Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 29 martie 2020

29 Mar 2020, 128 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 29 martie 2020

Horoscop - Duminica, 29 martie 2020

BERBEC - Coincidentele fac parte dintr-un plan pe care noi oamenii nu il putem intelege, dar unele lucruri sunt atat de bine programate acolo sus, incat ne pot lasa fara cuvinte. Asta traiesti si tu acum, un noroc chior care apare la momentul potrivit in locul potrivit. Dupa ce beneficiezi de el, incepi sa faci un intreg sir de asociatii de idei prin care iti dai seama ca ar fi fost de ajuns doar o clipa care sa nu te mai lase sa ajungi la acel superb moment. Ai fi putut rata aceasta minune daca te-ai fi abatut si un singur pas mai intr-o parte de la calea principala.

TAUR - Spune lucrurilor pe nume, cu cifre si date clare, cu argumente si rationamente logice, fara a apela prea mult la ceea ce transmite inima, or tu receptezi totul prin prisma emotiilor. Nici unul nu trebuie sa respinga pozitia celuilalt, de vreme ce sunteti croiti pe calapoade atat de diferite. Priveste cu un fel de inocenta naiva ce are el sa-ti transmita si daca va vedea ca nu intelegi sau nu le iei prea in serios, va schimba cumva tonul lectiei sale, spunandu-ti ce e de facut ca unui elev la inceput de curs.

GEMENI - Esti incantat de ritmul alert in care evolueaza unele proiecte din viata ta. Ca e vorba de o relatie sentimentala care urca foarte frumos spre un nivel promitator, ca e vorba de o afacere care capata contur din ce in ce mai bine sau doar de un vis care pare sa se materializeze chiar sub ochii tai, esti fericit de ceea ce se vede in fata ta! Simti nevoia sa impartasesti vestile bune si cu altii, care, prin laudele si felicitarile lor, te motiveaza si mai mult sa duci mai departe ce ai inceput.

RAC - Esti obosit, desi ai mai avea multe lucruri de rezolvat si astazi. Daca te apuci totusi de treaba si ti se pare ca s-au adunat in calea ta doar obstacole, ar fi bine sa nu insisti sa mergi mai departe cu orice pret, pentru ca nu va iesi nimic bine. Pe langa faptul ca nivelul tau energetic este destul de scazut, nici nu sunt intrunite toate conditiile unui succes facil, avand de luptat cu tot felul de piedici pe parcurs, incat aproape ca nu merita efortul.

LEU - Nu ignora sfaturile pe care ti le ofera astazi cineva cu intentii bune si sincere, chiar vrea sa-ti fie de ajutor si nu se ascunde nimic in spatele propunerilor sale. Merita sa pui in aplicare ideile pe care ti le ofera pe gratis, pentru ca vei vedea ca au efecte imediate in problemele care te preocupa. Daca te incapatanezi sa respingi orice sprijin din afara pe motiv ca te descurci si singur, da, vei ajunge la un final bun in cele din urma, dar asa ai economisi timp si energie incercand variante proprii.

FECIOARA - Nu te astepta ca lumea sa fie de acord cu tine, pentru ca nu ai alaturi de tine oameni care gandesc la fel.

Unii il iau pe nu in brate, altii critica tot ce aud, dar tu continua sa crezi in directia ta si gandeste pozitiv pana la capat. Nu te lasa invins de negatii, de comentarii acide, de conflictele de idei care se mai incing, ci conteaza sa-ti pastrezi tonusul pozitiv si sa nu tii cont de nimeni. Vei ajunge acolo unde doresti si vei fi mandru ca ai ramas ferm pe pozitie, iar cei care acum te critica, isi vor recunoaste infrangerea, dar nu atat de simplu.

BALANTA - Asculta-l pe cel care iti spune ca cea mai buna solutie, in situatia de fata, e sa pui punct unui plan care nu mai are nimic de oferit. Daca tie ti-e teama de decizii atat de drastice, lasa-l pe altul sa ia decizii in locul tau, pentru ca poate fi mai detasat de toate. Tu ai trece totul prin prisma emotiilor, or celalalt vede lucrurile strict rational, fara implicatii sentimentale. Tine cont de sfatul destul de sever pe care ti-l ofera, chiar daca nu suna asa cum ai fi dorit, deoarece pare a fi o idee salvatoare ce te ajuta sa duci la capat un plan ce parea complet blocat.

SCORPION - O noua iubire se poate contura frumos la orizont si e normal sa te cuprinda emotia, nerabdarea, dorinta de a face pasi mari inainte, spre o urmatoare etapa fireasca in relatia voastra. Iesi in lume, imbraca-te bine, pune accent pe felul cum arati, cum vorbesti, cum te comporti, pentru ca nici nu stii de unde sare iepurele si cineva este cu ochii pe tine. Poate avea loc o intalnire interesanta cu o persoana care are efecte excelente asupra psihicului tau, descoperind cat de sensibil poti fi in unele momente.

SAGETATOR - Ocupa-te azi de lucrurile marunte de care nu ai avut timp inainte. Azi ai starea potrivita pentru a te apleca asupra lor cu mai multa rabdare, pe indelete, descoperind unde se ascund de fapt piedicile sau hibele. Nici nu-ti vine a crede cate lucruri poti sterge azi de pe o lista de sarcini mult prea lunga, dar daca te-ai uita mai bine, ai vedea ca sunt de fapt chestiuni minore care ar putea fi bifate usor.

CAPRICORN - Cat timp nu stii clar incotro te indrepti si pe ce resurse te poti baza, e normal sa calci grijuliu, ca pe coji de oua. Tocmai pentru ca nu esti inca foarte bine edificat in privinta rezultatelor care te asteapta la final, fii foarte prudent, nu te avanta in directii neverificate si stai cu ochii la factorii de risc. Nici sa exagerezi nu e bine, ca si cum ar fi peste tot doar piedici si inamici, pentru ca atunci chiar ca se termina altfel decat ai fi dorit!

VARSATOR - Azi te apleci cu mai multa constiinciozitate asupra studiului, ori pentru ca se apropie un eveniment cu o conotatie speciala in pozitia ta de invatacel - un examen, un interviu, un extemporal important - ori pentru ca simti ca ai ramas cumva in urma la anumite teme si vrei sa te mai upgradezi un pic, sa te mai pui la curent cu noutatile din breasla ta. E o reala placere sa cauti carti, sa te documentezi de pe net, sa stai de vorba cu oameni cu mai multa experienta care te pot indruma foarte bine in directia care te preocupa. Inchei ziua cu un sentiment de imensa satisfactie ca te-ai mai imbogatit cu ceva.

PESTI - Priveste spre viitor cu optimism si incredere, sigur ca totul va iesi exact asa cum e mai bine pentru tine! Nu trebuie nici sa te cramponezi de o idee fixa, nici sa ai anumite asteptari, ci sa lasi lucrurile sa se aseze de la sine si ai sa vezi, la final, ca era chiar mai bine decat ceea ce, poate, ai sperat initial. Deschide-ti inima si mintea sa primesti toate resursele necesare pentru a merge mai departe, fara sa pretinzi neaparat ceva anume, fara a face planuri prea detaliate.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »