Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
rochii de mireasa 3

In 2009 miresele iau atitudine

03 Sep 2008, 1470 accesari

Stiri / In 2009 miresele iau atitudine

In 2009 miresele iau atitudine

Chiar daca suntem numai la mijlocul anului 2008, designerii au inceput deja sa-si prezinte colectiile pentru anul care urmeaza. Colectiile adresate viitoarelor mirese nu au intarziat nici ele sa apara. Asadar, iata care sunt tendintele in materie de rochii de mireasa, pentru anul 2009:

1. Sofisticat - Colectia Juliei Kontogruni aduce in prim-plan femeia eleganta, care stie cum sa-si puna in evidenta frumusetea. Mireasa colectiei ei este sensibila, unica si inocenta, atribute care nu fac altceva decat sa-i contureze feminitatea. Astfel, Julia Kontogruni propune pentru anul urmator rochii cambrate, dar care se evidentiaza prin materialele pretioase, transparenta si bogatia detaliilor.

2. Natural - Jen Lee, unul dintre cei mai apreciati designeri in materie de rochii de mireasa, aduce in fata publicului o serie de tinute foarte feminine, in croieli simple, dar de o naturalete si o eleganta de invidiat. Jen Lee a primit anul acesta premiul pentru debut, asadar colectia ei s-a numarat printre cele mai asteptate de criticii de moda.

3. Extravagant - Colectia lui Elie Saab a surprins intreaga suflare a fashionistelor din intreaga lume.

Nu numai ca a renuntat la clasicul alb, alegand in schimb diverse tonuri de gri, dar a schimbat total ideea de rochie de mireasa de pana acum. Creatoarea propune pentru 2009 rochii de o frumusete nebanuita, ce ne transpun parca in perioada renascentista. Cambrate pe talie, dar foarte vaporoase in partea inferioara, rochiile ei se remarca prin atentia deosebita acordata detaliilor. Tinutele sunt brodate manual in mare parte, iar un alt aspect pe care il readuc la viata este voalul. Dupa cateva sezoane in care designerii de rochii de mireasa au renuntat la acest accesoriu traditional, Elie Saab l-a readus pe podium.

4. Inovator- Casa Chanel propune pentru 2009 rochii bogate, acoperite de straturi suprapuse de voal. Chanel reinventeaza palaria, dand nastere unor tinute elegante, dar si extravagante in acelasi timp. Aducand pe podium tot felul de materiale, de la matase scumpa, broderii, pana la tul, designerii casei Chanel se adreseaza in special femeilor moderne, tinere si mai ales, indraznete!

5. Vesel - Agata Ruiz de la Prada a propus pentru 2009 o serie de rochii foarte colorate. Avand in vedere ca sunt din ce in ce mai multe mirese care prefera rochiile colorate, creatoarea a incercat sa atinga acest segment, propunand o serie de tinute... roz. Impachetate ca niste cadouri, cu funde uriase sau inimioare, miresele colectiei ei amintesc oarecum de copilarie si de veselia acelei perioade.

In 2009 miresele iau atitudine #1In 2009 miresele iau atitudine #2In 2009 miresele iau atitudine #3In 2009 miresele iau atitudine #4In 2009 miresele iau atitudine #5
Cuvinte cheie: moda, frumusete, rochii mireasa
Autor: Andreea Catrina
Sursa: Divahair
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »