Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 13 octombrie 2011

13 Oct 2011, 1505 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 13 octombrie 2011

Horoscop - Joi, 13 octombrie 2011

BERBEC - Colegii au nevoie de prezenta ta pentru a duce impreuna la indeplinire niste sarcini dificile. Participi cu draga inima la tot ce ti se cere, pentru ca asa iti arati multumirea pentru alte ocazii cand si ei au intervenit in ajutorul tau. Ai idei bune care clarifica o serie de nelamuriri cu care ceilalti se confrunta, deoarece tu vezi lucrurile mai limpede de pe margine, tocmai pentru ca nu esti direct implicat. Ceilalti vor face pasi buni inainte datorita tie si iti place sa joci un rol atat de important in viata altora!

TAUR - Esti blocat intr-o problema mai veche de care nu te poti inca detasa. A devenit o obsesie, un blocaj care te face sa pierzi timp pretios captiv intr-o actiune care nu mai poate continua. Esti chemat inapoi, intors din drum pentru a rezolva problema cum se cuvine, altfel o vei cara dupa tine ca pe o ghiulea legata de picior. Fa un efort sa aduci la normal orice restanta care te-ar putea opri din elan pe mai departe, pentru ca trebuie sa te debarasezi odata si-odata de aceasta amintire neplacuta.

GEMENI - Esti foarte preocupat de etapele viitoare ale unei actiuni in care esti implicat si, atent la detalii, iei cele mai bune decizii. Nu vrei sa lasi nimic la voia intamplarii, ci analizezi totul cu grija, pastrandu-ti mintea limpede, ca sa nu-ti scape nimic. Cand vei ajunge la rezultatele finale ale acestei actiuni, vei fi foarte mandru de tine, ca ai fost atat de exigent pe parcurs si nu ai pierdut nimic din vedere, pentru ca toate detaliile vor juca, in cele din urma, un rol bine definit pe care tu l-ai prevazut teoretic din timp.

RAC - Uneori, poti ajunge la succesul visat pe cai nu tocmai corecte, dar chiar daca acum te abati din drum, intr-o zi vei face tot posibilul sa repari eventualele erori care ti-ar putea strica imaginea. Recunosti unde ai gresit, chiar daca adevarul doare, dar decat sa descopere altii mai tarziu ca nu ai mers pe caile drepte, mai bine spui singur ca ai apelat la tertipuri necinstite. Le consideri abateri de la regula cu scopul de a ajunge la telul propus, cu gandul ca mai apoi vei indrepta situatia cum se cuvine.

LEU - Incearca sa nu judeci visele altora, pentru ca nu ti-ar placea sa fii si tu in aceeasi situatie. Nu destrama sperantele altora, spunandu-le niste adevaruri dure in fata, ci mai bine ambalezi unele vesti intr-o forma ceva mai diplomata, ca sa nu-i aduci cu picioarele pe pamant atat de abrupt. Poti sa le spui unele lucruri si cu un dram de umor sau facand haz de necaz, dar nu prin reprosuri de genul ti-am spus eu, pentru ca nu vor fi bine primite.

FECIOARA - Daca unul castiga, altul pierde in acelasi timp, pentru ca asa e viata: nedreapta adeseori.

Daca tu intri in posesia unui profit si te bucuri de reusita, daca ai fi atent, ai vedea ca acei bani au fost luati de la altul. Daca ai incepe sa privesti totul prin prisma emotiilor, nu te-ai mai simti la fel de bine de castigul tau stiind ca altul a rupt de la gura lui pentru ca tu sa ai parte de acest castig. Daca banii aceia ti se cuvin, bucura-te de ei, fara sa pui intrebari.

BALANTA - Daca te-ai afla intr-un anturaj mai deschis, mai optimist, care nu ar mai vedea in jur numai probleme, te-ai simti mai relaxat, dar totul pare ostil si rece. Rezonezi la necazurile celor intre care ai nimerit, pentru ca te coplesesc cu problemele lor. Monopolizeaza discutiile si se pun doar pe ei intr-o lumina negativa, ca si cum ar fi victime. Chiar daca te doare sufletul pentru ei, incearca sa nu te sacrifici tu pentru ei. Nu are rost, ei nu ar face la fel pentru tine!

SCORPION - Te duci la serviciu cu oarecare teama, de parca urmeaza o confruntare dificila careia nu stii cum ii vei face fata. E o intrevedere cu sefii, cu niste clienti nemultumiti, cu o comisie de la care astepti un calificativ extrem de important pentru cariera ta, si tocmai datorita greutatii momentului, simti ca duci pe umeri cele mai dificile sarcini. Trebuie sa te inarmezi cu putere de convingere, pentru ca numai de tine depinde cum te vei prezenta astfel incat sa lasi o impresie perfecta. E imaginea ta de profesionist in joc!

SAGETATOR - Esti la o rascruce de drumuri, pe ultima suta de metri a unui proiect, dar tocmai pentru ca te apropii de finish, acest impas ti se pare si mai dificil. Cand credeai ca totul se termina, iata ca se iveste un alt hop care te obliga sa iei alte si alte decizii. Erai detasat de tot miezul evenimentelor, erai deja sigur ca urmeaza sa pui punct final, si cand colo, iata ca se tergiverseaza lucrurile mai mult decat credeai. Trebuie sa iei decizii atente, care sa duca totusi cat mai repede la capatul visat, pentru ca te-ai cam saturat!

CAPRICORN - Disputele profesionale te stimuleaza, totul e sa nu denatureze in scandaluri si rivalitati absurde. Ai si tu orgoliul tau, fara doar si poate, dar si ceilalti o tin doar pe a lor, ca atare implica-te in discutii contradictorii cu un dram de toleranta, ca sa nu agravezi si mai mult conflictul. Ceilalti uita de diplomatie si te ataca intruna, de aceea e bine ca macar tu sa-ti aduci aminte de duhul blandetii, ca sa le arati ca se poate ajunge la o intelegere numai daca va pastrati cu totii calmul.

VARSATOR - Cele mai frumoase momente le traiesti in compania oamenilor pe care ii iubesti. O seara romantica alaturi de persoana iubita sau o plimbare cu familia ar fi perfecte pentru atmosfera incarcata de sentimente si emotie ca cea care planeaza azi in jurul tau. Poate ai si un motiv de sarbatoare si cu cine altcineva sa petreci daca nu cu cei mai dragi sufletului tau? Prietenii te fac sa zambesti, familia te inconjoara cu bucurie, deci poti avea parte de o zi reusita datorita prezentei lor vesele si optimiste.

PESTI - Nu ai noroc de o companie prea vesela azi. Atragi alaturi de tine pe cei mai oropsiti si mai pesimisti oameni, iar lamentarile lor continue te vor afecta si pe tine. Daca ai putea scapa de acest anturaj nefast, ai sanse sa-ti salvezi ziua. Acestia te vor coplesi cu necazurile lor, dar le ai si tu pe ale tale, nu are rost sa te impovarezi cu ale altora cu atata abnegatie, deci fa tot posibilul sa scapi de asemenea tovarasi. Ei se vor bucura ca au cui sa-si elibereze supararile, dar nu fac altceva decat sa transfere balastul pe umerii tai!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »