Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 10 aprilie 2020

10 Apr 2020, 131 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 10 aprilie 2020

Horoscop - Vineri, 10 aprilie 2020

BERBEC - Esti un exemplu de rabdare si pentru altii, deci, cine te are astazi in preajma se intreaba cum de poti tu sa construiesti totul atat de solid si fara graba. Pentru ca stii ca numai asa apar roadele cele mai bune, atunci deci de ce sa sari peste etape? Ai ajuns intr-un punct care iti inspira incredere, desi esti sigur ca mai e cale lunga pana la tinta finala, dar nivelul de acum te motiveaza sa mergi mai departe cu pasi mici si siguri. Asteapta: esti pe calea cea buna!

TAUR - Daca nu te simti in siguranta, invata sa ceri protectie de la sursele care iti inspira tie incredere deplina. Ca e jumatatea ta care te invaluie cu spirit ocrotitor ce emana iubire si caldura, ca sunt ingerii tai pazitori care sunt alaturi de tine sau e Iisus spre care iti indrepti azi iubirea, ceea ce primesti inapoi se numeste protectie. Esti in siguranta deplina, fii convins de asta, deci nu mai calca pe pamant ca si cum ar fi o gheata subtire.

GEMENI - Stai putin de vorba cu inima ta si descopera ce anume iti doresti tu cel mai mult, apoi scrie acea dorinta pe un bilet sau transmite-o cu gandul in univers sau impartaseste-o celui mai drag prieten, pentru ca este ziua cand multe vise prind contur. Odata impartasita dorinta, practic ai pornit deja pe drumul care duce direct spre implinirea ei: vizualizeaz-o ca si cum ar fi deja realizata!

RAC - Niciodata nu vei multumi pe toata lumea si niciodata nu vei scapa fara sa fii barfit si comentat pe toate partile. Gura lumii - sloboda, dar nu trebuie sa te opresti tu din elan doar pentru ca altii n-au altceva de facut decat sa vorbeasca despre tine. La originea acestor barfe ar putea fi succesele tale financiare, achizitiile recente pe care le-ai facut numai tu stii prin ce eforturi, dar oamenii, daca te vad cu masina noua sau cu telefon scump, incep sa te invidieze si sa te vorbeasca pe la spate.

LEU - Priveste-ti trupul cu bunatate, cu iubire, cu ingaduinta, pentru ca e locuiesti in el si merita onorat mai mult. Chiar daca e doar un invelis al celui care esti tu cu adevarat, nu-ti chinui trupul cu ceea ce nu-ti face bine, deci incepe sa lucrezi si mental, prin a-ti trimite doar ganduri de iubire fata de corpul tau, cat si fizic, prin a renunta la alimente care nu-ti priesc, la un regim de viata care te oboseste, la factori externi care te consuma. Auto-sugestia poate da roade excelente daca o folosesti constant in beneficiul tau.

FECIOARA - A-ti da cu parerea doar pentru ca asa banuiesti, nu e solutia optima in situatia de fata.

Da, din interiorul tau pot veni acum semnale foarte bune care te pot ajuta sa intelegi o situatie foarte corect, dar nu te baza pe presupuneri. Gandeste-te la evenimente din trecut, la experientele acumulate, la date si cifre deja memorate, pentru ca de acolo, din cele mai adanci unghere ale mintii tale, din inconstient sau subconstient, vin flashuri care te pot ajuta sa exprimi adevarul. Nu-ti incepe frazele cu: banuiesc ca… ci doar cu: stiu ca…

BALANTA - Nu pune la suflet vestile neplacute care ajung azi la urechile tale, ci incearca sa privesti totul cu o atitudine rece, logica, in care pui accent doar pe ceea ce transmite ratiunea. A trata o situatie doar prin prisma sentimentelor, nu e cea mai buna solutie pentru tine, despre care toata lumea stie cat de lucid poti ramane chiar si in cele mai sensibile momente. Reusesti sa privesti totul obiectiv, matur, sobru, si sa iei o decizie pe care o vei expune cu maturitate.

SCORPION - Ceva trebuie sa te scoata, chiar si cu forta, din starea de comoditate care te-a cuprins. Nu lenevi ore in sir pe acasa! Nu dormi exagerat de mult! Nu te arunca in mancare cu atata pofta! Tie ti-ar prii, mai degraba, o aventura, o activitate sportiva, dinamica, pentru ca asa ti-e firea! Cineva te poate mobiliza si pe tine intr-o directie extrem de palpitanta, si, chiar daca pornesti cu un dram de dezinteres, ba chiar cu o usoara lene.

SAGETATOR - Ai mare grija la promisiunile altora, pentru ca esti tentat sa te bazezi pe ei si, mai tarziu, sa descoperi ca au fost vorbe in vant! Mai degraba nu le iei in seama sau astepti sa se tina de cuvant si abia dupa aceea sa extragi concluzii, pentru ca cineva se poate baga in treburile tale si, in loc de ajutor, sa vezi ca a declansat un dezastru. Nu te increde in cel care se bate cu pumnul in piept cu cate pot face pentru tine, pentru ca nu e nimic adevarat in aceste angajamente.

CAPRICORN - Bucura-te de lucrurile bune care ti se intampla, descopera partea frumoasa a activitatilor de care te ocupi si nu te crampona in piedici minore. Tu esti cel care le face sa para mai mari decat sunt in realitate, pentru ca le alimentezi cu indoieli, cu presupuneri, cu impresii amagitoare, cu emotii negative ce le fac sa sporeasca fara rost. Accepta lucrurile asa cum sunt, fara scenarii fanteziste care strica din efectele realitatii.

VARSATOR - Prezenta ta face bine unor persoane care nu sunt in cele mai bune toane. poti face pentru ei e sa le ridici moralul, sa-i incurajezi cu vorbe bune, sa le vorbesti despre viitor in tonuri optimiste, deoarece vei reusi sa-i molipsesti si pe ei, cumva. Cum nu poti prelua pe umerii tai necazurile altora, un alt lucru poti face cu inima deschisa: sa te rogi pentru ei si, cu ganduri bune adunate din mai multe parti, problema lor va incepe sa scada in intensitate.

PESTI - Uneori, iubirea are si conotatii mai putin placute, mai ales daca in stilul celuilalt de a-ti arata ca te iubeste se infiltreaza aspectele nedorite ale iubirii: gelozia, posesivitatea, panda, ranchiuna. Si ele fac parte din meniu cand iubesti, asa e, dar de data aceasta persoana iubita pare sa exagereze. Chiar daca e forma sa de a-ti arata cat de mult insemni pentru el, nu e genul de declaratie de dragoste pe care l-ai fi asteptat, pentru ca atenteaza la libertatea ta, cea pe care o pretuiesti tu cel mai mult.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »