Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 3 mai 2020

03 May 2020, 133 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 3 mai 2020

Horoscop - Duminica, 3 mai 2020

BERBEC - Bucura-te de tot ce ai la dispozitie, pentru ca, daca ai incepe sa faci o lista cu ce ai versus ceea ce nu ai (deocamdata) sigur jumatatea plina a paharului ar cantari mai mult. Optimismul tau la maxim ia fraiele oricarei actiuni ca sa o duci la indeplinire cu incredere, cu speranta, cu bucurie! Cu asemenea tonus ridicat, cu o atitudine atat de luminoasa si de senina, toate vor evolua foarte bine, ca atare incepe tot ce faci sau gandesti cu un da mare si ferm.

TAUR - Iubirea e cu siguranta o vraja si simti ca totul capata alta culoare cand pici in mrejele ei. Acelasi lucru il vei pati si tu azi, pentru ca apare cineva in calea ta care-ti fura de tot mintea, inima sufletul, incat plutesti deja prin alte lumi. E frumos, spui, dar iti dai totodata seama ca iubirea te face sa-ti pierzi uzul ratiunii, pierzi controlul, nu mai esti tu cel sigur pe tine si ferm in decizii, ca atare nu mai esti atat de sigur ca iti place aceasta stare. Incearca sa iesi de sub aceasta vraja oarba si sa gandesti limpede, ca sa nu regreti mai tarziu ca ai lasat garda jos.

GEMENI - Intuitia ta e ascutita, multa lume o apreciaza, deoarece reusesti sa presimti imediat daca in spatele unui aspect se afla pericole, riscuri sau minciuni. Esti pus si azi in fata unei situatii cu doua fete si reusesti sa descoperi la timp ce se ascunde in spatele unor aparente inselatoare, astfel incat sa nu cazi in plasa nimanui. Treci ca prin urechile acului de o situatie cu grad mare de risc: o persoana cu caracter cel putin dubios incearca sa te atraga. Ai noroc cu aceasta voce interioara care te trage de maneca la timp!

RAC - Dai peste tot felul de oameni artagosi, iritabili, recalcitranti, incat e absolut firesc sa-ti sara si tie tandara la un moment dat. Totusi, incearca sa nu aluneci si tu pe panta nervozitatii, in ciuda tonului ridicat si a motivelor de enervare pe care le tot intalnesti in cale, pentru ca ai putea sa tii sub control agresivitatea. Daca torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de cearta, fii sigur ca va duce la o adevarata furtuna, deci de tine depinde cat amplifici tensiunea!

LEU - Conteaza ce simti tu in privinta planurilor tale, daca tu te simti in stare sa le implinesti, daca tu crezi cu tarie in ele, deoarece unii oricum nu stiu altceva decat sa taie elanul celor care au curaj sa viseze. Tu deja vezi cu ochii mintii acel scop atins, acel plan ridicat, deci nici nu-i auzi de cei care fac haz de planurile tale. La originea superficialitatii cu care trateaza ei pe visatori se afla incapacitatea lor de a-si atinge marile teluri in viata si, daca ei nu pot, au tendinta de a-i pune si pe ceilalti in aceeasi oala.

FECIOARA - Casa e locul cel mai frumos din lume si tot ce-ti doresti azi e sa te bucuri cat mai mult de de atmosfera relaxanta, senina, pozitiva de aici.

Copiii sunt si ei prin preajma si fac atmosfera si mai placuta, iar prezenta persoanei iubite e un dar divin, pur si simplu! Privesti la tot ce inseamna cercul tau intim, domiciliul, locuinta, camera ta ca la cel mai minunat lucru din viata ta si iti dai seama ca esti extrem de atasat de casa ta, cu tot ce inseamna ea. Te preocupa mult familia, arborele genealogic, amintirile din trecut, povestile parintilor sau bunicilor din alte vremuri, si discuti despre toate cu emotie maxima.

BALANTA - Nu te arunca asa, la prima vedere, spre noua directie care se prefigureaza acum la orizont. Cel putin nu fara a-ti calcula bine resursele de care dispui! Ai putea fi tentat sa investesti toata energia pe o carte, fara sa iti dai seama, acum, daca o vei putea dramui pana la capat. Ai nevoie, mai intai, de o analiza la rece, a pretului cerut in acest proiect, ca nu cumva sa spui da si mai apoi sa-ti dai seama ca nu-i poti face fata. Daca esti sigur ca detii tot ce ti se cere, accepta si implica-te, dar nu uita de moderatie, de echilibru, de prudenta.

SCORPION - Daca primesti sustinerea potrivita de la cei din jur, esti capabil de succese de rasunet, deci cel mai greu e sa-ti alegi tovarasii potriviti. Esti in fata unei provocari interesante cu mari sorti de izbanda, dar cu atat mai bune vor fi rezultatele cu cat reusesti sa atragi si pe altii alaturi de tine. Vei aduna un grup mai larg de persoane si veti vasli impreuna in acelasi sens. Ei devin motorul secundar pentru tine, pentru ca altfel evoluezi cand stii ca ai pe cineva alaturi care tine cu tine, te incurajeaza si crede in ceea ce doresti sa faci!

SAGETATOR - Daca nu mai ai sperante de succes pentru ceea ce faceai, incepi, incet-incet, sa renunti la planurile facute. Poate fi ziua unui abandon, dar, inainte de a spune stop, fa ceva pentru a salva ce se mai poate. Daca nu vei incerca nimic, vei regreta mai apoi ca ai abandonat atat de usor, poate mai exista o solutie, poate se iveste de undeva o idee salvatoare, deci merita sa mai depui cateva eforturi inainte de a pune punct. Chiar si dupa ce se va termina tot, vei ramane cu ideea ca parca ar mai fi existat totusi o cale…

CAPRICORN - Singur nu stii cum sa iesi din situatia in care te afli, de aceea ai avea nevoie de o parere din afara, de la o persoana impartiala. Gasesti un astfel de prieten caruia i te poti confesa iar ideile pe care ti le ofera sunt demne de incredere si merita puse in aplicare. Trebuie sa recunosti ca nu le stii tu chiar pe toate, dar in astfel de momente iti dai seama cat de important e sa ai prieteni si cunostinte care iti pot impartasi din experienta lor. Daca urmezi sfatul unuia dintre ei, ajungi la liman si ii esti recunoscator.

VARSATOR - Te simti centrul universului, pentru ca in jurul tau graviteaza numai vesti bune, oameni cu care ai ce vorbi, evenimente speciale. Ai numai motive de bucurie pentru ca orice problema anterioara se poate rezolva azi ca prin minune. Poti intalni o persoana cu care te simti pe aceeasi lungime de unda si de aici se poate naste o relatie de viitor de toata frumusetea. Ca e o sansa de iubire sau de colaborare profesionala, din acest moment se poate spune ca ai castigat un prieten.

PESTI - Lipsa mijloacelor materiale de a-ti indeplini un scop te obliga sa reduci ritmul de inaintare pentru ca, momentan, nu ai cum sa duci la indeplinire ce ti-ai propus. Poate depinde de un document pe care nu-l detii inca, de o suma de bani care nu apare sau de un ajutor concret oferit de un prieten la care inca nu ai acces, fiind plecat in alta localitate. Trebuie sa stai pe loc si sa astepti ca lucrurile sa revina la normal, iar aceasta asteptare poate avea si efecte benefice: intre timp mai poti aduna unele informatii utile.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »