Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Sambata, 18 iulie 2020

18 Jul 2020, 162 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Sambata, 18 iulie 2020

Horoscop - Sambata, 18 iulie 2020

BERBEC - Ai alaturi de tine o persoana care te incurajeaza, iti da incredere in tine insuti, te sustine trup si suflet, deci il poti numi cel mai bun prieten! Te ajuta intr-o situatie care lui ii este deja cunoscuta, a trecut si el prin ceva similar, si nu te lasa sa pierzi timp pretios cautand solutii pe care el deja le detine. Ti le impartaseste cu bucurie si cu atat mai mare e satisfactia sa de a-ti fi de ajutor cu cat vede ca tu chiar ii urmezi sfaturile si indrumarile. De aici se poate lega o relatie de succes, din care ai multe de invatat.

TAUR - Nu te mai crampona de vechi ghiulele pe care le-ai tot carat prinse de picior, ci profita de ocazia aceasta de a evada din zona care ti-a blocat evolutia. Gata, se presupune ca ai gasit iesirea din impas si acum ai libertate deplina de miscare, de gandire, de decizie. Nu mai privi inapoi, deoarece, trecand mereu in revista ce n-a mers, ce ai patimit, nu faci altceva decat sa-ti tai singur aripile. Orizonturile sunt din nou limpezi si senine, numai de tine depinde sa-ti deschizi larg aripile din nou si sa zbori cat mai departe!

GEMENI - E pacat sa pierzi o multime de solutii bune doar pentru ca nu raspund asteptarilor tale de moment, deci lasa supararea la o parte si incearca sa te multumesti si cu putin, cu ceea ce primesti in schimb. Uneori solutiile cele mai bune pot aparea intr-un ambalaj care nu-ti place, la prima vedere, dar dupa ce vei depasi impresia initiala, ai putea descoperi ca merita de fapt atentie. Asa si azi: accepta ce primesti de la ceilalti, chiar daca spui ca nu e ceea ce ai nevoie.

RAC - Ai motive sa respiri usurat ca greul a trecut, pentru ca ai ajuns la capatul unei actiuni care te-a stresat din plin. Acum totul se linisteste, pare mult mai usor, si te bucuri de senzatia de eliberare care te cuprinde. Ei, nu te culca pe laurii victoriei, inca, pentru ca se mai pot ivi unele urmari din vremurile complicate, dar partea cea mai complicata se pare ca s-a terminat. Revino-ti dupa tot ce ai acumulat in ultima perioada, pentru ca grijile care te-au coplesit au avut un efect toxic asupra ta, si acum, ca vezi din nou soarele deasupra capului, incepi sa te simti din nou bine.

LEU - Nu pune la suflet atitudinea cam agresiva a celor din jurul tau, ci intoarce-le orice replica mai acida cu o ironie, cu o gluma, cu un joc de cuvinte, ca sa le arati ca nu te superi pe ei. Daca ar vedea la tine reactii agresive, ar putea inteti atacul, pentru ca au impresia ca asa au o oarecare putere asupra ta. Vei descoperi ca unii nici nu-si dau seama ca sunt nervosi si irascibili, ci au aceasta atitudine doar asa, din spirit de fronda, ca sa se puna ei impotriva tuturor, fara un motiv anume.



FECIOARA - Esti la capatul unei calatorii simbolice, pentru care ai depus mari eforturi, dar ai motive de mandrie personala pentru tot ce ai realizat pe parcurs. E vremea sa pui punct unei etape, indiferent cat de dificila a fost, caci acum conteaza doar faptul ca ai reusit sa duci totul la capat cu brio. Da, cu munca, da cu hopuri, da cu lectii invatate, dar iata ca nivelul la care ai ajuns iti inspira bucurie deplina si un puternic sentiment de eliberare.

BALANTA - Nu te mai gandi la pasii parcursi pana aici, la cat de greu ti-a fost inainte, ci conteaza ca nivelul la care esti acum e unul stabil, clar, bine definit, care nu-ti mai inspira nicio indoiala. Ai acum motive sa spui lumii ce ai realizat, pentru ca te simti in siguranta si nimic nu te face sa te temi ca ceva s-ar mai putea schimba. Ai un puternic sentiment de securitate, ce te face sa te relaxezi un pic, sa cobori scutul protector pe care ti l-ai ridicat in jurul tau si sa incepi sa spui lumii ce ai realizat, pentru ca ai cu ce te lauda!

SCORPION - Prezenta prietenilor are efecte miraculoase asupra psihicului tau, deoarece nu ai timp sa te gandesti la ale tale datorita veseliei si galagiei create de ei. Implica-te in buna dispozitie din jurul tau, pentru ca iti vei reincarca bateriile si nu te vei mai stresa cu problemele zilnice. Chiar ai nevoie de o zi ca de vacanta, de totala detasare, in care sa iti aduci aminte de lucrurile amuzante, frumoase, usoare ale vietii.

SAGETATOR - Momentul e perfect pentru a observa ca nu mai ai aceleasi resentimente fata de evenimentele care, altadata, te-au suparat, semn ca poti sa ierti si sa treci mai departe cu inca un capitol inchis. Nu are rost sa tot duci dupa tine o amintire neplacuta sau un regret legat de timpuri de demult, pentru ca acele momente de odinioara sunt deja prafuite printre amintirile care s-au transformat intre timp in experienta de viata si sursa de intelepciune. Nu regreta ca ai trecut prin toate acestea: ai invatat enorm din ele!

CAPRICORN - Ai curaj sa visezi, sa trasezi o directie de evolutie a planurilor tale, pe cateva zile sau luni de acum inainte, pentru ca esti intr-un moment in care imaginatia da roade. Nu sunt doar vise frumoase, dar imposibile, ci chiar planuri palpabile, care inainteaza pas cu pas spre ceea ce va deveni intr-o zi realitate. Primul pas in acest joc de constructie e sa-i dai voie creativitatii sa ridice tot ceea ce vrei sa obtii. Nu-ti incorseta inspiratia, nu pune piedici nici macar celor mai indraznete ganduri, pentru ca ele sunt totusi posibile.

VARSATOR - S-a nascut un gand fragil in mintea ta, dar suficient de puternic incat sa te irite, ca un ghimpe de frica care nu merita nici macar observat! E un fleac, un hop minor care va fi trecut fara nicio problema, dar acum, pe moment, ti se pare ca e cel mai mare impas din ultima perioada. Nici vorba: ai toate solutiile potrivite la dispozitie, totul e sa asculti ce-ti transmite intuitia. Ai mai trecut prin astfel de situatii de multe ori si de fiecare data te-ai descurcat de minune, ca atare scoate din memorie cheia potrivita si deschide usa catre urmatorul nivel.

PESTI - Prezenta ta face bine unei persoane care trece prin momente foarte dificile. Reusesti sa aduni un grup mai larg de persoane alaturi de cel trist care sa-i ridice moralul si sa-l sustina la greu, ceea ce se va dovedi a fi un gest salvator. Vei fi privit ca eroul zilei de cel care va reusi sa depaseasca impasul major si nu va uita niciodata ceea ce ai facut pentru el la nevoie. Fii trup si suflet alaturi de cei care trec prin situatii critice, pentru ca vei gasi de fiecare data solutia care sa-i scoata chiar si din cea mai adanca prapastie.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »