Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 25 august 2020

25 Aug 2020, 166 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 25 august 2020

Horoscop - Marti, 25 august 2020

BERBEC - Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?

TAUR - Toate merg bine in colectivul din care faci parte, dar de data aceasta pui mai mare accent pe cooperare decat pe afirmare personala. Iti cunosti rolul in acest grup, dar nu vrei sa iesi cu nimic in evidenta, considerand ca acum conteaza mai mult sa va completati unii pe altii si nu sa luptati fiecare pentru suprematie. Acum recunosti ca ar fi altul mai bun decat tine mai potrivit in functia superioara, deci il vei accepta usor ca lider, pentru ca stie mai multe, are solutii profitabile si, la urma urmei, ai si tu multe de invatat de la el.

GEMENI - Azi ai putea sa ajungi la concluzia ca cele mai bune solutii pentru a te bucura de viata e sa uiti, sa stergi cu buretele, sa inchizi acel capitol care te macina inca, si depinde numai de tine sa faci asta cat mai curand. Poti, pentru ca ti se ofera ceva in compensatie. Daca trecutul doare, viitorul arata bine, deci ai la ce te gandi. Concentreaza-te pe ceva drag inimii tale, pentru ca numai asa te vei elibera de ceea ce nu-ti place. Scoate ceva vechi din viata ta inlocuind cu altceva mai frumos si chiar ai cu ce!

RAC - Azi e o zi relaxanta in care numai o atitudine glumeata si jucausa te poate scoate din impas. Razi, glumeste, joaca-te un pic, sau, daca tu nu esti in cea mai vesela dispozitie, alatura-te celor care se comporta asa, pentru ca rasul lor e molipsitor. Apropie-te de oameni pusi pe distractie, pentru ca alaturi de ei iti vei recapata mult mai usor buna dispozitie si cheful. Copiii, oamenii tineri, prietenii de-o viata vad ca ai nevoie de ajutor si te vor inconjura cu mult umor si voie buna.

LEU - Ar fi doua directii la fel de interesante catre care ai o atractie deosebita, dar totusi nu le poti duce pe amandoua la capat cu succes. Cel mai greu va fi sa alegi planul cel mai potrivit, compatibil cu energia de care dai azi dovada, pentru ca e foarte posibil sa faci o alegere acum, dar sa ramai cu gandul la cealalta intrebandu-te intruna ce-ar fi fost daca o alegeai de cealalta? Nu renunta la cel de-al doilea plan, amana-l doar, pentru ca s-ar putea sa te ocupi si de el daca-ti mai ramane timp dupa aceea.

FECIOARA - Ai numai motive de bucurie! Primesti de la cei din jur superbe semne de afectiune, de prietenie, de simpatie, care te fac sa te simti bine in pielea ta.

Iubirea pare sa fie planul cel mai favorizat al zilei, traind momente cu o incarcatura emotionala maxima, deci profita din plin de tot ce se petrece in jur. Fa declaratii de iubire, primeste-le pe cele care vin de la oameni care tin cu adevarat la tine, daruieste tot ce ai mai bun in suflet pentru ca vei primi inzecit inapoi. La ce sentimente imense clocotesc acum in inima ta, ar fi culmea sa nu fie o zi fericita!

BALANTA - Ai mare grija ce alegi astazi, pentru ca esti in fata unei decizii si nu esti foarte atent la consecintele alegerii tale. Ai tendinta de a trata totul in gluma, de parca optiunile disponibile ar fi floare la ureche, dar mai tarziu s-ar putea sa incepi sa te gandesti daca nu cumva cealalta varianta era mai buna. Cantareste lucid si serios sensul pe care vrei sa pornesti, chiar daca s-ar putea sa primesti la pachetul si norocul de a ti se oferi, la nevoie, si o a doua sansa.

SCORPION - Iti place sa lasi copilul din tine sa se manifeste liber, mai ales cand in preajma ta se afla o persoana care iti inspira autoritate, protectie si putere. Te comporti ca si cum ai fi neputincios, incepator in unele privinte si privesti la cel cu mai multa experienta decat tine ca la eroul tau! Ii recunosti valoarea, superioritatea si stai cu urechile palnie la tot ce are de transmis, pentru ca ai multe de invatat de la o astfel de persoana. Esti ca un burete care absoarbe tot ce aude, convins ca te vei folosi candva de tot ce afli.

SAGETATOR - Timpul trece lent, dar tie iti convine de minune acest ritm, pentru ca te ajuta in ceea ce vrei sa construiesti. Nu ai da randament daca ai fi presat de timp si impins de la spate de termene limita, ca atare e perfect daca nu te grabesti! Cladesti totul incet si sigur si rezultatele la care se ajunge lent, tin mai mult. Ai asteptat mult acest moment, dar rabdarea de care ai dat dovada a meritat, pentru ca este vorba de ceva deosebit care poate avea efecte pe termen lung de acum incolo. Ai de ce sa fii multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor tai.

CAPRICORN - Trebuie sa iei la bani marunti orice afacere in care sunt implicate sume mari, documente oficiale, acte importante, pentru ca exista riscul de a trece cu vederea o cifra de la care se poate declansa mai apoi o serie intreaga de probleme. O neglijenta minora, cum ar fi o virgula pusa gresit sau lipsa unui zero in coada unui numar pot fi erori banale la prima vedere, dar ale caror efecte se vor dovedi a fi mult mai grave. Verifica legalitatea tuturor tranzactiilor pe care le inchei azi, citeste clauzele contractuale cu atentie, pentru ca aici se pot infiltra erori periculoase.

VARSATOR - Nu esti in cea mai buna forma, lasi gandurile negative sa te conduca, desi ai in jurul tau suficiente motive de bucurie. Asculta-i pe cei care iti prezinta viitorul in lumini optimiste, nu te lasa coplesit de temeri, de indoieli sau de propriile slabiciuni! Ai pe cineva alaturi care te imbarbateaza si nu ai decat de castigat, dar vai, grijile te omoara, nu alta! Incearca, macar pentru o zi, sa nu il mai iei pe nu in brate si sa nu o mai tii doar pe a ta, ca si cum toate ar fi groaznice. Un pic de detasare de norul cel negru te-ar ajuta sa descoperi deja soarele la orizont.

PESTI - Gasesti oamenii potriviti care pot contribui la atingerea unui scop, sau descoperi informatia de care aveai nevoie pentru a incepe sa cladesti ceea ce doar visai, deci vei combina perfect ce-ti transmite sufletul prin dorinte si ce gasesti material in jurul tau ca visul respectiv sa capete forma. Ai motive de bucurie sa descoperi ca tot ce ai facut pana aici a ajuns la un nivel care poate fi atins, vazut, cantarit, aratat, semn ca n-ai visat in zadar, ci ai si construit ceva!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »