Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 7 aprilie 2020

07 Apr 2020, 142 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 7 aprilie 2020

Horoscop - Marti, 7 aprilie 2020

BERBEC - Buna organizare a lucrurilor iti convine de minune, pentru ca reusesti sa te incadrezi perfect in termenii pe care ii ai la dispozitie. Ba chiar te simti bine si jubilezi cand vezi ca altii se impiedica, nu reusesc sa faca nimic impinsi de la spate, dar tu parca ai fi prieten cu timpul care trece. Duci la indeplinire o sarcina, poate chiar inainte de termen, si astfel iti mai raman cateva minute sa revizuiesti etapele parcurse sau sa te ocupi si de ceva pentru sufletul propriu.

TAUR - Privesti spre viitor cu un optimism molipsitor si nu poti vorbi de etapele urmatoare decat cu un ton ridicat, vesel, pozitiv, pentru ca ai deplina incredere in ce va urma. Pastreaza-ti acest tonus pana la capat, deoarece visul tau are sanse sa se materializeze numai daca iti mentii aceasta energie chiar daca apar obstacolele de pe parcurs. Nu te intrista nici la cea mai mica suspiciune care se infiltreaza in suflet cu continua sa spui cu tarie ca se poate!

GEMENI - Esti tinut pe loc de interventia nefasta a unei persoane care s-a bagat unde nu-i fierbe oala, dar in loc sa-i ceri socoteala pentru greselile sale, ai tendinta de a prelua pe umerii tai toata vina. Tu nu esti vinovat de aceasta situatie, esti doar o victima colaterala, pentru ca nu ai fost suficient de ferm atunci cand celalalt si-a bagat coada. Nu e tarziu nici acum sa-l scoti din aceasta afacere, ca atare fii dur si spune-i clar ca nu ai nevoie de ceea ce el crede ca ar fi un ajutor.

RAC - Este o zi exact pe stilul tau, mai linistita, organizata, in care toate evolueaza intr-un ritm mai lent, perfect pentru a nu da nimic peste cap. Totusi, pentru unii, lentoarea aceasta da impresia ca ai fi si indiferent sau neatent la tot ce se petrece in jur si ai putea fi gresit interpretat, ca atare incearca sa dai o alta forma programului zilei, ca sa nu lase impresia ca ai fi comod din fire. Poti folosi calmul acesta pentru a te ocupa pe indelete de o activitate complicata ce necesita o concentrare crescuta.

LEU - Culmea ca exact persoanele cele mai apropiate se dovedesc azi a fi cei mai dificili inamici, care se opun cu tarie ideilor tale, dar inainte de a te supara pe ei, ar fi bine sa te gandesti daca nu cumva au dreptate. Daca spun nu, poate ca e ceva in beneficiul tau si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca opozitia lor era un fel de a te opri sa faci vreo prostie. Nu te incapatana sa mergi mai departe pe drumul tau facand abstractie de prieteni sau de familie.

FECIOARA - Niciodata nu e prea tarziu sa culegi roadele unor eforturi demult depuse, ca atare arunca o privire inapoi, pentru ca abia acum poti vedea unde ai ajuns.

Chiar daca o vreme nimic nu parea sa se mai schimbe sau sa se mai miste, iata ca rabdarea ta a dat roade si acum poti observa efectele excelente ale trecutului. E ca si cum, dupa ani sau luni de munca, abia acum esti recompensat pentru cele facute candva, deci uita-te si inapoi, caci a venit vremea dobanzilor si a dividendelor!

BALANTA - Nu tii cont de regulile nimanui si tu iti vezi de treburile tale concentrat numai asupra propriilor tale vise. Daca iti urmezi numai propriile principii si reguli, ajungi mult mai repede si mai usor la scopurile propuse, ca atare incearca sa faci abstractie de cei care apar in fata ta cu autoritate si iti dau tie ordine. Nu te supune lor, pentru ca planurile tale nu sunt compatibile cu ordinele lor, ca atare, in acest moment, conteaza doar ce e in propria ta minte.

SCORPION - Te rasfeti in lucruri frumoase si calme, de parca ai obosit sa tot tragi la o caruta care nu mai misca asa cum ai fi dorit. Ia-ti acest mic ragaz, daca ti-l poti permite, pentru ca o scurta detasare de stresul cotidian face bine, iti reincarci bateriile, creste din nou interesul pentru ceea ce ai inceput candva si iti oferi o serie de mici recompense dragute, suficient de bune cat sa te readuca in circuit. Daca vezi ca nu apare nimic nou in peisaj, deocamdata, nu te ingrijora, pentru ca mai vin si perioade de liniste totala.

SAGETATOR - Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, avand impresia ca, oricat ai cheltui, banii se vor intoarce repede inapoi. Nu e chiar asa, iar o atitudine superficiala in privinta banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu. Singura atitudine jucausa pe care ti-o poti permite e sa cumperi… jucarii! Asta da, deci mergi la cumparaturi si gandeste-te la darurile pentru cei mici din familie. Dar si tu te simti inca un copil, incat nu ar fi exclus sa dai o suma de bani pentru un capriciu considerat de altii drept un gest copilaresc.

CAPRICORN - Te afli intr-un mediu in care nimeni nu poarta de grija celuilalt, ca atare nimeni n-are absolut nimic nici cu tine, asa ca de ce te retragi in carapacea ta, asumandu-ti vini sau defecte care nu te caracterizeaza? E un fel de timiditate care te incearca in preajma unor oameni pe care nu prea stii cum sa-i abordezi, desi de obicei, tu nu ai asemenea probleme de adaptare, dar azi nu prea gasesti subiecte de discutie pentru a te integra mai usor.

VARSATOR - Azi ar trebui sa te apleci cu mai multa atentie asupra propriilor tale dorinte si nevoi, fara a mai sta atat de mult la cheremul altora. Da, poti lucra in beneficiul lor, daca asta ti-e sarcina, dar nu uita ca, in tot ce faci, contezi doar tu. Daca ceea ce faci pentru altii nu e si in avantajul propriu, pentru ca-ti dedici timpul si energia doar lor, ar fi bine sa te opresti macar pentru o zi si sa te gandesti inainte de orice doar la tine.

PESTI - Te cramponezi de cele mai mici fleacuri care nu sunt la locul lor, in loc sa le tratezi cu detasare, ba chiar cu un dram de ironie, cat timp sunt atat de banale si de usor de rezolvat. Relaxeaza-te, vezi in aceste motive de aparenta ingrijorare motivul de a rade si a te distra un pic, pentru ca da, e o situatie care merita tratata in gluma! Faci haz de necaz, cum s-ar spune, si dupa ce stresul se va diminua, iti vei da seama ca nu a meritat sa-ti faci atatea griji.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »