Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 27 octombrie 2011

27 Oct 2011, 1307 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 27 octombrie 2011

Horoscop - Joi, 27 octombrie 2011

BERBEC - Discutiile pe care le porti astazi cu jumatatea ta au o conotatie speciala, de parca, din acest moment inainte, lucrurile vor sta altfel pentru amandoi. Este vremea marilor decizii de cuplu, al declaratiilor de dragoste profunde, al cererilor in casatorie, tocmai de aceea trebuie sa privesti lucrurile cat se poate de serios. Unele decizii, luate azi, nu vor mai putea fi schimbate, ca atare trebuie sa fii convins ca alegerea facuta iti va conveni si maine, si peste un an, si peste zece!

TAUR - Cine sa fie cel mai bun prieten la greu daca nu persoana iubita? Treci azi printr-un moment in care sustinerea morala si emotionala primita de la cel drag vor cantari enorm si asa iti vei da seama cu adevarat cat de dispus este partenerul sa ti se dedice la nevoie. Discutiile pe care le aveti fata in fata au un ton profund, matur, ceea ce demonstreaza ca relatia voastra merge pe un teren sigur care iti inspira incredere pe termen lung. Nu mai e o joaca, ci ceva cat se poate de serios!

GEMENI - Fii mai precaut cand vine vorba de bani pentru ca azi vrei sa lasi o impresie gresita asupra starii tale materiale si esti gata sa arunci cu banii si-n gaste. Gandeste-te de doua ori inainte de a bate palma pentru cine stie ce tranzactie sau daca se iveste ocazia sa cumperi ceva nu tocmai util in acest moment. Amana deciziile financiare, pentru ca azi esti cam neglijent cu banii si ai putea face afaceri paguboase. Chiar daca ai senzatia ca stai bine cu banii momentan, vei regreta intr-o zi ca ai fost mana sparta!

RAC - Lumea nu crede tot ceea ce spui si vei observa in ochii multora suspiciune, chiar daca vii cu cele mai serioase argumente. E posibil sa le fi oferit antecedente care le-au ridicat semne de intrebare celor care te asculta de aceea iti va fi greu sa-ti repari imaginea si sa le recastigi respectul. Lupta totusi sa-ti recapeti credibilitatea in ochii lor, pentru ca la originea acestei stari de fapt e posibil sa fi fost unele neintelegeri pe care nu le-ai clarificat la momentul potrivit. Nu accepta eticheta pe care ti-o pun unii!

LEU - Esti in fata unui nou inceput, dar ti-e greu sa-i convingi pe ceilalti ca e momentul potrivit pentru a-i da startul. Neincrederea cu care te privesc cei care ar trebui sa te sustina te influenteaza si pe tine in sens negativ, incat iti cam pierzi entuziasmul si elanul care te coplesise initial. Nu tine cont de oprelistile sau suspiciunile celor din jur, daca tu ti-ai stabilit un tel foarte clar in minte, ci arata ca, in ciuda tuturor piedicilor, esti capabil de orice. Cu cat e mai greu drumul pana la succes, cu ambitia ta trebuie sa fie mai mare.



FECIOARA - Iti cam irosesti energia pe lucruri marunte in loc s-o canalizezi prioritar spre un tel cu adevarat important. La cat de mult elan ai astazi, ai avea parte de mari reusite in activitati in care spiritul de competitie, dorinta de a iesi primul si ambitia sunt cuvintele cheie care te duc spre succes. Nu te lasa coplesit de cei care nu au curaj sa faca nimic extraordinar, ci acum conteaza doar fantastica ta energie care se va transforma extrem de usor in satisfactia muncii implinite.

BALANTA - Nu te simti bine in mediile cu care, altadata, aveai o relatie armonioasa, dar acum parca te-ai afla printre straini. Ai impresia ca te privesc ostil, ca au ceva impotriva ta, dar nimeni nu are absolut nimic cu tine. Tu esti in toane rele, tu esti cel care respinge dialogul si spune nu la orice propunere, ca atare, pentru a avea din nou o relatie amicala cu restul lumii, ar trebui sa-ti revizuiesti cat de cat comportamentul. Tu trebuie sa te adaptezi la mediu, nu ei la tine!

SCORPION - Esti multumit de felul in care se aseaza unele lucruri la serviciu iar la originea acestei stari de bine par sa fie si sfaturile venite de la un expert in materie. Cand nu stii ce trebuie facut, gandeste-te la persoanele cele mai in masura sa te sfatuiasca, deoarece nu ai cum sa le stii doar tu pe toate. Ai mereu ceva nou de invatat si daca apelezi la oameni cu experienta si cu talent de profesori, ai putea duce totul cu brio la indeplinire. Tine cont de cei care chiar vor sa te ajute si nu le respinge parerile!

SAGETATOR - Ai un amic in preajma care se ofera sa te ajute cu ceea ce stie el mai bine dar nu e un om de incredere. Cantareste atent informatiile care sosesc de la acesta pentru ca te-ar putea trimite pe o pista falsa. Ca are sau nu intentii clar negative atunci cand ti le impartaseste, poate are mai putina importanta, ci conteaza doar efectele pe care le-ar putea avea asupra ta daca tii cont de ceea ce iti spune. Verifica si din alte surse si, daca se confirma, atunci te poti baza pe parerile sale.

CAPRICORN - Elanul cu care pornesti o actiune noua iti este imediat taiat de un obstacol la care nu te asteptai. Este atat de greu de trecut incat aproape ca pune in pericol continuarea drumului pe care l-ai pornit. Poate ti se cere o schimbare de strategie, o alta atitudine in continuarea misiunii asumate si primesti suficiente indicii despre ceea ce ar trebui sa faci. Important e ca tu sa accepti aceste schimbari de sens, pentru ca s-ar putea sa nu fie compatibile cu principiile tale fundamentale.

VARSATOR - Greu de spus daca evenimentul la care esti martor azi e in avantajul tau sau nu, pentru ca are doua laturi diametral opuse. E ca si cum reusita spre care te indrepti ar avea si un pret de platit, ca atare nici nu te poti bucura pe deplin, dar nici nu trebuie sa-i dai cu piciorul. In orice succes exista si ceva negativ, tot asa cum in orice mare de alb exista si un punct negru, in orice lucru bun exista si un lucru rau… Totul e sa stii sa faci abstractie de acele sacrificii si sa le folosesti in favoarea ta, fara a te crampona doar de ele.

PESTI - Pleci la drum intr-o directie oarecum necunoscuta si vei avea nevoie frecvent de sfaturi care sa te scoata din impas. Ai noroc sa dai peste tot de oamenii potriviti care te pot indruma in directia cea buna, fara a rataci fara rost pe cai laturalnice. Bazeaza-te cu incredere pe sfaturile si instructiunile primite de la persoanele cu care intri in legatura pe parcurs, pentru ca sunt oameni de-ai locului si stiu mai bine decat tine care e calea cea mai scurta spre destinatia dorita. Cand nu stii incotro sa mergi, cere un sfat avizat!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »