Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 14 octombrie 2011

14 Oct 2011, 1219 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 14 octombrie 2011

Horoscop - Vineri, 14 octombrie 2011

BERBEC - Ai asteptat tu cat ai asteptat, dar iata ca rabdarea ta este rasplatita cu un rezultat demn de toata mandria! Ai muncit mult sa ajungi aici, ti-ai controlat impulsivitatea si ai incercat sa astepti cu calm momentul cand vei primi recompensa visata. Totul a iesit mai bine decat te asteptai si esti motivat de succes sa mergi si mai departe, pentru ca ai ajuns la concluzia ca, daca iti educi un pic rabdarea, esti capabil de adevarate minuni. Cand te grabesti si vrei rezultate imediate, ratezi.

TAUR - Mai bine ramai discret cand vorbesti despre situatia ta materiala, pentru ca nu e momentul sa te lauzi la toata lumea cat ai in cont sau ce valori ai acasa. Nici nu stii cum sta cineva cu urechea palnie la secretele tale! Azi e mai bine sa taci cand se ajunge la discutii despre bani, despre salariu, despre bunastarea fiecaruia, pentru ca nimeni nu va spune adevarul, deci de ce ai face-o tocmai tu? Daca mai ai o sursa de venit si din alta parte, momentan necunoscuta de unii, pastreaz-o secreta, pentru ca e asul tau din maneca la nevoie.

GEMENI - Esti primit cu bucurie pe oriunde ai merge, deoarece ai o atitudine pozitiva care le place celor cu care intri in contact. Degaji optimism, bucurie, buna dispozitie, de aceea multa lume te va dori astazi in preajma, pentru ca ii motivezi si pe ei. Ai o vorba buna pentru oricine, spui glume cand atmosfera e mai tensionata si nu faci economie de laude si complimente, chiar daca nu sunt total sincere. Stii ca, in unele momente, oricine are nevoie de o imbarbatare, iar tu te pricepi de minune la asta!

RAC - Esti solicitat de colegi pentru a face ordine intr-o problema care a devenit deja mult prea incurcata. Ai mintea limpede, descoperi usor punctele sensibile si vii cu solutii inteligente la probleme altora. Nu la fel de vigilent ai fi daca ar fi propriile tale probleme, dar daca e sa intervii in favoarea altuia, o faci cu brio. Le arati unde se afla greseala, ba le oferi si unele solutii eficiente de a redresa situatia de urgenta. Esti un prieten de nadejde pentru cei aflati in impas si nu ceri nimic in schimb, decat un multumesc.

LEU - Asculta sfaturile celor cu mai multa experienta, pentru ca sensul in care te indrepti e o pista falsa. Ceilalti vin cu argumente solide, te sfatuiesc de bine, dar daca tu insisti sa fugi mai departe dupa himere, e numai problema ta. Nu tot ce zboara se mananca, iti vor spune unii, ca atare e bine sa revii cu picioarele pe pamant si sa descoperi adevarul asa cum e, chiar daca nu-ti convine. Imaginea pe care ti-ai creat-o in minte nu corespunde realitatii, ci e doar asa cum ti-ai dori tu sa fie.



FECIOARA - Tu nu te lasi doborat de obstacole cu una cu doua, si chiar daca sunt grele si unii au abandonat demult lupta, iti aduni fortele si te ridici pentru drepturile tale pana la capat. Le vei arata si altora ca se poate, ca nu e atat de greu pe cat pare, si chiar ii vei motiva pe cei care au renuntat deja sa mai incerce. Devii motorul principal al unei echipe mai largi de persoane, dar in care ceilalti cam bat pasul pe loc si asteapta solutii de la altii. Salvatorul poti fi chiar tu!

BALANTA - Ca sa poti duce mai departe o activitate ajunsa intr-un punct sensibil, ti se cere un sacrificiu destul de greu de acceptat. Trebuie s-o faci, nu ai incotro si cand lucrurile vor reveni candva la normal, te vei felicita pentru gesturile pe care le faci acum. Chiar daca e un pret scump de platit, esti genul de om care stie cand sa tolereze situatii defavorabile cu gandul ca ele vor redresa intr-un final situatii complicate. O faci si azi si, dupa o vreme, totul va reveni acolo unde doreai!

SCORPION - Bati la usa unei institutii cu mari sperante si cand acolo ti se spune un nu categoric! Nu te lasi coplesit de acest refuz, ci dimpotriva, iti aduni fortele si o iei de la capat, cu si mai multa ambitie. Esti genul de om care, daca este dat afara pe usa, va incerca sa intre din nou pe fereastra, dar nu te astepta totusi la o reusita usoara. Daca la originea acestor piedici se afla birocratia si labirintul de reguli si legi in domenii pe care tu nu le stapanesti, fii sigur ca lucrurile se vor tergiversa inca multa vreme.

SAGETATOR - Nu ies lucrurile asa cum ai dorit si nu te multumesti cu banalitati, dar nu ai intotdeauna parte de evenimente iesite din comun. Uneori, trebuie sa mai reduci din pretentii si sa cobori stacheta, altfel, tot asteptand lucruri exceptionale, poti fi dezamagit. Rutina e enervanta pentru o fire mereu dornica de nou, asa ca tine, dar viata nu e facuta numai din artificii, ci si din chestiuni marunte, pe care nu trebuie sa le ignori sau sa le lasi deoparte, pentru ca tot isi vor cere dreptul intr-o zi.

CAPRICORN - Calculezi resursele materiale pe care le ai la dispozitie si rezultatul nu e prea fericit. Descoperi ca s-au cam, terminat unele surse pe care te-ai bazat o vreme si trebuie sa incepi sa faci economii. Esti influentat si de cei din preajma ta care vorbesc numai de lipsuri, facturi si datorii, si de teama acestora, esti foarte atent la toate cheltuielile acestei perioade, oprindu-te pe cat posibil la strictul necesar. Nu te aventurezi spre cumparaturi inutile si nici la cele mai scumpe articole!

VARSATOR - Ti-e dor de persoane aflate la mare distanta de tine si tot cauti solutii de a va vedea mai des. Daca telefonul nu e de ajuns, ar fi perfecta si o vizita scurta de week-end, ca sa va mai domoliti dorul. Ai sansa sa ajungi prin locuri frumoase care iti incarca sufletul de emotie, de trairi intense, de o stare de beatitudine perfecta! Te intorci acasa, dupa aceste mici calatorii, incantat de cele vazute pe parcurs, si traiesti o vreme din aceste amintiri placute.

PESTI - Ofertele de afaceri nu vor lipsi si ai toate sansele sa inchei contracte de-a dreptul promitatoare. Orice discutie graviteaza in jurul banilor care se afla pe un teren stabil si bun, ceea ce iti da curajul sa decizi investitii sau cumparaturi ceva mai mari ca de obicei. Daca erai pe cale sa faci o tranzactie (vanzare-cumparare), azi poate fi ziua unei intelegeri bune de care vei fi incantat. Rezultatele discutiilor financiare te vor satisface din plin.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »