Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 8 aprilie 2020

08 Apr 2020, 148 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 8 aprilie 2020

Horoscop - Miercuri, 8 aprilie 2020

BERBEC - Esti plin de idei excelente, numai gandirea negativa te blocheaza sa te manifesti in voie, ca atare e nevoie de un efort de vointa din partea ta ca sa te rupi de starea sumbra in care ai alunecat. Nu te mai plange, nu te mai teme de orice, nu mai vedea in jur doar riscuri si pericole, ci lasa-ti mintea sa inventeze libera, pentru ca propria ta creativitate va gasi azi cele mai interesante solutii. Stii ce ai de facut, doar ca preferi sa spui prea repede: nu pot.

TAUR - Vestile care sosesc de departe te pun pe ganduri si te supara, pentru ca ar fi nevoie de o interventie din partea ta acolo, la fata locului. Ca sa te poti prezenta personal, ar trebui sa lasi alte treburi deoparte si sa pleci la drum, or nu esti in cea mai buna stare pentru asta. E greu sa rezolvi problema prin telefon, deci, daca altfel nu se poate, urca-te in masina si du-te acolo unde e nevoie urgenta de tine. Chiar daca ti-ai stricat astfel programul normal al zilei, macar vei fi multumit ca ai reusit sa intelegi situatia din miezul actiunii, si nu din povestiri.

GEMENI - Esti un pic invidios pe nivelul la care a ajuns un coleg, care nici nu stie sa ramana modest, ci face mare tam-tam pe seama realizarilor sale. Se cam lauda, iti spui, dar inainte de a-i critica succesul, mai bine l-ai lua de exemplu si ai incerca sa-i calci pe urme, pentru ca el chiar merita felicitari pentru ceea ce a atins. Ti-e putin ciuda ca nu esti tu in locul sau si nu poti sa-l feliciti sincer pentru reusitele sale, pentru ca se vede pe chipul tau o oarecare raceala, de parca nici macar nu ai dori sa vorbesti despre asta.

RAC - Te simti exclus dintr-un colectiv din cauza unui criteriu pe care, momentan, nu-l poti onora. Nu ai varsta potrivita, nu ai experienta care se cere, nu ai banii necesari in aceasta situatie, dar nu trebuie sa te simti dat la o parte, pentru ca tu esti inca pe drumul care duce spre acel nivel la care vei fi invitat sa te alaturi si tu. Esti deci inca pe parcurs, nu ai ajuns la punctul de maxim cand vei fi ca si ceilalti, ca atare nu lua aceasta aparenta amanare sau marginalizare prea in personal, pentru ca nu acesta e motivul.

LEU - Lasa haina adultului deoparte, pentru o zi, si vezi ce nevoi are acel copil pe care il ascunzi in suflet. Cere iubire, ingrijire si ocrotire, semn ca ai si tu sensibilitatile tale, dorintele tale ascunse, temerile tale profunde dar care pot fi inlaturate daca stai putin de vorba cu tine insuti. Vei fi uimit sa descoperi ca ai nevoie de protectie, de un invatator alaturi care sa te indrume, de un matur cu care sa vorbesti, da, chiar si daca matur esti si tu.

Azi iti auzi mult mai ferm si mult mai sonor vocea interioara.

FECIOARA - Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic in urcusul tau: nici sa sari peste etape, nici sa te stresezi mai mult decat e cazul, nici sa te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo. Lucrurile pot evolua lent, armonios si bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce frumos se aseaza toate, si asta numai datorita capacitatii tale de a-ti pastra calmul pana la capat. Nu te enerva pentru nimic in lume, ci ramai zen orice ar fi, si ai sa vezi imediat efectele acestei atitudini!

BALANTA - Ai grija cum te comporti azi intr-o imprejurare in care spiritul tau jucaus nu are ce cauta, altfel lasi o impresie gresita. Parca te-ai prezenta in fata unui juriu care asteapta de la tine idei inteligente, o comunicare eficienta si rationala, o atitudine de om serios care stie ce spune. Daca incepi sa faci glume cu cine nu trebuie, risti sa-ti strici imaginea de profesionist care cere azi sa iasa mai mult in evidenta, deci tine-ti sub control dorinta de distractie. Nu e locul ei aici!

SCORPION - Daca un plan nu iese asa cum ai fi dorit, nu te lasa coplesit de disperare, de panica, de dezamagire, ci cauta sa schimbi imediat macazul spre altceva. Ba chiar e posibil ca un lucru sa nu iasa asa cum ai fi dorit tu pentru ca exista o alta varianta mult mai buna pe care nu ai gasit-o inca, dar ea apare dupa ce toate incercarile tale anterioare au dat gres. Ca atare cauta imediat directia cea noua catre care sa-ti canalizezi energia si atentia, pentru ca alta e calea cea mai buna pentru tine.

SAGETATOR - Ai cerut candva ajutor, ai aruncat gandul in spatiu si nu aparea nici un semnal ca cineva te-ar fi auzit, dar azi apar deja rezultatele. Cand vezi ce usor evolueaza lucrurile acum, ai din ce in ce mai clara senzatia ca acesta e raspunsul la dorintele pe care le-ai emis atunci. Vezi, uneori lucrurile nu se misca asa cum sau cand ai dori tu, ci trebuie doar sa-ti doresti sa se intample minunea, si ea va aparea atunci cand este momentul potrivit. Acum poti sa vezi ce pasi mari poti sa faci inainte catre succesul dorit!

CAPRICORN - Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri foarte certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi. Trebuie sa alegi, dar decizia e dificila.

VARSATOR - Esti incantat sa vezi ca modul tau corect de a rezolva o problema este apreciat si ai ajuns la roade demne de toata lauda. Ai urmat numai calea cea dreapta, ai respectat regulile si legile, nu te-ai abatut nicio clipa de la ce ti s-a cerut iar acum iata, se vad rezultatele cele mai bune. Esti mandru de tine ca ai reusit sa respecti totul intocmai si nu ai incalcat nicio regula, si e normal sa jubilezi cand vezi ca altii, care nu au facut totul ca la carte, acum au de platit.

PESTI - Emotia negativa a pus stapanire pe mintea si inima ta si ea te face sa vezi doar jumatatea goala a paharului, spunand… nu se poate! Renunta la aceasta atitudine si descopera cat de multe elemente benefice ai deja pe lista ta. Comparand ce ai cu ce nu ai primit inca, vei vedea ca lista cu plusuri e mult mai lunga, deci de ce sa te opresti acum? Unele lucruri nu au ajuns acolo unde doreai, dar esti pe calea cea buna: vasleste mai departe!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »