Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 2 mai 2020

02 May 2020, 120 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 2 mai 2020

Horoscop - Sambata, 2 mai 2020

BERBEC - Nu te lasa oprit din elan de un hop neimportant, caruia ai tendinta de a-i acorda mai multa atentie decat merita. E doar o proba in drumul tau catre scopul cel mare, prin care poti demonstra cat de hotarat esti sa treci peste toate, cata ambitie ai, cat de capabil esti sa construiesti un intreg edificiu, chiar daca fiecare etapa noua vine cu piedici de trecut. Din toate ai de invatat, dar mai ales descoperi ce personalitate complexa esti, cate instrumente ai la dispozitie, cate stii sa faci, ca atare scoate de la naftalina zestrea cu care ai fost dotat din nastere.

TAUR - Aveai o mare speranta in suflet si nu mai credeai ca ea se va materializa vreodata, dar iata ca intotdeauna merita sa visezi, pentru ca, mai devreme sau mai tarziu, visele tale prind contur si devin realitate. Acelasi lucru simti si azi, cand ceva ce ai dorit de multa vreme, un vis pe care aproape ca l-ai uitat, se concretizeaza sub ochii tai, spre marea ta fericire. Niciodata nu trebuie sa renunti sa speri si sa visezi ceva anume, chiar daca pare imposibil de atins, pentru ca vin momente, ca cele de azi, cand ti se ofera pe tava exact ceea ce doreai!

GEMENI - Rezista ispitelor negative, pentru ca nu e genul tau sa fii rautacios sau sa arunci vorbe grele in spatele altora, fara sa le merite. Poti descoperi efectele nefaste ale interventiei unui inamic asupra ta si, in loc sa ierti si sa tolerezi, asa cum faci de obicei, esti gata sa intorci armele. Poate vei avea castig de cauza, in cele din urma, pentru ca te prinde intr-un moment agresiv in care iti canalizezi toata energia spre un singur scop: razbunarea.

RAC - Incearca sa nu cheltuiesti azi nici un ban, pentru ca si cea mai mica investitie (nu neaparat necesara) poate dezechilibra bugetul si asa subred. Resimti chiar un blocaj financiar, pentru ca ar putea aparea sansa unei afaceri sau a unei achizitii tentante, dar cand numeri cati bani ai in portofel, rezultatul te cam dezarmeaza. Rezista ispitelor financiare, pentru ca nu stai tocmai bine cu banii acum si ti-ai putea crea singur probleme!

LEU - Ai multe de facut, dar nu reusesti deloc sa te intelegi cu cei cu lumea. Apar conflicte de la orice fleac, pentru ca ai alt mod de a te implica in sarcinile asumate. Esti iritat de atitudinea celor din jur, pentru ca unii critica ce faci tu, altii iti pun bete in roate, deci, orice ai face, mereu se gaseste cineva care sa comenteze negativ faptele tale. Ar fi bine sa nu tii cont de nimeni si sa-ti vezi de treaba ta, fara sa te lasi oprit din drum, fiindca unii nu stiu altceva decat sa taie cheful altora cu critici si rautati.

FECIOARA - Fa ceva sa te debarasezi odata de acea amintire urata care iti tot revine in minte iar si iar! Nu iti prieste, are numai efecte negative asupra ta si practic te tine blocat in trecut intr-o zona nefasta.

De tine depinde sa stergi acea restanta, fie ca e vorba de o relatie esuata pe care trebuie s-o scoti din viata ta, de o eroare de demult care inca iti strica imaginea sau de un conflict care revine in actualitate din cand in cand, atat cat sa ti se ridice tensiunea. Cu un efort de vointa, poti scapa de acea ghiulea pe care o tot tragi dupa tine!

BALANTA - Iubirea este cel mai frumos plan al acestei zile, deoarece partenerul te inconjoara cu gesturi de afectiune dintre cele mai tandre si mai calde. E o placere sa fii rasfatat asa si te bucuri de tot ce primesti cu un dram de egoism, preferand doar sa te incarci din iubirea sa, fara a oferi la fel de multe in schimb. Cel drag te cunoaste si te intelege foarte bine, deci nu va privi comoditatea ta ca pe un defect, ci va oferi neconditionat, pentru ca stie ca ai nevoie de iubirea sa la cote maxime. Altadata vei fi tu cel care va oferi cel mai mult, dar azi preferi doar sa primesti!

SCORPION - Intri azi in contact cu o persoana aroganta, care nu-si mai incape in piele de atata importanta de sine, iar tu trebuie sa-i tolerezi capriciile. O faci cu enorma ingaduinta, desi nici tie nu-ti vine a crede cat de calm poti ramane la aberatiile sale, dar consideri ca e un sacrificiu folositor pentru a-ti atinge scopurile. Sunt momente cand accepti si locul doi, si umilinta, si prostia umana, si rautatile nemeritate, pentru ca ele sunt teste de incercare a rabdarii tale si a capacitatii tale de a face compromisuri.

SAGETATOR - Ai sufletul impovarat de sentimente greu de exprimat. Parca ceva lipseste pentru a putea spune ca esti fericit si ti se citeste pe chip suferinta. Norocul tau vine prin intermediul unei persoane dragi care iti arata prin gesturile sale de afectiune cat de mult te iubeste si incearca sa-ti abata gandul de la problemele tale. Nu are rost sa-l obosesti cu necazurile tale, deci accepta propunerile sale de a te ocupa si de altceva, mult mai placut.

CAPRICORN - A venit vremea sa treci la fapte, deci sa depasesti faza detaliatelor planuri teoretice, a adunarii de informatii, a studiului aprofundat, pentru ca acum detii toate mijloacele concrete de a-ti pune ideile in aplicare. Toate vor merge ca pe roate pentru ca stii exact pe ce te bazezi, ai informatiile cele mai eficiente si poate te bazezi si pe unele experiente mai vechi care au dat roade de minune. Nu te crampona de fleacuri, de detalii, de cifre, pentru ca sunt hopuri banale intr-un proiect maret care evolueaza excelent. Conteaza tinta finala, concentreaza-te asupra ei!

VARSATOR - Cand esti cu un pas inaintea altora, fii sigur ca incep sa apara invidiile si atacurile nemeritate la adresa ta. Intotdeauna se va gasi cineva care sa te critice si sa aiba ceva de comentat cu privire la valoarea ta, dar tu trebuie sa devii imun la sagetile lor rautacioase si sa-ti urmezi calea cu incredere. Mai bine ai fi mandru de faptul ca prin aceste atacuri practic ti se recunoaste valoarea si suprematia, pentru ca, daca nu ai fi mai bun ca ei, nimeni nu ar avea nimic impotriva ta.

PESTI - Ai raspuns la orice intrebare, rezolvare la orice problema si informatia potrivita pentru orice situatie, ca atare multa lume te va cauta acum pentru a te intreba cate-n luna si-n stele. Poti excela in arta conversatiei sau in domenii in care cuvantul este primordial: presa, vanzari, invatamant, consultanta, pentru ca manevrezi perfect instrumentele cheie din aceste planuri: memorie buna, exprimare concisa, solutii eficiente.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »