Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 11 aprilie 2020

11 Apr 2020, 132 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 11 aprilie 2020

Horoscop - Sambata, 11 aprilie 2020

BERBEC - Linisteste-te un pic si priveste in inima ta si ai sa descoperi colosale resurse de elan si de curaj, perfecte pentru a da drumul acum acelui plan care te atrage ca un magnet. Hai, porneste, nu mai amana, pentru ca poate fi o schimbare de bun augur, dar succesul depinde enorm de felul cum iei tu acum startul. Deci cu fermitate, incredere, siguranta si optimism, fa primul pas, pentru ca restul vor veni de la sine! Esti protejat de tot felul de auspicii norocoase, deci n-ai de ce sa-ti faci griji. Spune start!

TAUR - Ca sa fii primit cu adevarat intr-un mediu in care visezi sa intri, trebuie sa gandesti ca ei, sa vorbesti ca ei, sa adopti modul lor de a fi. Poti face asta, deci nu incerca sa-i schimbi tu pe ceilalti dupa sablonul tau, ci invers: ajusteaza-ti tu comportamentul pentru a deveni unul de-al lor din toate punctele de vedere. Adaptarea nu e usoara, dar comunicand in permanenta, cerand ajutorul la nevoie celor mai vechi din acest grup, acceptand sfaturile, vei vedea ca nu va trece mult si nu va mai exista nicio diferenta intre tine si tovarasii tai.

GEMENI - Priveste in trecut, la vechile tale reusite, si ai sa vezi cate poti face. Nu conteaza ca e greu drumul pana la implinirea acestui scop, ci conteaza ca poti! Ai putut si atunci, se poate repeta succesul si de data aceasta, totul e sa privesti spre trecut cu intelepciune si cu dorinta de a prelua de atunci resursele pozitive. Nu privi in urma ta ca sa-ti aduci aminte ca ai si gresit, ca ai primit si lectii de la viata, ci priveste spre cel care ai fost candva doar ca sa descoperi cat de bine ai reusit altadata intr-o situatie similara celei de azi.

RAC - Ai nevoie de o zi reala de odihna, de detasare, de relaxare, pentru ca ai acumulat unele emotii negative care ti-au impovarat inima, fara rost. Cauta o cale de a elimina aceste emotii care nu-ti fac bine si ai suficiente cai de vindecare si de eliberare, daca incerci! Sigur exista ceva frumos care face placere inimii tale si care poate contrabalansa perfect situatia catre optimism, deci foloseste-te mai mult de acele instrumente de gandire pozitiva. Cauta acele plusuri ale vietii tale din acest moment si umple toate golurile din inima ta.

LEU - Te afli intr-un mediu in care, altadata, te simteai mult mai bine si aveai relatii amicale cu toata lumea, dar de data aceasta ceva te irita si te face sa te comporti ostil. Fa un efort sa te adaptezi tu la acest grup, nu invers, pentru ca tu esti factorul perturbator care da peste cap armonia si buna intelegere. Daca ai mereu ceva de comentat si critici parerile cu care ceilalti reusesc sa se puna de acord, e semn ca cel recalcitrant esti tu, deci trebuie sa iti revizuiesti cumva atitudinea agresiva.



FECIOARA - Ai grija cum te folosesti azi de talentul tau de a manipula si de a disimula adevarul, pentru ca cineva e gata sa ia masuri dure cu tine, daca te prinde cu cioara vopsita. Se stie ca te pricepi sa invarti cuvintele in asa fel incat sa ascunzi realitatea in spatele lor, dar azi altul stie sa scoata la iveala acest adevar si ai putea avea de suferit. Evita sa pacalesti, sa manipulezi, ba chiar sa faci si o banala gluma cu iz de farsa, pentru ca exista cineva mai presus de tine care poate spune lucrurilor pe nume in defavoarea ta.

BALANTA - Nu te crampona de o situatie care nu merge tocmai bine in acest moment, ci priveste undeva in departare, spre etapele urmatoare. Acum poate ca da, esti blocat, dar daca transformi un hop intr-o obsesie, fii sigur ca vei ramane aici multa vreme. Cu cat privesti mai detasat piedica de acum, cu atat vei trece mai repede peste ea, pentru ca important acum e sa te concentrezi asupra scopului spre care te indrepti.

SCORPION - Nu te uita la ceilalti si nu te compara cu ei: ca au mai mult, ca sunt mai norocosi, ca o duc mai bine, pentru ca nu de aici iti extragi tu fericirea. Gandeste-te la abundenta de daruri frumoase pe care le ai la dispozitie, la cat de multe ti-a oferit tie viata, pentru ca sigur rezultatul suna mult mai optimist. Intotdeauna vor exista oameni cu ceva mai presus decat tine, dar cu siguranta ai si tu atuurile tale pe care merita sa le pui mai bine in valoare.

SAGETATOR - Implica-te serios la treaba, pentru ca succesul proiectului inceput depinde de felul cum fiecare isi joaca rolul care i se potriveste. Te vei integra si tu perfect in aceasta piesa de teatru care se joaca sub ochii tai si in care si tu stii foarte bine ce ai de facut. Te simti bine in acest grup foarte bine inchegat, in care fiecare isi cunoaste rolul si nu deranjeaza pe nimeni in jur, incat e mai mare dragul sa iti aduci contributia si tu cu ce stii mai bine sa faci.

CAPRICORN - Te uiti in jurul tau si vezi ca e cam gol pe langa tine, incat ai fi tentat sa spui ca nu ai pe cine te baza. Gresit: esti singur pentru ca esti cu o suta de metri inaintea celorlalti care alerga in spatele tau. Bucura-te de aceasta solitudine - seamana cu singuratatea alergatorului de cursa lunga - pentru ca, neavand pe nimeni alaturi de tine, e semn ca tu esti in fruntea plutonului, ca esti cel mai aproape de finish, si deci nu ai motive sa te temi de concurenta care e atat de departe in urma.

VARSATOR - Ridica un pic capul din pamant si priveste dincolo de limitele pe care singur ti le-ai impus. Exista cai mai multe si mai simple decat ti se pare tie acum, dar din cauza emotiei negative care te stapaneste, e normal sa nu le vezi inca. Esti incet-incet condus spre raspunsul la marile tale intrebari, dar ca sa le auzi, trebuie sa renunti la atitudinea de orb si surd in fata solutiilor care apar de pretutindeni. Deblocheaza-te singur, pentru ca esti aproape de solutia mult cautata.

PESTI - Sunt multi care ar vrea sa-ti tina companie si sa-ti ridice moralul, dar tu te refugiezi intr-o zona sumbra care nu-ti face bine. Chiar daca familia te inconjoara ca in fiecare zi, parca nu-ti gasesti locul nici macar la tine acasa. Planeaza o tensiune, te simti singur, parasit, dat la o parte, dar e o senzatie gresita. Nimeni nu te-a abandonat, asa cum ai fi tentat sa spui, ci doar o vaga depresie iti da tarcoale si te face sa te simti ciudat oriunde te-ai afla.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »