Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 11 iulie 2020

11 Jul 2020, 183 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 11 iulie 2020

Horoscop - Sambata, 11 iulie 2020

BERBEC - Iei taurul de coarne si spui foarte ferm: gata! Desi suna transant si te intrebi si tu daca ai facut bine, vei vedea ca cei din jur te sustin si aplauda curajul de care ai dat dovada, ceea ce iti inspira mai multa incredere ca ai facut ceea ce trebuia. Era nevoie de un astfel de moment in care sa pui punct odata pentru totdeauna unei situatii care nu-si mai avea rostul, iar de acum lucrurile vor reveni, incet-incet, la normal.

TAUR - Daca pleci la drum, asigura-te ca toate chestiunile costisitoare sunt verificate atent, ca sa nu te trezesti in vreo incapacitate de plata. Verifica benzina din rezervor, banii de pe card, portofelul cu acte, tot ce crezi ca vei folosi pe parcursul calatoriei, deoarece exista riscul sa ajungi la destinatie fara un detaliu suficient de important cat sa strice scopul deplasarii. Posibil ca la capat sa te astepte un contract de semnat sau o promisiune in bani, dar ceva de pe parcurs poate strica buna desfasurare a lucrurilor.

GEMENI - Atunci cand ai pe cel drag alaturi, cand te stii iubit si apreciat asa cum esti, sustinut neconditionat de pe margine, capeti aripi si poti mai mult decat ai putea crede! E grozav sa capeti atata incredere in tine insuti, in viitor, in ceilalti, doar pentru ca cineva te iubeste. Evenimentele acestei zile te pot propulsa in frunte, inaintea tuturor, deoarece motorul principal al tuturor succeselor care te vizeaza este iubirea. Esti fericit ca iubesti si esti iubit, si asta iti da putere!

RAC - Ideile care se nasc acum in mintea ta te vor duce foarte repede la niste rezultate demne de toata lauda, ca atare scoate-le la lumina si pune-le in aplicare imediat. Cu cat pornesti mai entuziast si mai optimist, cu atat roadele se vor arata mai repede. Imagineaza-ti ca afacerea pe care vrei s-o pornesti acum e abia la faza de samanta, dar numai de tine depinde cum o sadesti, o ingrijesti si o dezvolti ca sa ajunga la revolta bogata in cel mai scurt timp.

LEU - Cel care iti atrage atentia asupra unei conduite gresite, a unei actiuni indreptate intr-o directie inutila sau a unei atitudini nepotrivite unui anumit scop, chiar iti vrea binele si te trage de maneca sa nu mergi mai departe in acelasi stil. E nevoie de o schimbare de sens, pe care ti-e putin teama sa o faci, dar daca l-ai lua ca exemplu pe cel care iti ofera sfaturi utile de pe margine (ce-i drept, cu putina agresivitate), ai putea face o alegere buna, pentru ca te obliga sa fii atent la deciziile tale!

FECIOARA - Nu te gandeai ca si animalele au nevoie de atata grija, dar iata ca azi sufletelul tau cu patru labute are nevoie de tine.

Dedica-i mai mult timp si energie, ori pentru ca l-ai cam neglijat in ultima vreme. ori pentru ca e bolnav. De fapt, vei vedea ca nu numai el are de castigat de pe urma ocrotirii pe care i-o oferi azi cu inima deschisa, dar si tu iti extragi energia pozitiva din alintarile lui, din joaca lui, din momentele de tandrete pe care le petreceti impreuna.

BALANTA - Cauta adanc in inima ta cele mai bune solutii pentru situatia in care te afli. Nu neaparat experienta de viata are ceva de zis aici, ci sentimentele tale cu privire la ce se petrece. Sunt senzatii pe care le tii ascunse in suflet si care dau indicii cu privire la ce trebuie sa faci, totul e sa ai curaj sa le scoti la lumina si sa le urmezi. Ca e un presentiment negativ, care te trage de maneca sa nu te implici intr-o situatie cu factor de risc sau, dimpotriva, e o dorinta puternica de a face ceva, si daca iti urmezi aceste emotii (pozitive sau negative, asadar) este exact reactia potrivita in cazul de fata.

SCORPION - Ce zi frumoasa se anunta la orizont, in care bucuria, buna dispozitie, distractia vor fi la ele acasa. Inconjoara-te de oameni veseli si optimisti care te vor atrage in bucuria lor, intr-o actiune colectiva de-a dreptul amuzanta. A lucra intr-o atmosfera atat de destinsa, de luminoasa si, de ce nu, distractiva, va fi in beneficiul rezultatelor finale, pentru ca o gluma buna, un ton jucaus si o relatie tonica de prietenie vor sta la baza unui succes de zile mari de care fiecare va beneficia in felul sau.

SAGETATOR - Daca te-ai analiza numai prin prisma propriei tale pareri despre sine, nu ai ajunge la rezultate tocmai bune, pentru ca ai tendinta de a-ti gasi numai defecte, or ceilalti te apreciaza sincer pentru ceea ce reprezinti. De la tine nu se vor auzi azi prea multe cuvinte de lauda de sine, ca atare, daca lumea trebuie sa-ti vada adevarata valoare, ar trebui sa-i asculte pe cei care te stiu cum esti tu. Ai nevoie de un reprezentant care sa te descrie sau sa-ti faca putina reclama!

CAPRICORN - Dispare cineva din viata ta, iti iei ramas bun de la un loc sau de la o persoana, lasi in urma o relatie care nu-si mai are rostul, si parca simti si tu ca respiri, finalmente. Daca vezi ca nu mai ai nimic de castigat sau de invatat din anumite relatii cu oamenii din jur, nu te crampona de ele! Nimic nu e vesnic: nici relatiile de serviciu, nici cele de prietenie, nici cele de iubire, ca atare uneori e bine sa le lasi in urma si sa treci mai departe, spre altceva.

VARSATOR - Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa dai startul unei actiuni de care vor beneficia toti ai casei, la urma urmei, dar greul deciziei cade pe umerii tai. Totusi, bucuria cu care te privesc ceilalti si stimulentele sincere care vin din partea lor sunt exact sursa de energie pozitiva de care ai nevoie pentru a analiza situatia limpede si corect si, apoi, pentru a lua decizia cea buna, ce va lucra in avantajul tuturor celor dragi. Daca ai vedea din partea lor rezerve, nu ai mai avea acelasi curaj.

PESTI - Fa ceva din ceea ce te relaxeaza, te incarca de energie pozitiva, te face sa zambesti sau te ajuta sa respiri in voie, deci aminteste-ti de hobbyurile tale, de muzica ce te linisteste, de filmele preferate si ofera-ti un bonus de asemenea natura! Tot ce iti inspira libertate (de miscare, de gandire) e activitatea perfecta pentru aceasta zi, semn ca te apleci mai mult catre tine, catre nevoile tale cele mai intime. Lasa-i pe ceilalti pe planul doi: azi tu esti vedeta!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »