Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 16 mai 2020

16 May 2020, 150 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 16 mai 2020

Horoscop - Sambata, 16 mai 2020

BERBEC - Adu-ti aminte ce frumos si ce bine ai depasit in trecut unele hopuri similare, si repeta reteta de succes din acele vremuri. Nu e prima oara cand treci prin astfel de momente si ai rezolvat totul cu brio, ai depasit impasul, ai invatat lectia cea mai adecvata, deci de ce te temi? Ai experienta necesara pentru a trece si de aceasta data pentru un moment fragil, deci linisteste-te. Nu exagera cu ingrijorarea si cu lamentarile, si asteapta cu optimism si rabdare sa se calmeze spiritele.

TAUR - Visele tale cele mai frumoase sunt legate de viata de familie, de relatia ta cu oamenii pe care-i indragesti cel mai mult. Cand discuti cu ei despre ceea ce vrei de la perioada care vine, descoperi ca si ei au aceleasi asteptari, deci va puteti combina fortele pentru a ajunge la acelasi rezultat care sa va satisfaca pe toti deopotriva.

GEMENI - Parca ai fi undeva la o rascruce de drumuri: un sens duce spre trecut de care te simti inca atasat, iar celalalt duce spre o cale complet noua care nu stii clar ce aduce, tocmai de aceea stai in cumpana: catre care sa iti indrepti atentia? Nu ai dori sa renunti la ceea ce te leaga de trecut (amintiri, lucruri certe pentru care poti baga mana in foc, realitati solide), dar te atrage totodata foarte mult si noutatea, constient ca trebuie sa mergi mai departe, orice ar fi.

RAC - Nu te lasa invins de altii cu mai mult tupeu sau cu mai multa putere. Nimic nu le da lor dreptul de a te persecuta, de a te domina, de a te da deoparte, de a-ti lua ceea ce iti apartine, ca atare, daca vezi ca ai fost tratat eronat sau injust, ia atitudine imediat pentru a recupera ce este al tau. Lupta pentru dreptate, pentru adevar, pentru lege, nu lasa pe altii sa te priveze de aceste valori care ti se cuvin, deci, oricat de greu ar fi drumul catre victorie, merita sa pornesti razboiul!

LEU - Cel mai de pret lucru pe lume, in acest moment, ti se pare iubirea care are de oferit pentru tine cele mai placute senzatii. Orele petrecute in compania celui drag ti se par de neinlocuit si traiesti totul cu intensitate maxima. Daca dragostea nu a intrat inca in viata ta, ea poate sa se mijeasca acum la orizont intruchipata de o persoana care ti se pare perfecta! Esti gata sa te indragostesti, dar, idealist cum esti, ai tendinta de a-l vedea pe cel drag intr-o aura de personaj de poveste.

FECIOARA - Ai ajuns la finalul unei activitati care te-a solicitat foarte mult, dar desi esti un pic debusolat ca ai ajuns la capat, roadele sunt pe placul tau.

Il poti numi un succes, pentru ca toate eforturile tale sunt rasplatite cu vorbe bune, cu aprecieri, dar mai ales cu sentimentul muncii implinite. De acum te poti detasa de toate, nu te mai gandi la pasii parcursi, este un alt capitol inchis din viatsa ta si savurezi rezultatele foarte bune.

BALANTA - Trebuie sa lupti pentru a dovedi adevarul intr-o situatie tensionata din care ai avut multe de pierdut: imagine, credibilitate, reputatie, dar ai acum sansa de a restabili echilibrul firesc si de a-ti recapata pozitia meritata. Nu permite nimanui sa te jigneasca pe nedrept, apeleaza la toate armele din dotare pentru a demonstra ca esti corect si nu te simti vinovat de nimic. Altii sunt cei care incearca sa arunce vina pe umerii tai ca sa scape basma curata.

SCORPION - Nu astepta de la altii solutii, pentru ca totul depinde numai de tine si vointa ta. Apuca-te de treaba acum, nu mai amana, pentru ca a ascunde praful sub pres nu e solutia optima in cazul de fata. Cu cat te implici mai serios si cu cat nu depinzi de nimeni, cu atat rezultatele vor fi mai bune, ca atare e vremea sa spui cu fermitate start si sa nu te opresti pana la capat! Daca cineva se ofera sa te ajute, esti norocos, dar dai mai mult randament daca faci totul de unul singur.

SAGETATOR - Transformi in aur tot ce atingi, deci nu astepta sa faca altii in locul tau, ci pune chiar tu mana pe unelte ca sa pui in aplicare un plan atractiv. Da, poate cel mai dificil punct e startul, pentru ca trebuie sa alegi cu grija momentul potrivit pentru ceea ce intentionezi sa faci, dar daca te gandesti bine si pui in balanta toate detaliile pe care le ai la dispozitie, vei reusi sa alegi cel mai bun moment pentru ca mai apoi toate sa mearga ca unse.

CAPRICORN - Esti intr-o forma excelenta si ar fi bine sa folosesti energia de care dispui azi la cote maxime. Ar fi pacat sa o lasi sa se stinga ocupandu-te de activitati minore, sedentare, confortabile prin jurul casei. Ce-i drept, daca nu ai cu cine face echipa pentru a te apuca de ceva interesant, e firesc sa pierzi elanul si sa aluneci spre o stare de dolce far niente, asa cum iti dicteaza anturajul.

VARSATOR - O atitudine vesela care te prinde de minune, totul e sa nu creada despre tine ca glumesti pe seama sentimentelor sale, pentru ca atunci va va pieri amandurora toata veselia. Buna dispozitie se mentine in cuplu si traiti evenimente fericite impreuna, iar relatia cu copiii este la inaltime. Se vede pe chipul tau ca te simti bine si traiesti cu entuziasm fiecare clipa in compania celui drag, caci iubirea te face sa te manifesti liber, ca un copil fara griji, ca un spirit descatusat de orice probleme!

PESTI - Momentul este perfect pentru a-i da startul cu entuziasm, cu incredere, cu determinare. Ia decizia cu optimism si apoi tine-te de drumul ales cu insistenta, convins ca la final te asteapta exact ceea ce visezi. Chiar daca pornesti pe acest drum fara sa detii, din start, toate resursele necesare unui succes deplin, nu te ingrijora. Multe vor aparea pe parcurs, deci cel mai important e sa-i dai startul: restul vine de la sine in forma si in momentul potrivit.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »