Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Joi, 14 mai 2020

14 May 2020, 153 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Joi, 14 mai 2020

Horoscop - Joi, 14 mai 2020

BERBEC - Participi azi la un fel de curs in care acumulezi informatii noi si o experienta superioara in domeniul in care te pregatesti temeinic. Discutia pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifica o serie de intrebari care te macina si simti ca lucrurile devin din ce in ce mai limpezi. Acum stii mai bine ce ai de facut si privesti cu multa recunostinta la cel care ti-a impartasit din experienta sa bogata de viata. Prinde din zbor orice informatie transmisa de cei care sunt cu un pas inainte pentru ca ai numai de castigat.

TAUR - Stai de vorba cu o persoana care reprezinta autoritatea in ochii tai, pentru ca il consideri net superior tie prin experienta sa de viata, prin bagajul de cunostinte pe care il detine, poate prin functia pe care o ocupa in societate si bati la usa lui cu speranta si incredere ca iti va oferi cel mai folositor sfat pentru situatia in care te afli. Singur nu ai gasit o cale potrivita, de aceea, inainte de a porni spre ceva nou, vrei sa vezi ce-ti transmite acest om.

GEMENI - Te joci de-a iubirea in cel mai copilaresc mod, pentru ca nu e momentul sa discuti despre planuri comune, despre viitor, despre decizii de cuplu cu o incarcatura capitala. Ia-o mai usor, bucura-te de tot ce simti, de fluturii din stomac, de distractia care insoteste fiecare clipa petrecuta in doi, fara sa pretinzi de la celalalt angajamente de cursa lunga. Vor veni si ele, dar azi cel mai bine e sa tratezi iubirea ca pe o aventura frumoasa in doi in care fiecare e liber sa experimenteze si sa se simta bine.

RAC - Multe par sa se fi impotmolit intr-un punct critic de unde, momentan, nimic nu se mai misca. Nu insista sa treci azi peste acest hop, pentru ca nu detii resursele necesare pentru o reusita. Esti pesimist, lipsit de energie, moralul e la pamant iar motivatia e zero. Cu asemenea bagaj sarac la tine, cum sa depasesti momentul cu capul sus? Asteapta, stai pana se mai clarifica lucrurile si, dupa ce va trece furtuna, vei privi lucrurile cu totul altfel decat acum.

LEU - O veste cu tenta oficiala iti cam da peste cap unele planuri, de parca ti se interzice sa duci mai departe ce ai inceput in felul in care ti l-ai propus inainte. Esti nevoit sa te supui unor reguli mai stricte, cu care nu ai fi de acord in mod normal, dar pentru ca ordinul vine de sus, de la cei mai puternici decat tine, nu poti face altceva decat sa spui da. Daca nu te supui acestui ordin, consecintele ar fi mai grave, deci mai bine taci si faci cum ti se spune decat sa atragi critici sau sanctiuni.



FECIOARA - Greu iti vei duce azi la indeplinire sarcinile pe care le ai in plan, pentru ca ti se va parea ca toate piedicile s-au adunat simultan acum in calea ta. E stresant, e frustrant, devine din ce in ce mai greu sa-ti pastrezi calmul cand vezi cat de enervante sunt oprelistile, dar cu o mai buna organizare si cu un dram de rabdare, lucrurile pot reveni totusi la normal. Daca ceva nu iese din prima, nu renunta, ci insista! Va iesi, chiar daca mai tarziu decat ai spera tu.

BALANTA - Te simti blocat intr-un punct periculos care poate denatura in ceva si mai rau, dar noroc ca ai alaturi de tine un grup de suport care nu te lasa la greu. Nu te zbate de unul singur in acest marasm, accepta ajutor de la altii, pentru ca sfaturile cele mai bune au de unde veni. Prietenul la nevoie se cunoaste si un astfel de prieten va interveni in favoarea ta in cel mai neplacut moment al zilei. Nu privi in jur ca si cum ai avea numai dusmani, pentru ca sigur ai si cativa prieteni adevarati si folositori.

SCORPION - Daca cineva te invita azi intr-o mica aventura, nu refuza pentru ca efectele acestei iesiri din monotonia zilnica vor fi benefice pentru sufletul tau. Te intorci acasa revigorat, remontat, plin de optimism si veselie, ceea ce iti ofera certitudinea ca exact de asta aveai cu adevarat nevoie: sa ti se ofere mai multa atentie, dar sa iti acorzi tu tie insuti mai multa atentie, pentru ca ai cam neglijat in ultima vreme nevoile tale personale.

SAGETATOR - Tot elanul tau este tinut in frau de o serie de conditii defavorabile actiunii pe care doresti sa o pornesti. Desi detii toate resursele necesare pentru a evolua repede spre succesul visat, nu depinde numai de tine sa incepi acum acest proiect, tocmai de aceea simti ca ceva te trage mereu inapoi. Poate e chiar propria ta frica de a nu gresi, dar daca te motivezi mai bine, vei depasi si rezervele, si piedicile care vin din tine, cat si pe cele puse de ceilalti.

CAPRICORN - Participi la un fel de curs in care acumulezi informatii noi si o experienta superioara in domeniul in care te pregatesti temeinic. Discutia pe care o ai cu un profesor sau cu un specialist clarifica o serie de intrebari care te macina si simti ca lucrurile devin din ce in ce mai limpezi. Acum stii mai bine ce ai de facut si privesti cu multa recunostinta la cel care ti-a impartasit din experienta sa bogata de viata. Prinde din zbor orice informatie transmisa de cei care sunt cu un pas inainte pentru ca ai numai de castigat.

VARSATOR - E o placere sa te bucuri cat mai mult timp de linistea din jurul tau, deci nu-ti dori sa treaca acest moment de tihna, chiar aveai nevoie de o pauza si pentru ca nu se intampla nimic, se poate spune ca e o zi pe placul tau. Chiar daca pari pasiv si dezinteresat de tot ce se petrece in jur, este exact atmosfera pe care o doreai, pentru ca asa te poti odihni un pic, te detasezi de griji si probleme, si gasesti starea necesara unei analize la rece a situatiei in care te afli. Profita cat mai mult de calmul instalat!

PESTI - Ai acum toate mijloacele concrete pentru a pune in practica o idee excelenta. Totul e sa pornesti acum, pentru ca aceasta zi este benefica unor initiative concrete, palpabile, constructive. Pui efectiv umarul la treaba pentru a construi ceea ce ti-ai propus si detii toate resursele pentru a reusi: si ambitie, si rabdare, si inventivitate, si curaj, deci mai e doar o chestiune de timp pana vor aparea primele rezultate. Iti place ceea ce iese din mainile tale.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »