Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
povestiri

Petrecerea de logodna traditionala vs. petrecerea de logodna moderna

04 Sep 2008, 4129 accesari

Povestiri / Petrecerea de logodna traditionala vs. petrecerea de logodna moderna

Petrecerea de logodna traditionala vs. petrecerea de logodna moderna

O petrecere de logodna este unul dintre importantele evenimente din viata fiecaruia, cand actualii indragostiti, viitorii miri, isi fac juramintele cele mai dragastoase, iar raspunsul da, este considerat cireasa de pe tort. Nelipsite stilului de logodna traditional sunt rudele, cu multimea de urari destinate fericitului cuplu si, de asemenea, anuntul ce trebuie facut, referitor la data nuntii. Ca activitati de baza intr-un astfel de cadru sunt: discutiile invitatilor in ceea ce priveste nunta, dansul, muzica, mancarea, cantatul si bautura. Evenimentul poate fi de seara sau de zi, dupa gustul fiecaruia.


1. Locatia petrecerii

Traditionala locatie a petrecerii, casa viitoarei mirese, unde logodnicul vine si ii cere mana de la tatal ei, nu mai este batuta in cuie. Puteti alege ca locatie chiar locuinta voastra, aceasta daca stati deja impreuna, locuina viitorului mire, un restaurant chic sau, de ce nu, chiar casa unui prieten.

2. Anuntul

Il puteti face telefonic, ori printr-o vizita la invitatii doriti sau chiar cu ajutorul unei petreceri surpriza.

Daca doriti ca logodna sa fie mai lunga, este bine sa aveti rabdare si sa o anuntati nu mai devreme de un an inainte de nunta, iar daca logodna este ceva mai scurta, aceasta poate fi anuntata inainte cu sase luni.

3. Invitatii

Printre persoanele pe care doriti sa le invitati la logodna sunt copii, in cazul ca aveti deja, unul dintre voi sau poate amandoi, pe care trebuie, insa, sa ii anuntati cu mult tact, parintii, rudele si prietenii apropiati. Este foarte important ca invitatii petrecerii de logodna sa fie, de asemenea, invitati si la nunta. Nu trebuie sa omiteti nici o persoana dintre acestea. Obligatorii stilului traditional la petrecerea de logodna sunt parintii si copiii.

4. Darurile

Eticheta nu cere ca oaspetii sa aduca daruri, iar daca totusi aceasta se intampla, ele nu se vor deschide, deoarece nu toti invitatii vor aduce cate unul.


5. Logodna moderna

Foarte multe cupluri nu mai obisnuiesc sa faca logodna in acest stil traditional, ea consumandu-se, cel mai frecvent, la un restaurant, in intimitatea celor doi, atunci cand el ii ofera inelul de logodna intr-un mod ingenios. Pe fundul unui pahar de sampanie, sub ceasca unei cani de cafea, scos pur si simplu dintr-o mini cutiuta eleganta sau in multe alte feluri.

O a doua varianta poate fi, ca cei doi sa mearga impreuna la un magazin de bijuterii si logodnica sa-si aleaga inelul dorit.

Petrecerea de logodna traditionala vs. petrecerea de logodna moderna #1logodna #2logodna #3logodna #4logodna #5
Autor: Sorina Oanta
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama
Furnizori Premium
Afisarea furnizorilor premium se face aleator, cu actualizare la fiecare 30 de minute.
Avantaje Furnizor Premium ***
Prognoza meteo
Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »