Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 12 aprilie 2020

12 Apr 2020, 137 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 12 aprilie 2020

Horoscop - Duminica, 12 aprilie 2020

BERBEC - Esti foarte atent la detalii si nu emiti pareri decat atunci cand esti sigur ca ai inteles bine ce ai auzit. Te informezi din tot felul de surse, stai si analizezi tot ce afli, gandesti inainte de a vorbi, ca sa nu gresesti cumva cu vreo opinie pripita. E bine sa stai si sa asculti tot ce vine catre tine, sa pui cap la cap informatiile, sa confrunti mai multe surse de documentare, ca nu cumva sa te iei dupa un singur punct de vedere iar acesta sa fie incomplet sau eronat.

TAUR - Nu poti ajunge la succes chiar din prima. Gandeste-te la campioni, de cate ori au cazut pana au ajuns pe podium. Inventatorii de cate ori au esuat, pana au spus evrika. La fel si tu: experimentezi intruna, incerci ba una, ba alta, strici si o iei de la capat de nenumarate ori pana intr-o zi cand vei putea spune cu mandrie ca ti-ai atins marele scop. Nu te teme deci de esecuri, de hopuri, de probele nereusite, pentru ca ele sunt absolut firesti in ascensiunea oricarui om catre succesul deplin.

GEMENI - Nu renunta nicio clipa sa crezi cu tarie in norocul tau, in sansa ta de a-ti indeplini un mare vis, pentru ca esti pe drumul cel bun. Trebuie sa ramai concentrat permanent la scopul tau cel mare, deoarece e o calatorie care dureaza si in care fiecare pas facut conteaza. Crede cu tarie in succesul final si investeste in ceea ce te asteapta la capat toata energia ta, toata gandirea pozitiva, toate sperantele, pentru ca ele devin resursele unui succes de care te vei bucura ani de zile.

RAC - Ai alaturi de tine o persoana cu picioarele pe pamant care te mai trage uneori de maneca, pentru a nu zbura doar pe valurile fanteziei, asa cum ti-ar placea tie sa fie lucrurile. E foarte realist, poate prea realist si-ti mai taie elanul creator, dar uneori e bine sa te trezesti la realitate si sa vezi lucrurile exact asa cum sunt. El te ajuta sa fugi de iluzie, de visuri absurde, de perspective mult prea frumoase ca sa fie adevarate, deci asculta cu atentie ce-ti spune.

LEU - Ai norocul de a atrage alaturi de tine o persoana care iti seamana grozav, parca ati fi frati. Va completati perfect unul pe altul, pentru ca privesti la el ca intr-o oglinda. Gandeste ca tine, are aceeasi viziune in ceea ce faceti impreuna, aveti acelasi stil de a glumi, de a vorbi, de a relationa, incat e o placere sa lucrati in tandem. Nici nu-ti vine a crede ca poti gasi un astfel de om, ca un geaman perfect in ceea ce ai de facut, dar el e proiectia gandurilor tale.



FECIOARA - Nu te multumi cu nivelul atins, chiar daca ti se pare ca nu se mai intampla nimic iesit din comun in proiectul pe care il dezvolti. Mai sunt si perioade de platou, cand totul pare sa mearga pe un teren lipsit de noutate si de stralucire, dar nu e decat faza de dinaintea unui nou urcus. Viata nu e un continuu suis in forta, ci mai exista si carari care evolueaza pe curba de nivel. Acolo esti tu acum si nu poti decat sa fii fericit ca mai ai si momente de respiro, pentru ca o ascensiune continua doar pieptis, cu varful inalt deasupra ochilor, poate fi extenuanta.

BALANTA - Te simti blocat intr-o zona in care nu se mai intampla nimic si e normal sa fii dezorientat si sa nu mai stii ce sa faci. Sa lasi lucrurile asa, cu speranta ca se vor rezolva de la sine, sau sa actionezi in vreo directie, ca sa depasesti impasul? Inainte de a face sau decide ceva, ar fi bine sa discuti cu cineva care are mai multa experienta, pentru ca tu te simti, momentan, golit de inspiratie. Consideri ca ai incercat tot ce se putea face si acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine sa ceri ajutor din afara.

SCORPION - Chiar daca pe moment ai impresia ca esti singur pe drumul tau catre un succes, asteapta! Vor aparea si companionii, pentru ca unora le lipseste increderea si vor sa vada, mai intai, ce faci tu si abia dupa ce se vad deja primele semne bune, se vor alatura demersului tau. Se poate spune ca esti deschizator de drumuri si e normal sa fie dificil sa vaslesti de unul singur, dar mergi mai departe si castiga-le increderea celor din jur, care deocamdata privesc de pe margine.

SAGETATOR - Nu te lasa distras de la planul tau de alte lucruri, ci mergi pe calea ta, catre roadele unui proiect de care vei fi foarte mandru. E inca mult de asteptat pana la atingerea apogeului visat, dar esti pe drumul cel bun, fiecare succes de pe parcurs te indeamna si te motiveaza sa mergi si mai departe. Tu esti ca un zidar care ridica o casa trainica punand caramida peste caramida, deci rabdare!

CAPRICORN - Esti un pic mai comod in plan sentimental si astepti doar sa fii rasfatat si sa ti se ofere pe tava iubire. Partenerul vede ca doar te lasi alintat de gesturile sale de afectiune, dar iti accepta atitudinea usor egoista. Consideri ca ai oferit si tu destul si acum doar te scalzi in gesturile de tandrete ale celui din fata ta, dar nu uita ca o relatie de succes implica doua persoane, doua directii, doi cai inhamati la aceeasi caruta.

VARSATOR - Iubirea ta e fara margini si-ti deschizi inima toata ca s-o oferi celor care au nevoie de un gest de afectiune, de o vorba buna, de o mangaiere, dar daca dai atat de mult, s-ar putea sa ramai fara resurse la un moment dat, ca atare gandeste-te daca merita sa investesti pasiune chiar in toti oamenii si in toate lucrurile cu care te intalnesti. Unii s-ar putea sa se lase invaluiti in iubirea ta si vor lua tot ce ai tu de dat, ca intr-o zi sa te trezesti fara nimic in rezervor.

PESTI - Nu mai alerga dupa cai verzi pe pereti! Vei auzi indemnul acesta din mai multe directii si cand mai multa lume iti spune ca visezi, poate ar fi bine sa te trezesti la realitate. Poate mergi intr-o directie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afunda si mai mult in visare, de aceea tine cont de cel din preajma ta care iti prezinta adevarul in cea mai lucida si clara forma. Ar fi culmea sa nu-l vezi si sa continui sa spui ca totul e roz si usor, ca in imaginatia ta. cand se vede de la o posta contrariul.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »