Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Miercuri, 3 iunie 2020

03 Jun 2020, 150 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Miercuri, 3 iunie 2020

Horoscop - Miercuri, 3 iunie 2020

BERBEC - Iti pui mintea serios la contributie, si umarul la treaba, pentru ca este un plan care cere de la tine investitii imense din toate directiile: si argumente logice, si atentie, si concentrare, dar si efort fizic sustinut. Dar le poti face pe toate cu succes, pentru ca sunt in joc reputatia si renumele tau, scopurile sau visele tale cele mai inalte, deci tragi tare orice ar fi!

TAUR - Atmosfera e perfecta in jurul tau, probabil tu esti motorul tuturor actiunilor interesante de astazi si reusesti sa-i tii aproape si pe altii cu interese similare. Parca e chiar loc de petrece, pentru ca lumea are chef de distractie, se simte bine si poate chiar se iveste o ocazie de a sarbatori un eveniment care bucura pe toata lumea. Este o zi lejera, ca de vacanta, in care nimic nu te ingrijoreaza, nu vezi nimic negru in preajma ta si ii molipsesti si pe altii cu aceasta stare de buna dispozitie binefacatoare.

GEMENI - Esti constient ca, de dragul altora, mai trebuie uneori sa-ti calci si pe mandrie, sa iti inabusi si propriile dorinte, pentru ca ii asezi pe ceilalti deasupra ta, cu prioritate. Nu se stie daca ei ar face la fel pentru tine, dar tu macar ai sufletul impacat ca ai putut bucura pe altul prin sacrificiile tale. Nu pretinde multumiri pentru asta!

RAC - Esti mai timid si nu reusesti sa exprimi tot ceea ce simti, indiferent ca e vorba de iubire, de teama sau de nemultumiri. Le tii in tine, ceea ce creeaza o stare de tensiune ce ti se reflecta pe chip. Numai persoana iubita simte ca se petrece ceva cu tine si incearca sa se apropie mai mult de inima ta, aratandu-ti astfel ca-i pasa ce ai. Tu nu vrei totusi sa-l impovarezi cu problemele tale, preferand sa le duci singur in spate.

LEU - Azi poti fi cavalerul in armura stralucitoare pentru o persoana care trece prin momente dificile. Apari la momentul cel mai potrivit pentru a-l scoate din intuneric, din suferinta, din singuratate. Practic, tu lupti pentru drepturile sale, uiti de propria ta viata doar pentru a sari in ajutorul lui si nimic nu te incanta mai mult decat sa observi macar o schita de zambet pe chipul lui. O faci dezinteresat, neconditionat, sincer, cu draga inima, oferind tot ce ai mai bun in tine pentru a-l proteja.

FECIOARA - Abordezi o atitudine care, de obicei, nu te reprezinta, tocmai de aceea lumea prefera sa nu te bage in seama, poate asa iti trece.

Totusi, tu esti cel contradictoriu: vrei sa te retragi in lumea ta si sa stai pe margine, dar in acelasi timp suferi ca lumea te ignora, ca nu esti primit in societate cu bratele deschise. Hotaraste-te odata: vrei sa te izolezi si sa-ti vezi de ale tale sau sa te integrezi printre ceilalti si sa comunici, fara sa mai vezi in jur doar inamici, suparari si persecutii?

BALANTA - Iubirea nu cere doar declaratii pompoase si aprinse, ci poti demonstra celui drag ce simti pentru el si prin fapte concrete. Vei sti sa-i arati ce simti pentru el, nu doar sa-i declari cu surle si trambite, ca atare partenerul ar trebui sa aprecieze mai mult la tine gesturile mature, intelepte, rabdarea si toleranta cu care tratezi relatia, si nu neaparat vorbele dulci sau cadourile scumpe.

SCORPION - Lasa toate fobiile deoparte, nu au ce cauta la o persoana care a trecut prin atatea in ultimii ani, acum esti mult mai matur, mai puternic, ai invatat ca nimic nu te poate afecta daca nu permiti tu, deci toate aceste motive care iti creeaza inca neplaceri la nivel psihic, ar trebui ignorate. Nici tu nu-ti dai seama de unde ai atatea frici - sa vorbesti in public, sa dai un telefon, sa iti exprimi parerea, sa circuli noaptea etc - dar nu conteaza de unde provin, ci cum le poti sterge de pe creierul tau.

SAGETATOR - Intalnesti persoana de care aveai nevoie pentru a-ti oferi o viziune impartiala din afara. El vede lucrurile detasat, de pe margine, fara implicatii sentimentale si cantareste situatia corect. Te poti baza intru totul pe sfatul oferit de acesta si pe concluzia pe care o extrage la rece, si daca mai pui si in practica solutia oferita de el, ai numai de castigat. Toate revin la normal si se reinstaleaza echilibrul si calmul peste situatia care te stresa la maximum.

CAPRICORN - E ca o zi de sarbatoare, ba chiar se aude veste si de cadouri, iar atmosfera aceasta vesela si tonica face tuturor placere. Ceea ce va oferiti unii altora, fie ca e vorba e cuvinte frumoase, complimente si felicitari, fie ca e vorba chiar de obiecte materiale sub forma de daruri, va copleseste placerea de a darui si de a primi, pentru ca sunteti cu totii constienti ca o relatie de succes se pastreaza si cu astfel de gesturi de generozitate. Dai orice, dai si camasa de pe tine, dintr-un avant de darnicie!

VARSATOR - Sperantele pe care ti le-ai facut cu privire la un proiect la care iti aduci contributia par sa se stinga brusc, pentru ca apare o piedica ce nu te lasa sa duci mai departe ce ai inceput. Pe moment, esti tentat sa aluneci spre depresie, sa privesti lucrurile intr-o nota pesimista, dar in loc sa renunti, mai bine ai analiza un pic situatia, pentru ca sigur ai ceva de invatat din acest hop. Dupa ce-l vei trece, vei rasufla usurat, spunand ca nu a fost un obstacol intamplator, pentru ca te-a obligat sa mai treci odata totul in revista.

PESTI - Este o zi agitata in care vei cadea de multe ori in tirul altora si mai nervosi decat tine. Nimeresti in medii in care ceilalti sunt si mai agresivi, si mai furiosi, incat nu stii cum sa le tii piept. Te poti astepta la afronturi dure din partea unora care isi seamana. Deci ai ocazia sa vezi, prin intermediul lor, cum arati si tu cand iti sare tandara. Ei sunt oglinda propriilor tale manifestari violente, deci poti invata ceva din asta: sa iti mai domolesti furia atunci cand ceva nu-ti convine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »