Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 4 ianuarie 2020

04 Jan 2020, 125 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 4 ianuarie 2020

Horoscop - Sambata, 4 ianuarie 2020

BERBEC - E o perioada in care iubirea atinge cotele maxime: intalniri romantice, seri in doi, iubire intensa. Sunteti rasfatat de partener, totul pare sa mearga bine si oferiti si primiti dragoste la cote maxime. Partenerul va ofera atat cat aveti nevoie si deci nu exista motive de suparare sau ingrijorare in cuplu. Totul pare sa mearga din ce in ce mai bine. Sunteti mai afectuos ca oricand si simtiti nevoia de a va exprima sentimentele la adevarata lor intensitate. Puneti dragostea pe primul plan si nu va mai pasa de nimic altceva, rasufland usurati dupa tensiunile anterioare.

TAUR - O mare parte din banii pe care ii manevrati provin din surse feminine sau vor lua aceasta cale, trebuind sa cheltuiesti o suma pentru placerea sotiei sau a iubitei. Poate fi o investitie in imbracaminte, in redecorarea casei, in obiecte de arta sau alte detalii ce pot infrumuseta viata dv acasa. Una din aceste achizitii poate sa fie un gest de afectiune fata de persoana iubita, incercand sa-i dovediti dragostea printr-un obiect mai substantial din punct de vedere financiar. Aveti o intuitie buna a banului, astfel incat nu veti face aalegeri proaste sau investitii nepotrivite. Veti sti exact cat, cand si pe ce sa cheltuiti.

GEMENI - Aveti o stare greu de controlat in privinta banilor. Pe de o parte e posibil sa fiti atat de bataios incat sa va luptati pentru fiecare leu care vi se cuvine, dar pe de alta parte, e posibil ca tot ce vine sa se duca intr-o clipa, comportandu-va cam nechibzuit in privinta cheltuielilor. Excesele sunt posibile, investitiile fara rost de asemenea, deci trebuie sa fiti mai atent la cum dramuiti banii. Totusi sunteti atat de plin de idei si de zel, incat sumele care va vor parveni nu vor fi neglijabile, dar nu stau mult pe loc.

RAC - Va asteapta noutati deosebite, reusite, succese. Puteti avea contacte benefice in care un rol important il va juca si norocul, nu numai calitatile dv. Profitati de o astfel de perioada pentru a va asigura un progres deosebit, afirmati-va, aratati tuturor de ce sunteti in stare pentru ca e perioada cea mai propice in care lumea va va descoperi cu adevarat calitatile si potentialul. Orice succes este posibil acum! Norocul va ocroteste, nu exista riscul sa ratati nimic, ci dimpotriva, simtiti ca oricat de rau ar merge la un moment dat lucrurile, parca v-ati afla sub o aripa protectoare nevazuta si toate vor iesi bine.

LEU - Va asteapta mari bucurii in cuplu. Fie ca puneti la cale un eveniment important pentru viitorul relatiei, fie ca sunteti chiar in mijlocul unei astfel de eveniment, cu siguranta se intrevad schimbari deosebite. Poate fi momentul unei marturii de dragoste cum nu ati mai primit sau nu ati mai oferit, a unei decizii de destin care va schimba total perspectivele in plan sentimental, momentul unor decizii legate de viata in doi de acum incolo, inclusiv sub forma unei schimbari de domiciliu, impreuna, intr-o alta casa.



FECIOARA - Nu faceti nimic la primul impuls, nici cheltuieli, nici investitii, nici imprumuturi, pentru ca s-ar putea sa nu fie atat de bune pe cat ati crede la prima vedere. Mai bine va mai ganditi o zi-doua asupra oportunitatii acestui gen de actiune financiara. Graba, nervozitatea si neatentia pot naste gafe financiare pe care le veti repara greu. Nu vi se cere neaparat sa puneti banii la ciorap, dar pe cei pe care ii primiti sau ii manipulati sa nu fiti tentat sa-i dati din prima zi si cu atat mai putin pe capricii de moment, carora maine nu le veti mai gasi utilitatea, deci veti descoperi singur ca au fost bani aruncati pe geam.

BALANTA - Pareti indiferent, impasibil, dezinteresat de tot ce este legat de viata sentimentala, iar unii ar putea spune ca sunteti prea rece. Daca partenerul va cere mai multa implicare si dv. stati pe margine fara sa faceti vreun gest, asta ar putea aduce prejudicii relatiei, deci putina atentie aratata partenerului n-ar strica. Poate atitudinea pe care o abordati acum v-ar fi utila daca aveti intr-adevar nevoie de o pauza in plan sentimental pentru a intelege pe ce nivel va aflati in cadrul relatiei si incotro trebuie sa o luati.

SCORPION - Simtiti uneori singuratatea ca pe un handicap, alteori ca pe o salvare. Va retrageti de buna voie intr-o lume mai calma si mai frumoasa, unde nu aveti nevoie de nimeni alaturi de dv. S-ar putea ca aceasta dorinta de retragere sa va fie favorabila in cazul in care sunteti obosit, dar ar putea avea si reactii adverse, respingand pe toata lumea. Parca vreti sa reduceti la minimum contactele cu unele persoane toxice din preajma dv.

SAGETATOR - E posibil sa vi se recunoasca niste merite, daca nu in mod public, atunci la telefon. Este posibil chiar sa fiti nevoit sa apareti in fata unei comisii sau a unui public pentru a va face cunoscute opiniile. Intalnirile si discutiile pot fi frecvente, din unele din ele nascandu-se directii interesante de abordat in viitor. Printr-un mijloc de comunicare puteti afla vesti de avansare sau evolutie intr-o directie dorita de dv. Micile calatorii cu masina pe distante scurte va pot pune in fata unor noutati placute.

CAPRICORN - Este un moment mai delicat, cand treceti totul doar prin prisma ratiunii, inclusiv relatia de suflet. Pentru ca analizati totul, pentru ca va indoiti in permanenta de intentiile partenerului, asta s-ar putea sa nasca o oarecare stare de tensiune care va va face sa fiti si mai sceptic, avand impresia ca cel de langa dv. are ceva impotriva dv. si planurile sale nu sunt bune. Aveti grija sa nu transformati prudenta aceasta in raceala greu de reparat mai apoi.

VARSATOR - Conflictul planeaza in cuplu si face atmosfera cam apasatoare. E posibil sa se fi spus unele cuvinte grele si asta face grea reluarea discutiilor sau a relatiei de pe pozitii amicale, de aceea ar fi preferabil sa stati o perioada departe, ca sa nu rabufniti din nou. Simtiti un sentiment de ostilitate numai la vederea persoanei fata de care nutriti acele sentimente. Daca nu e vorba de un conflict intre indragostiti, atunci poate fi o rafuiala a voastra cu lumea, ca si cum, impreuna, v-ati lupta pentru niste decizii comune, pe care societatea nu vi le accepta.

PESTI - Ajungeti la un capat de drum, dar nu e un final obisnuit, ci unul neasteptat, dictat de evenimente pe care nu dv. le-ati declansat. Orice schimbare brusca de directie este posibila, deci asteptati-va la noutati neprevazute. In fond, un final poate da nastere unui nou inceput, dar acum trebuie sa lasati curat locul cel vechi pentru a va muta in alta parte unde - poate - lucrurile vor merge mai bine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »