Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 8 mai 2020

08 May 2020, 132 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 8 mai 2020

Horoscop - Vineri, 8 mai 2020

BERBEC - Esti in fata unei noi sanse de iubire si e absolut firesc sa ai emotii. Ti s-au aprins din nou calcaiele, dar te cam grabesti! Nici nu s-a terminat bine prima voastra intalnire, ca tu vrei deja sa treci mai departe, la o etapa superioara in relatie! Ia-o mai usor, chiar daca esti indragostit lulea, pentru ca si pasii acestia de inceput au rolul lor: de a va cunoaste mai bine, de a aprinde si mai mult flacara, de a atrage atentia unul asupra celuilalt. Daca vrei sa treci la etapa urmatoare, pierzi o multime de senzatii minunate!

TAUR - Nu te mai gandi atat de mult la un eveniment despre care stii oricum ca se apropie, pentru ca fiecare gand care duce acolo, naste in tine numai stari negative. Oricum se va produce, fie ca il transformi in obsesie sau nu, deci lasa lucrurile sa se scurga fara a mai analiza totul pe toate fetele in ton fatalist. Se vede ca esti puternic influentat de cineva din anturaj care iti prezinta acel moment in cele mai sumbre tonuri, si cum nici tu nu esti, de felul tau, o fire mai optimista, iata ca totul se transforma intr-o mica depresie. Lupta cu aceasta pasa proasta si nu te lasa coplesit de ea!

GEMENI - Ca sa nu dezamagesti pe nimeni esti tentat sa accepti doua sarcini in acelasi timp cu riscul de a le rasoli pe amandoua. Nu poti lucra pe doua fronturi, ca atare alege dintre cele doua provocari pe cea care ti se pare, in acest moment, mai accesibila. Ti se va parea, la prima vedere, ca ambele sunt la fel de banale si de simple, de aceea vrei sa te apuci de amandoua simultan, dar dupa primii pasi vor incepe sa se iveasca si piedicile care te vor pune in fata propriilor tale limite. Nu e atat de simplu sau de banal pe cat pare la prima vedere!

RAC - Trebuie sa ceri informatii si din alte surse, in afara de cea pe care o ai azi la dispozitie, pentru ca ai putea fi indus in eroare de o persoana care inspira incredere, la prima vedere, dar daca te iei dupa sfaturile sale, te vei trezi in fata unui impas. Poate stie el ceva, dar nu suficient de multe pentru ceea ce ai avea tu nevoie, ca atare incearca sa afli ce e mai bine pentru tine si de la altii. Poate intentiile sale nu sunt negative, ci el chiar crede ca le stie pe toate, dar ii poti demonstra ca se inseala si ca ii inseala si pe altii cu nestiinta sa.

LEU - Un succes recent te-a motivat la maximum, incat acum ai o atitudine pozitiva in fata unei provocari si mai mari. De unde se vede ca uneori ai nevoie de o scanteie pentru a porni intr-o directie favorabila, deoarece dupa aceea vei culege victorie dupa victorie, in serie. Si reusita de azi se va aseza alaturi de celelalte deja repurtate in ultima vreme ceea ce iti confera o atitudine pozitiva, de invingator capabil de orice! Pastreaza acest tonus cat mai multa vreme, pentru ca e exact ce-ti trebuie in fata unui moment important care se apropie.



FECIOARA - Ai grija la tertipurile pe care le folosesti azi pentru a depasi un moment tensionat, pentru ca, desi pe moment poate te ajuta sa-ti atingi scopurile, mai apoi isi va arata si latura negativa. Esti tentat sa promovezi o informatie gresita, sa transmiti mai departe o minciuna sau abordezi o atitudine falsa fata de restul lumii, dandu-le impresia ca totul merge perfect desi nu e deloc asa. Oricat de greu ar fi sa fii sincer si sa spui adevarul in fata, e de preferat decat sa spui celor cu care intri in contact o gogomanie care iti poate stirbi si tie imaginea si le poate da si lor peste cap toate planurile.

BALANTA - Primesti o suma de bani care vine la momentul cel mai potrivit pentru a te achita de niste obligatii financiare. Ai toate motivele de satisfactie cu privire la bani, deci bucuriile acestei zile vor gravita in jurul cumparaturilor, achitarii de datorii mai vechi, onvestitiilor masive. Termini ziua cu un sentiment de implinire profunda, pentru ca toate iti ies de minune: iti duci la capat planurile incepute si mai acumulezi si un oarecare beneficiu financiar. Banii pot aduce fericirea, uneori!

SCORPION - Un final de drum nu e un capat de tara, ba dimpotriva, s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti se putea intampla in acest moment. Probabil nu aveai curajul sa spui gata, pana aici, dar azi ti se ofera solutia pe tava, la tanc pentru a incheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de castigat. Iti era teama sa renunti, nu aveai forta de a spune stop, dar acum, ca se ivesc conditiile optime pentru un final in beneficiul tau, profiti de ocazie si pui punct acelei situatii care nu mai avea nimic de oferit. Maine te apuci de altceva!

SAGETATOR - Bugetul tau poate suferi un hop abrupt, de parca ieri aveai suficient cat sa te simti in siguranta, iar azi te trezesti in fata unui portofel gol! Posibil ca la originea acestei situatii sa se afle si unele decizii gresite pe care le-ai luat de curand cu privire la banii personali, cheltuind in nestire sau pe ceva ce nu s-a dovedit a fi atat de util pe cat credeai. Fii mai drastic in cheltuieli, renunta la unele cumparaturi daca nu sunt necesare in acest moment, pentru ca esti gata sa faci o noua prostie financiara!

CAPRICORN - Nu esti in apele tale, se vede ca te macina o problema, dar pe care preferi sa o tii, deocamdata, doar pentru tine. Ti-e teama ca o eventuala destainuire ar spune despre tine mai mult decat ai dori, si anume ca ai si tu slabiciunile tale, ca ai si tu punctele tale nevralgice de care altii se pot folosi. Taci si rezolva-ti problema de unul singur, pentru ca nu ai in jur persoanele potrivite pentru a te readuce pe linia de plutire. Dimpotriva: daca te uiti un pic in preajma ta, gasesti oameni si mai tristi, si mai impovarati de griji, si impreuna ati forma un cor al plangerii.

VARSATOR - Te afli in compania unor persoane foarte diferite si ori tu trebuie sa devii un fel de arbitru intre taberele formate, ori sa incerci sa colaborezi eficient cu fiecare. Tu esti, la randul tau, cu totul altfel decat acestia, iar diferentele atat de mari de personalitate, de metoda de lucru sau de comunicare si de atitudine in fata unor situatii poate crea si animozitati, pentru ca fiecare o tine pe a lui, dar si un schimb reciproc de idei care poate fi constructiv, la urma urmei.

PESTI - E agitatie mare in jur, parca toata lumea a uitat de politete si diplomatie si ridica tonul la orice fleac. Noroc ca tu te poti detasa cel mai usor de atmosfera tensionata in care te afli, pentru ca ai si alte lucruri la care sa te gandesti. Tu nu pui la suflet nervii celor din jur, nici traficul, nici starea vremii, parca ai fi de pe alta planeta. Se vede pe chipul tau ca reusesti sa-ti pastrezi calmul si zambetul, fara sa te implici in iuresul nervos din preajma.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »