de starea psihica mai fragila a interlocutorilor tai, ai putea avea castig de cauza. Succesul in comunicare depinde foarte mult de capacitatea de a-ti pastra stapanirea de sine si fermitatea, dar nu-i deranja totusi pe ceilalti cu agresivitatea verbala.

RAC - Declaratiile de dragoste vor fi crezute azi pentru ca inspiri seriozitate si incredere. Relatia sentimentala in care esti implicat se aseaza pe un fagas mai stabil, de parca dispar indoielile si nesiguranta dintre voi. Stati de vorba fata in fata si va explicati unul altuia intentiile si pretentiile, ceea ce va ajuta sa claditi o relatie de durata si de perspectiva. Ati depasit faza declaratiilor pompoase si a fluturilor din stomac si simtiti ca ati trecut la un nivel mult mai concret, cu angajamente solide.

LEU - Nu te simti bine intr-un anturaj foarte aglomerat cu persoane extrem de variate, pentru ca nu sunt oameni cu care ai ce discuta. Te simti ca printre straini si nu gasesti nici un subiect comun de conversatie. Nu esti asa de obicei, dar parca te-au cuprins emotiile negative care te fac mai tacut si mai retras, desi altadata iti placea sa conduci orice discutie. Ceva nu-ti convine la cei care iti tin companie acum si preferi sa ramai in banca ta ca sa nu fii obligat sa fii ipocrit si sa dai impresia ca totul e bine.



FECIOARA - Pornesti in tromba o activitate noua si, ca tot ce-i la inceput, iti place grozav ceea ce faci. Profita de acest entuziasm maxim ca sa ajungi mai repede la telul propus, pentru ca si ceea ce te asteapta la capat e la fel de interesant ca si drumul pe care-l parcurgi pana acolo. Esti plin de energie si daca iti mentii acest interes viu pana la final, vei fi mai mult decat multumit de rezultate. Bate fierul cat e cald!

BALANTA - Cand in calea ta apar ghinioanele, e greu de crezut ca vei gasi leac impotriva lor. Dai piept azi numai cu dusmani, cu oameni care nu-ti vor binele, cu persoane cu caractere dubioase care cauta sa ascunda adevarul, dar nici tu nu te lasi mai prejos, vei incerca sa demasti faptele lor urate si, mai ales, sa te protejezi de efectele interventiilor lor nefaste in treburile tale. Tocmai pentru ca stii ca nu-ti vor binele, trebuie sa-i tii la distanta!

SCORPION - Parca toate merg de-a-ndoaselea azi si e normal sa-ti pierzi tot elanul cand vezi ca dai numai de obstacole si refuzuri. Nici tu nu esti in cea mai buna forma si nici nu ai alaturi de tine colaboratori care sa te stimuleze cumva, de aceea vei avea impresia ca e o zi pierduta, in care nu reusesti sa duci nimic cu succes la indeplinire. Mai sunt si astfel de zile cand bati pasul pe loc fara nici un spor, dar si de tine depinde mult sa depasesti blocajul acesta!

SAGETATOR - Ti se cere sa faci o schimbare in planurile tale, nevoit de niste conditii dictate de sus, de la cei mai puternici. Nu te poti opune, ca atare, fie ca vrei - fie ca nu vrei, te supui acestor ordine de necontestat. Legea poate interveni de oriunde, chiar si de la distanta, sau te poti trezi cu vreo amenda in trafic, pentru ca si controalele rutiere sunt un instrument al legii. Orice ai face azi, incearca sa respecti intocmai regulile obligatorii, ca sa nu te trezesti cu vreo sanctiune.

CAPRICORN - Primesti o veste cu un impact major supra planurilor tale cele mai importante din acest moment, se vor aseza altfel lucrurile de acum incolo, pe un teren mai sigur si pe un fagas mai linistit, ceea ce iti va inspira un sentiment de satisfactie a muncii implinite. Cand toate se vor rezolva, vei avea starea necesara sa te apuci de ceva nou, dar nu te poti gandi la alte proiecte cat timp nu ai ajuns la un nivel bine conturat si calm.

VARSATOR - Cuvintele necontrolate pot strica mult chiar si in acele planuri in care totul parea sa fi ajuns pe un teren linistit. Apare o furtuna care strica atmosfera tihnita de care te-ai bucurat o vreme, si totul provine de la o vorba in vant care nu tine cont de starea emotionala a celui care o primeste. Daca tu esti cel nervos care spune vrute si nevrute, pune-te un pic in pielea celui care te asculta, pentru ca nici tie nu ti-ar placea tonul folosit si vorbele adresate la furie.

PESTI - Daca vezi ca nu poti trece cu nici un chip de hopul care s-a instalat de ceva vreme in planurile tale, e semn ca ar fi mai bine sa le pui punct aici si sa te apuci de altceva. Unele hopuri sunt imposibil de trecut si sunt semnul unui esec, ca atare, oricat de greu ti-ar fi sa recunosti ca ai fost invins, e mult mai bine sa abandonezi un drum dare nu mai duce nicaieri. Dupa ce te vei linisti si iti vei asuma vina de rigoare, te vei putea concentra asupra altor proiecte, dar nu acum!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »