Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 12 mai 2020

12 May 2020, 139 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 12 mai 2020

Horoscop - Marti, 12 mai 2020

BERBEC - Daca erai in cautarea unei solutii sau a unei idei rentabile care sa te scoata dintr-un impas, nu cauta ajutor la cei foarte apropiati, pentru ca nu acestia sunt cheia problemelor tale. Da un telefon la cineva de departe sau chiar pleaca la drum pentru ca, acolo la destinatie, te asteapta o veste care poate rezolva cu succes o situatie incurcata. Nu incerca sa te descurci singur, chiar ai nevoie de o indrumare profesionista sau de un sfat de expert, iar azi ai toate sansele sa gasesti persoana potrivita pentru a-ti arata calea cea mai buna.

TAUR - Primesti informatii care te intristeaza, pentru ca afli secrete neplacute despre persoane despre care aveai o cu totul alta parere. Te ingrijoreaza ce auzi, dar inainte de a da crezare, incearca sa afli si din alte surse daca e adevarat, ca nu cumva sa fie doar zvonuri, barfe sau rautati din partea celor care nu te au la suflet. Daca te iei dupa cele auzite, ai putea avea parte de o zi proasta, or forta de a depasi acest moment sensibil e in tine. Prefa-te ca nici nu ai auzit aceste vesti proaste si lupta cu emotia negativa care-ti da tarcoale.

GEMENI - Te indoiesti ca lucrurile bune care au loc azi iti sunt dedicate si risti sa dai cu piciorul la un mare noroc. Suspiciunea nu e buna, deci incearca sa-ti recapeti, pe cat posibil, increderea in lume, in tine insuti, in noroc, chiar daca esti tentat sa spui ca tie iti merg toate prost. Nu e deloc asa iar evenimentul care urmeaza sa se intample ti-ar putea schimba complet parerea despre cat de norocos esti, dar totul depinde de atitudinea ta in fata sansei! Daca tu insuti o refuzi, nimeni nu ti-o ofera cu de-a sila.

RAC - Reusesti sa inspiri incredere, siguranta, de parca garantiile pe care le oferi le alunga lor starea de teama care i-a coplesit. Probabil participi concret la rezolvarea problemelor lor actuale, ceea ce le da lor curajul de a se lupta in continuare cu piedicile care ii tot tin pe loc. Cu tine alaturi, parca nu mai sunt la fel de neputinciosi, deci ofera-le sfaturi si sustinere cu toata fiinta ta, pentru ca tu devii punctul lor de sprijin intr-o mare de nesiguranta.

LEU - Cand esti convins ca adevarul e la tine, esti capabil sa lupti pana in panzele albe, pentru ca nu suporti ca altul, care apeleaza la tertipuri incorecte, sa fie cu un pas inaintea ta. Azi esti convins ca tu detii dreptatea absoluta si faci tot posibilul sa-l detronezi de pe locul nemeritat pe cel care a castigat prin cai incorecte. Nu acuza pe nimeni fara sa ai dovezi si daca e sa intri intr-o lupta pentru a scoate la lumina adevarul, fii sigur ca detii toate instrumentele legale pentru a-l invinge.



FECIOARA - Interventia brusca a altor persoane in treburile tale cade ca un trasnet, pentru ca-ti strica toate planurile. Daca nu ai depinde de nimeni, lucrurile ar merge mai bine, dar mai sunt si alte persoane implicate care mai mult te incurca. Nu privi doar partea negativa a rolului celorlalti in afacerile tale, pentru ca vei descoperi ca au si un efect benefic asupra ta. Prin simpla lor aparitie neasteptata, te obliga sa-ti aduni mai bine fortele si sa iti argumentezi mai vehement parerile.

BALANTA - Primesti vesti excelente din relatia ta cu lumea, ca atare petrece cat mai mult timp in compania grupurilor largi de oameni, pentru ca de acolo vin cele mai interesante informatii. Ai putea cunoaste persoane noi, cu sansa ca, se aici, sa se nasca prietenii de succes si de durata, pentru ca descoperi in jur oameni cu care ai multe in comun, care privesc lucrurile la fel ca tine si care simt fata de tine aceeasi afinitate ca si tu fata de ei. Dintre strainii care iti apar azi in cale se poate numara si cineva care ti-ar putea deveni, in timp, cel mai de nadejde prieten, deci cauta-l!

SCORPION - Prima ta preocupare ramane familia, pentru ca aici au loc unele aspecte care necesita atentia ta sporita, cum ar fi treburile gospodaresti, temele cu copiii, cumparaturile saptamanale sau o vizita la parinti. Vei reusi sa le faci pe toate cu succes, pentru ca pui suflet in aceste activitati si ai si motive de satisfactie ori de cate ori intri in legatura cu oamenii pe care ii indragesti. De dragul lor, gasesti in tine resurse fantastice de energie.

SAGETATOR - Ajungi la capatul unei actiuni care te-a solicitat la maximum iar finalul este de-a dreptul relaxant. Iti poti recapata linistea pentru ca totul ajunge la capat si poti sa te detasezi de tot iuresul evenimentelor din ultima perioada. Poate sa nu fie chiar finalul asteptat, ci altul de sacrificiu, doar pentru a termina odata si-odata tot stresul, dar acum nu conteaza la ce nivel ai ajuns si cum, ci faptul ca poti pune punct, fara sa te mai gandesti la ce a fost. Finalul e important, nu rezultatul atins.

CAPRICORN - Ai nevoie de incurajari de pe margine, de sustinerea celor din jur, dar, cand te uiti in preajma ta, nici acestia nu sunt in toane mai bune, ca atare ziua pare sa fie ratata din multe puncte de vedere, avand impresia ca bati pasul pe loc. Daca vezi ca nimic nu inainteaza, ocupa-te de cu totul alte aspecte, mai banale si mai simple, pentru ca cele carora le acorzi mai multa importanta nu inainteaza. O zi de pauza ar fi de preferat, dar daca nu ti-o poti permite, nu te crampona de piedici, fa altceva!

VARSATOR - Ai in preajma colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag in alta directie decat cea in care mergi tu, incat e normal sa nu resimti nici un progres in ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar daca faci parte totusi dintr-o echipa, va fi un chin sa lucrezi alaturi de astfel de oameni. Incerci sa-ti reprimi comentariile, ca sa nu inceapa sa spuna ca tu esti Gica Contra, dar daca taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc!

PESTI - Adu-ti aminte de o sarcina pe care nu ai dus-o la indeplinire la timpul potrivit, candva in trecut, si care acum isi cere de urgenta dreptul de a o termina. Arunca deci o privire inapoi, pentru ca acum detii toate resursele pentru a o incheia cu brio si a o sterge mai apoi de pe lista de restante. Ca e vorba de un imprumut in bani nereturnat pana acum, de o promisiune neonorata sau de un plan abandonat mai demult, acum toate ar putea merge mult mai usor, ca atare ocupa-te un pic si de lucrurile uitate printre amintiri.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »