Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 6 aprilie 2020

06 Apr 2020, 146 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 6 aprilie 2020

Horoscop - Luni, 6 aprilie 2020

BERBEC - Daca celalalt ridica tonul, incearca sa aplanezi tu conflictul inainte de a deveni prea agresiv. Unul trebuie sa cedeze, deci fii tu balanta care mentine echilibrul intre energiile descatusate. Tu poti fi cheia armoniei depline intre partea masculina si cea feminina aflata azi in conflict, deci accepta faptul ca celalalt e nervos. In fond contrastele de atrag, deci nu-ti displace aceasta lupta intre un el si o ea, indiferent in ce tabara esti.

TAUR - Incearca sa te molipsesti un pic de la cei din jurul tau care incearca sa-ti distraga astfel atentia de la grijile tale actuale. Putina veselie nu-ti strica nici tie, deci cel mai bine ar fi sa faci ca ei, adica haz de necaz, pentru ca nu are rost sa-ti impovarezi mintea si sufletul cu atatea probleme. Umorul poate fi atitudinea ideala pentru a le depasi mai repede, dar ce pacat ca azi tu nu prea ai chef de glume.

GEMENI - Daca tuturor te adresezi cu ton ridicat si nu reusesti sa te adaptezi la stilul fiecaruia, transformi ziua intr-o furtuna ce poate degenera usor in conflicte majore. Chiar daca toate te irita, chiar daca esti nervos la maximum, fa un efort sa mai treci cu vederea fleacurile care te scot din sarite, pentru ca nu are rost sa le vezi ca pe niste mai mici sau mai mari catastrofe. Vei vedea ca lumea incepe sa te evite si chiar sa-ti intoarca spatele daca le vorbesti tuturor cu capsa pusa.

RAC - Din cauza unor limite impuse de altii mai puternici, nu ai voie sa ajungi acolo unde ti-ai propus. Cam bati pasul pe loc, dar, rabdator din fire, iti spui ca asa e mersul firesc al lucrurilor si incerci sa i te adaptezi. Exista reguli, legi, restrictii, interdictii, si trebuie sa te supui lor orbeste, altfel tot ele vor lucra impotriva ta, sanctionandu-te drastic. Mai bine faci cum ti se spune fara sa comentezi, decat sa te ridici impotriva unor aspecte pe care oricum nu le poti controla sau schimba.

LEU - Azi esti laudat si apreciat, maine esti criticat si etichetat, dar din toate acestea inceti sa devii din ce in ce mai bun. Si tu emiti opinii gresite la adresa altora, si altii te analizeaza pe tine cu ochi sever, dar nu trebuie sa transformi relatiile cu ceilalti intr-un continuu perdaf. Mai bine te bazezi numai pe fapte concrete, pe realitate, pe adevar, pe lucrurile foarte bine cunoscute care nu lasa loc de interpretari, si asa nimeni nu se va simti vinovat de nimic.

FECIOARA - Trebuie sa te bazezi pe rezerve mai vechi sau pe veniturile comune ale familiei.

E posibil ca cineva sa-ti ofere o suma de bani pentru a te ajuta sa achiti vreo datorie din trecut, dar nu este exclus sa intri in posesia unei sume care ti se datoreaza de mai multa vreme si tot intarzia sa apara, deci se poate regla oarecum balanta. Nu prea stii sa-ti administrezi banii, esti tentat sa-i cheltui pe tot felul de obiecte care te atrag la prima vedere.

BALANTA - Desi ar fi mai bine sa te abtii sa-ti dai cu parerea despre o situatie cu mai multe directii de interpretare, nu poti tacea si deschizi gura, dar ce emiti nu e chiar ceea ce trebuie. Pentru replicile tale, vei fi privit ca un ciudat, ca si cum n-ar fi nici locul, nici momentul sa emiti opinii, de aceea ar fi bine sa te gandesti de zece ori inainte de a vorbi, ca sa nu deranjezi pe cineva cu parerea ta un pic neobisnuita.

SCORPION - Nu te deranjeaza nimic in jurul tau, abordezi o atitudine relaxata indiferent ce ai auzi de la ceilalti. Desi nimeresti de multe ori in medii tensionate in care planeaza animozitati si neintelegeri, parca nici nu le vezi. Perfect, ramai asa de detasat pana la capat ca sa nu-ti strici ziua din cauza nervilor altora. Simte-te bine si ocupa-te de ceea ce-ti face tie placere, fara a asculta problemele interminabile care ii framanta pe ceilalti.

SAGETATOR - Se instaleaza o atmosfera linistita, in care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal si reusesti sa te relaxezi si tu cat de cat. Discutiile pe care le porti cu cei din jur, sfaturile prietenesti pe care le primesti de la acestia, odihna suplimentara si starea de veselie sunt perfecte pentru tine, pentru ca asa reusesti sa iti reincarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranta, pace interioara, armonie, impacare cu sine si cu ceilalti.

CAPRICORN - Cand privesti spre etapele urmatoare ale planurilor la care iti aduci contributia, te cuprinde entuziasmul si nerabdarea. Probabil se prefigureaza deja rezultatele pe care le-ai visat, incat simti ca nu mai poti astepta pana acolo. Nu te grabi totusi, fiecare pas are rolul sau in constructia finala, si daca ai incerca sa sari peste unele etape care ti se par neimportante, ai putea scapa din vedere momente esentiale. Incet, pas cu pas, totul inainteaza spre telul cel mare, dar parca nu mai ai rabdare: ai vrea rezultate mai rapide.

VARSATOR - Ai grija la deciziile cu impact major ale acestei perioade, pentru ca par a fi unele din cele mai dificile din ultima perioada. Practic, stabilesti ce trebuie facut cu o suma de bani pe care ai acumulat-o in timp mai indelungat, o investitie, o achizitie majora, ceva scump ce nu-ti permiti decat de cateva ori in viata. Daca esti convins ca vei face fata acestor cheltuieli, nu mai sta pe ganduri, pentru ca banii oricum trebuie sa circule. Daca e ceva ce ti-ai dorit enorm si daca tot ai banii necesari la indemana, de ce nu acum?

PESTI - Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu modul in care judeci tu unele situatii, mai ales daca au mai multe directii de interpretare. Tu ai o anumita viziune asupra evenimentelor, or cei din jur au mari indoieli cu privire la stilul tau de a aprecia situatia, deci te poti astepta la controverse, dispute sau o atitudine ostila la deciziile luate de tine. Continua sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente logice, rationale, impartiale, pentru ca tu intelegi situatia cel mai corect. Intr-o zi isi vor da seama si ceilalti!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »