Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 17 mai 2020

17 May 2020, 149 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 17 mai 2020

Horoscop - Duminica, 17 mai 2020

BERBEC - Cand e in joc o actiune pe care tu ai initiat-o si tu ai dezvoltat-o, nu suporti sa vina altii sa ti-o critice, de aceea iti vei apara munca si drepturile pana in panzele albe. Unii pun la indoiala eforturile tale, altii considera ca nu ai ales cel mai bun mijloc de a ajunge la rezultatele visate, or tu esti convins ca ai facut tot ce era corect. Argumenteaza-ti punctul de vedere, nu ridica tonul fara motiv, pentru ca nu prin agresivitate vei castiga, ci prin dovezi incontenstabile in favoarea ta.

TAUR - Un mare noroc apare in calea ta si te gaseste intr-o pasa buna, pentru ca stii sa profiti de sansa ca sa o faci sa lucreze in beneficiul tau. Ca primesti o veste foarte buna sau intalnesti persoana de care aveai nevoie pentru a duce mai departe o actiune importanta, esti de-a dreptul fericit ca ti-au iesit toate atat de bine. Practic, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a intalni persoana potrivita gata sa-ti impartaseasca solutia problema la situatia care te framanta.

GEMENI - Poate fi o zi dedicata iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaratii pompoase, cu planuri de viitor facute impreuna, pentru ca ai mare incredere in omul de langa tine si astepti mult de la ziua de maine. Daca abia azi cunosti pe cineva, atractia poate fi instantanee iar idila voastra poate evolua foarte repede, ajungand la un nivel la care poti spune ca te face fericit, ba chiar ca ti-ai gasit jumatatea potrivita! Privesti spre o viata in doi cu mult entuziasm si abia astepti etapele urmatoare!

RAC - Ziua incepe agitat, de parca ai avea multe de facut in timp scurt, dar mai tarziu vei reusi sa-ti revii la starea de pace interioara mult dorita. Daca apare vreo provocare matinala, spune-i da imediat, pentru ca ai suficienta energie pentru a o duce la capat cu succes, cum ar fi o excursie, o drumetie, poate chiar si ceva sport. Dar seara ar trebui dedicata unor activitati mai sedentare, in care sa-ti refaci energiile. Linistea vine pe inserat.

LEU - Demult nu te-ai mai simtit atat de bine, atat de fericit, dornic de aventura si de distractie. Poate iubirea e cea care te entuziasmeaza asa sau iti aduci aminte sa fii copil si lasi sa iasa la iveala toata energia pe care o tineai blocata din timiditate sau din cauza stresului. Azi dai impresia ca nu mai tii cont de nimic, ca ai lasat deoparte orice retineri, pentru ca sansa de a te simti bine nu apare la tot pasul.

FECIOARA - Te cam joci cu norocul, dar si acesta are o limita.

Ti se ofera o data, de doua ori, dar nu se stii cat va dura, ca atare tine mai mult de ocaziile tale bune. Uneori esti prea sigur pe norocul tau si exact atunci dispare, deci nu miza numai pe bafta! Bazeaza-te si pe eforturile proprii. Pe de alta parte, dintr-o minune se poate rezolva o problema care te framanta, dar nu prin metoda de la care asteptai rezultate, ci dintr-o intamplare ciudata, picata din senin.

BALANTA - Nu ai incredere in calitatile tale si ti se citeste pe chip o perpetua nemultumire si auto-critica pentru propria persoana. Iti gasesti numai defecte, scoti la iveala doar punctele slabe si vulnerabilitatea de care unii se pot folosi pentru a te da la o parte. Lupta cu propriile temeri, inhibitii sau complexe, pentru ca pot fi paguboase in acele situatii in care trebuie sa-ti pui in valoare atu-urile. Lauda-te, ai cu ce, si nu te mai auto-invinovati pentru toate problemele omenirii!

SCORPION - Primesti din partea celui care ti-a furat inima, energie pozitiva, interes de a cladi ceva solid impreuna, sustinere si intelegere, adica valorile potrivite pentru o iubire adevarata si de viitor. Primesti din partea sa anumite semnale care iti ofera garantii certe ca te vei putea baza pe el de acum inainte, ca si el doreste sa mergeti mai departe cu incredere deplina in relatia care prinde contur din ce in ce mai bine.

SAGETATOR - Te bucuri de prezenta celor dragi care te invaluie in gesturi calde de afectiune. Treceti prin locuri pe care le stii pe din afara, in care iti place de obicei sa-ti petreci zilele libere, si te ocupi de lucruri minore, dar tocmai prin firescul lor iti fac placere. Te intalnesti cu oameni de care iti era dor, chiar daca nu te astepti la discutii savante, dar orice conversatie, oricat de comuna ar fi, face parte din programul perfect pentru aceasta zi.

CAPRICORN - Nimeresti intr-un anturaj in care planeaza ostilitatea, tacerea pune stapanire peste toti incat e o povara si pentru tine sa pastrezi atmosfera vie in astfel de medii. Dar noroc ca apari tu, pentru ca ai un tonus viu care mobilizeaza pe toata lumea la mai multa actiune. Daca tu nu ai intervenit in acest spatiu cu aerul tau tineresc si cu dorinta de distractie, toti s-ar fi complacut intr-o liniste mohorata, ca atare sosirea ta seamana cu o raza de soare.

VARSATOR - Azi ai nevoie de pauza, de o rupere totala de ceea ce te preocupa pana mai ieri. Nici cariera nu mai trebuie sa-ti incarce mintea cu probleme, nici banii nu mai trebuie sa fie o obsesie, ci incearca sa mergi intr-un loc care inseamna pace si odihna pentru sufletul tau si sa te relaxezi. Ca pleci undeva la tara, la padure, la mare, sau ramai acasa, simti ca-ti incarci bateriile cu o energie noua, chiar daca nu s-ar spune ca faci ceva special. Chiar si o ora in plus de somn sau putina lene in propriul tau camin au efecte benefice.

PESTI - Stai de vorba cu persoana iubita si puneti tara la cale pentru perioada urmatoare. Aveti amandoi starea potrivita pentru a asculta cu atentie si de a exprima cu mai mult curaj ce aveti fiecare in minte, caci dialogul se desfasoara pe un teren echilibrat, armonios, pasnic, in care amandoi va aflati pe acelasi nivel. Este momentul potrivit pentru a repara unele animozitati mai vechi, probabil atmosfera fiind excelenta pentru a va asculta unul pe altul si cu inima.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »