Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 9 aprilie 2020

09 Apr 2020, 143 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 9 aprilie 2020

Horoscop - Joi, 9 aprilie 2020

BERBEC - Numai de starea ta de moment depinde totul, pentru ca daca tot ce-ti doresti azi e sa lenevesti pe langa casa, cu preocupari sedentare, atunci trebuie sa te rasfeti inca o zi cu aceste placeri ale simturilor. Dar daca simti ca odihna te plictiseste, n-ar fi rau sa gasesti cel mai mic motiv de a iesi din monotonie si sa te implici intr-o actiune interesanta: sport, miscare, drumetii, munca!

TAUR - Nimeni nu-ti contesta creativitatea, vii cu idei noi si bune, cu solutii curajoase si pozitive, dar primul lucru pentru a incepe sa le pui in practica e sa le exprimi liber. Nu te gandi la cei care nu le vor aplauda din prima, nici la criticile sau hopurile absolut firesti de pe parcurs, ci vorbeste deschis si sincer despre ceea ce vrei sa faci. Intr-o zi, toate aceste idei isi vor arata valoarea si urmarile excelente. Nu acum, nu imediat, dar primul pas e sa le emiti in Univers cu incredere!

GEMENI - Ti s-a strecurat in minte o idee care nici macar nu te reprezinta. Este o influenta nefasta de la cei din jur, si nu te poti rupe de acest gand. Ignora opiniile celorlalti, nu-i lasa sa te traga in jos dupa ei cu barfe, zvonuri panicarde, povesti negativ, cand tu stii mult mai bine pe ai in minte. Ceea ce spun ei sunt chestiuni trecatoare, fara nicio importanta pentru ceea ce vrei tu sa faci, ca atare ramai surd la aceste influente nefaste, pentru ca nu sunt pentru tine.

RAC - Putin aer proaspat nu strica, fie ca vorbim aici la propriu sau la figurat. Daca o iei mot-a-mot, atunci petrece mai mult timp afara, in directa legatura cu natura, caci acea gura de aer curat iti face incredibil de bine, de parca era exact sursa de energie pura de care aveai nevoie. Daca privesti gura de aer proaspat doar metaforic, atunci poate fi momentul cel mai bun pentru o schimbare de atitudine, de stare, o cat de mica noutate acceptata in programul normal al acestei zile, dar care va avea efecte miraculoase asupra tonusului taui general.

LEU - Poate fi un moment al marilor adevaruri, al destainuirilor de familie, al explicatiilor tardive, al unor istorii din trecut pe care abia acum le afli cu adevarat, ca atare oferiti-va unii altora ragazul necesar pentru a sta de vorba cu maturitate si sinceritate. Poti descoperi lucruri foarte interesante, unele din ele bune, altele mai putin bune, dar aceste discutii justificatoare au rolul de a restabili armonia si ordinea in unele planuri mai incerte din familie.

FECIOARA - Nu te astepta ca lumea sa aprecieze la fel lucrul pe care tu il consideri perfect.

Tu te simti excelent intr-un anumit loc, dar altcineva nu. Tie iti plac anumite detalii, altora nu. Asa e viata, o paleta imensa de gusturi, preferinte, criterii de apreciere, si care nu pot fi niciodata identice la toata lumea. Totul e sa nu inceapa criticile inutile pe seama unor aspecte care tin, la urma urmei, de gusturile fiecaruia.

BALANTA - Fii foarte atent la cel care incearca azi sa ti se bage pe sub piele, pentru ca intentiile sale nu sunt deloc pozitive si nicidecum in avantajul tau. Urmareste sigur ceva si profita de vulnerabilitatea ta, dictata de atmosfera de sarbatoare, si umbla la coarda la sensibila pentru a obtine un beneficiu de care fii sigur ca se va folosi candva. Masca pe care a pus-o pe figura ascunde un dram de egoism, dar, pentru ca e o zi cu conotatii spirituale, esti dispus sa i le ierti si sa le treci cu vederea, ca si cum ai vrea sa vezi in jur doar lucruri bune.

SCORPION - Cand vezi cat de multa lume te aplauda pentru ceea ce ai realizat, prinzi curaj sa tintesti si mai sus, cu si mai multa incredere in fortele proprii. Telul pe care ti-l propui astazi, desi pare indraznet si foarte sus, este tangibil pentru unul ca tine tocmai pentru ca tot ce ai realizat pana acum a demonstrat ca esti capabil de orice, daca iti mentii stima de sine la cote maxime.

SAGETATOR - Nu te gandesti la propria persoana acum, pentru ca si tu esti fericit daca ii vezi pe ei zambind. Indiferent de relatia pe care o ai cu cei care iti tin azi companie, ii iubesti ca pe tine insuti. Cum sa nu te simti bine printre oameni cand atmosfera e atat de vesela, de animata, de emotionanta. Bucuria pune stapanire pe toti si va face mai comunicativi, mai receptivi la dorintele celorlalti, mai atenti unii cu altii. Pastreaza aceasta stare minunata cat mai mult timp, pentru ca iubirea e un dar divin.

CAPRICORN - Esti un pic dezorientat si nu stii incotro sa pornesti, de a ceea ai nevoie de o indrumare. Cel care tine la tine cel mai sincer iti este si cel mai de incredere tovaras, ca atare poti asculta sfaturile sale, pentru ca el devine canalul de transmisie a mesajelor divine. Da, poate de unul singur nu gasesti momentan directia cea mai potrivita, dar ai noroc de un camarad atat de bun alaturi, care tine la tine neconditionat, si care e dispus sa te invete, sa-ti dea povete si sa te insoteasca pe drumul pe care vrei sa mergi.

VARSATOR - Se instaleaza o atmosfera linistita, in care multe aspecte agitate de zilele trecute revin la normal si reusesti sa te relaxezi si tu cat de cat. Discutiile pe care le porti cu cei din jur, sfaturile prietenesti pe care le primesti de la acestia, odihna suplimentara si starea de veselie si sarbatoare sunt perfecte pentru tine, pentru ca asa reusesti sa iti reincarci bateriile cu ceea ce ai nevoie: calm, siguranta, pace interioara, armonie, impacare cu sine si cu ceilalti.

PESTI - Familia e totul pentru tine si i te dedici trup si suflet, constient ca toti asteapta de la tine enorm. Aveti acum cu totii starea potrivita pentru a pune tara la cale, pentru a va acorda mai multa atentie unii altora. Va adunati in jurul bradului cu alta deschidere unii fata de altii si ii privesti cu drag, cu responsabilitate si cu un puternic spirit protector! Stii ca fericirea lor depinde de tine, tocmai de aceea iti incarci inima de aceasta minunata emotie pe care numai astfel de clipe, cand sunteti cu totii laolalta, o inspira.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »