Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Vineri, 15 mai 2020

15 May 2020, 120 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Vineri, 15 mai 2020

Horoscop - Vineri, 15 mai 2020

BERBEC - Este o zi extrem de oscilanta, pentru ca treci de la plus la minus si de la bucurie la tristete de la o ora la alta. Cu alte cuvinte, ai parte de ambele fete ale moenedei intr-o singura zi, tocmai de aceea numai de tine depinde cum tii sub control aceste trairi, ca sa nu lasi pe niciuna sa te copleseasca. Fiecare dintre aceste atitudini contrare se potriveste unei anumite situatii, deci aici intervine intuitia ta, pentru a te folosi de starea ta in locul si momentul oportun.

TAUR - Parca astepti o scanteie din alta parte, si spui inainte de orice doar: nu se poate, nu merge, nu ma bag. Pacat, ai face fata de minune daca te-ai mobiliza un pic, dar te lasi cuprins de o oarecare stare de lehamite combinata cu teama de a nu gresi, ceea ce, evident, te opreste din elan. Daca intuitia iti spune sa mai astepti, poate e bine s-o asculti, dar nu da cu piciorul la aceasta actiune. S-ar putea sa detii toate resursele pentru a o incepe in forta, dar esti cam obosit.

GEMENI - Intervii in dispute si totul revine la normal foarte usor, pentru ca ai un talent aparte de a negocia, de a calma spiritele si de a-i aduce la masa tratativelor chiar si pe cei mai agresivi inamici. Cu calm, fara sa judeci pe nimeni, ajuti la impacarea taberelor adverse, dar nu va fi usor pentru tine. Te vei simti epuizat la finalul conflictului, dar multumit ca ai avut un rol cheie in rezolvarea situatiei, chiar daca adeseori armele vor fi indreptate si spre tine.

RAC - Fii atent la ideile pe care ti le impartaseste un prieten mai matur, pentru ca, daca le vei tine minte, intr-o zi te vei putea folosi de ele. Poate e o propunere de afaceri, poate e sansa de a cumpara la un pret bun un obiect de care ai nevoie sau o prietenie de care vei sti sa profiti, in sensul bun al cuvantului. De fapt, beneficiile apar si de o parte si de cealalta, pentru ca si tu ai multe sa-i oferi amicului tau cu care te completezi atat de bine.

LEU - Stai si gandeste lucid situatia in care te afli, fara sa o vezi doar intr-o lumina roz. Da, sa fii optimist e bine, dar nici exagerat de optimist totusi... Daca intuitia iti spune ca exista pe undeva si un risc, si o minciuna, si un motiv de ingrijorare, ocupa-te acum de ele, ca nu cumva sa treci la etapa urmatoare construind pe un teren instabil generat de vis sau iluzie.

Fii deschis la alternative, nu te crampona de o singura cale, spunand ca e singura pe care o accepti.

FECIOARA - Nu te juca nici cu nervii celor din jur si nici cu rabdarea lor, pentru ca ai o atitudine superficiala care poate deranja pe multa lume. Mai ales pe cei mai maturi, care nu vor privi cu ochi buni atractia ta spre distractie. Chiar daca tu te simti bine in pielea ta si ai tendinta de a le lua pe toate peste picior, nu ai alaturi de tine oameni la fel de relaxati.

BALANTA - Te afli la cheremul altora mai puternici decat tine care abuzeaza de pozitia lor. Desi nu le recunosti superioritatea intru totul, te supui totusi in fata autoritatii lor, pentru ca esti constient ca se pot folosi de dreptul lor de a sanctiona pe cei care nu fac precum li se ordona. Esti un simplu pion pe o tabla de sah unde altii detin fraiele jocului, dar asta nu inseamna ca le aprobi deciziile umil.

SCORPION - Inainte de a te supara pe unii, ar fi bine sa te gandesti daca nu cumva au dreptate. Daca spun nu, poate ca refuzul lor e in beneficiul tau si, mai devreme sau mai tarziu, iti vei da seama ca era un fel de a te opri sa faci vreo prostie. Nu te incapatana sa mergi mai departe pe drumul tau facand abstractie de prieteni sau de familie, pentru ca ai putea sa gresesti si sa regreti ca nu i-ai ascultat. Ei privesc lucrurile din alta perspectiva.

SAGETATOR - Daca aveai o calatorie in plan pentru astazi, se poate ivi o situatie care sa-ti cam strice cheful de a mai pleca la drum. Nici macar o informare prealabila nu ar fi de ajuns, pentru ca neprevazutul apare dupa ce vei fi plecat deja de acasa, incat calatoria in sine poate fi mai degraba un chin, decat o placere. Ca atare inarmeaza-te cu rabdare, pentru ca nu-ti ies toate asa cum ai stabilit la plecare.

CAPRICORN - Vechile reusite sunt motorul principal al actualelor proiecte, pentru ca iti aduci aminte de momente similare de odinioara in care ai actionat la fel si totul a mers foarte bine. Merita sa repeti reteta de atunci, pentru ca daca a mers prima oara, la fel trebuie sa se intample si acum. Ai acumulat in trecut cunostintele necesare pentru ceea ce faci acum, deci trebuie sa umbli putin prin memorie pentru a scoate la lumina acel bagaj de informatii folositor acum.

VARSATOR - Fii mai rezervat cand vine vorba de investitii sau cumparaturi, pentru ca nu e cel mai generos moment de care ai parte. Cu cat esti mai econom si mai precaut, cu atat vei gestiona mai bine un moment de criza pentru bugetul propriu. Nu te gandi la ce ai in portofel acum, ci la zilele care urmeaza, pentru ca, daca incepi sa dai iama prin bani, nu vei mai avea la momentul culminant. Mai taie de pe lista cateva puncte inutile si traseaza prioritatile perioadei urmatoare cu multa prudenta in materie de bani.

PESTI - Ceea ce te opreste din elan e influenta nefasta a celor din jur, care te trag inapoi, iti spun ca nu se poate, iti transmit temerile si neputintele lor, desi tu esti altfel croit decat ei. Tu esti curajos, optimist, dinamic, si nu merita sa te lasi coplesit de starea negativa pe care acestia ti-o induc. Iesi din acest mediu si apuca-te de treaba, fara sa tii cont de rezervele, suspiciunile si povestile lor sumbre.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »