Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 14 martie 2011

14 Mar 2011, 732 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 14 martie 2011

Horoscop - Luni, 14 martie 2011

BERBEC - Persoana iubita trece prin momente dificile si are nevoie de prezenta ta mai mult ca oricand. Trebuie sa-i demonstrezi ca esti alaturi de el trup si suflet, pentru ca atunci cand se stie sustinut din umbra, prinde mai mult curaj sa infrunte problemele. Te preocupa soarta lui si suferi alaturi de el de parca ar fi necazurile tale, dar impreuna veti trece mai usor peste acest impas. Intelege-l, sprijina-l, impinge-l de la spate, nu-l critica, pentru ca are nevoie de energia pozitiva pe care tu i-o inspiri.

TAUR - Iesi invingator dintr-o confruntare aprinsa de idei. Si tu iti sustii punctul de vedere cu vehementa si un dram de nervozitate, dar si interlocutorii tai sunt la fel de agitati, incat dialogul va deveni la un moment dat foarte furtunos. Incearca sa nu aleneci spre o zona agresiva a discutiei, pentru ca se poate ajunge la conflicte, razbunari si replici dure care nu au ce cauta aici. Cineva trebuie sa iasa invingator de aici, dar nu prin dominarea adversarului, ci prin argumente forte.

GEMENI - Oricat ai dori tu sa te descurci singur, vine un moment in care va trebui sa apelezi la o persoana mai matura, care a trecut printr-o situatie similara celei in care esti tu acum. Cum a rezolvat foarte bine problema, la vremea respectiva, iti va impartasi din opiniile sale si te va ajuta sa depasesti cu brio impasul. Trebuie sa recunosti ca nu le stii tu chiar pe toate, ci mai ai de invatat, ca atare profita de astfel de momente in care sfaturile iti sunt oferite pe gratis.

RAC - Desi te afli intr-un mediu cunoscut, in care altadata te simteai bine, de data aceasta parca nu-ti gasesti locul aici. Esti cu gandul in alta parte, spre un alt grup de persoane unde crezi ca vei fi mai bine intampinat, deoarece azi ai impresia ca te afli printre straini. Daca nu te simti in largul tau aici, mai bine te retragi si te alaturi celuilalt mediu spre care tanjesti, ca macar sa-ti satisfaci curiozitatea cum ar fi daca ai fi printre acestia.

LEU - Nu se stie cum reusesti sa ti-i faci prieteni chiar si pe cei mai inversunati oponenti, pentru ca ceea ce incepe prin a fi o confruntare de idei se poate termina cu o prietenie. Norocul tau, astazi, e ca nu te enervezi atat de repede, ci abordezi o atitudine toleranta si comunicativa, dornic sa ajungi la un numitor comun cu cei cu care nu te intelegi. Dialogul fata in fata se va dovedi a fi cheia succesului, pentru ca fiecare are dreptul sau la replica si sansa de a-si explica punctul de vedere in ochii celuilalt.

FECIOARA - Stai ca pe ghimpi in asteptarea unei vesti care tot intarzie sa apara, incat incepi saa crezi ca nu va mai veni niciodata.

Obstacolele cu care te confrunti azi au un rol demoralizator, pentru ca iti pierzi increderea in reusita planurilor tale, avand impresia ca dai piept numai cu refuzuri. Din tot acest noian de piedici neplacute, se va ivi persoana potrivita care te scoate din impas cu o informatie salvatoare, ca atare fii deschis spre dialog. Nu te retrage in carapacea ta spunand ca nimic nu se mai poate face. Ba se poate!

BALANTA - Linistea acestei zile iti prieste de minune pentru a te ocupa de o serie de activitati doar pentru sufletul tau, pentru bucuria ta interioara. Ai tot amanat sa te ocupi de ele, fiind alte prioritati pe ordinea zi, de fiecare data, dar acum nu apare nimic urgent de rezolvat, deci te poti dedica finalmente acelor lucruri care iti fac placere. Ca e o ora la cosmetica sau la coafor, ca e putina relaxare intr-un loc placut sau o iesire in oras cu amicii, toate aceste clipe de rasfat au un efect fantastic asupra tonusului tau.

SCORPION - Tine de banii pe care ii ai cu mai multa grija, pentru ca treci printr-un moment in care devii extrem de cheltuitor si de neglijent cu banii. Ai fi in stare sa dai toti banii stransi cu un anumit scop pentru a cumpara un obiect de care ai nevoie, fara sa-ti dai seama ca nu era chiar momentul potrivit pentru asemenea achizitie. Calculeaza mai riguros veniturile de care dispui si nu da totul pe o carte. Vei avea nevoie de acesti bani pentru alte planuri mai importante, si daca ii dai acum aiurea, de unde faci repede rost de altii?

SAGETATOR - Nu ai chef de lume astazi, faci opinie separata si refuzi orice colaborare, chiar si cu prietenii tai cei mai apropiati. Numai tu stii cum gasesti de fiecare data scuzele potrivite pentru a refuza diversele invitatii care apar, pentru ca ai o atitudine usor rebela, dorind sa te dedici mai mult vietii personale. Prea te-ai dedicat tuturor, pana acum, deci ai si tu dreptul la un dram de egoism in care sa te asezi doar pe tine in prim plan, fara sa mai auzi de nimeni altcineva. Doar tu contezi azi!

CAPRICORN - Lumea nu e intotdeauna dreapta, deci nu te astepta ca ceilalti sa oberve ca ceea ce spui tu e corect, pentru ca viata e un continuu conflict de interese. Ceea ce tie ti se pare a fi nobil, altii tavalesc in noroi, ca atare fii pregatit ca din confruntarea cu principiile extrem de variate ale oamenilor din jur, sa nu iesi tu neaparat cel invingator. Altii vor apela la principii injuste, pentru a-ti atinge scopurile egoiste, calcand astfel pe intentiile bune ale altora. Printre cei sacrificati te-ai putea afla si tu.

VARSATOR - Faci planuri pe termen lung, pentru ca decizia pe care o iei astazi va avea efecte pe cateva luni de acum inainte. Chiar daca rezultatele nu se arata imediat, esti constient de faptul ca e un demers care va necvesita un consum imens de resurse. Detii toate aceste resurse, esti capabil sa ajungi la ce ti-ai propus, dar trebuie sa te organizezi eficient, ca sa cladesti totul ca la carte. Maturitatea si rabdarea sunt valorile de baza ale acestui demers.

PESTI - Cu sacrificiile de rigoare, poti ajunge la scopul cel mai important pe care ti l-ai propus, dar trebuie sa accepti pe parcurs si diverse compromisuri. Nu e un drum lin spre tinta cea mare, ci vei fi de multe ori pus in fata micilor umilinte, a esecurilor trecatoare, acceptand din cand in cand si infrangeri nedrepte, dar atat timp cat stii ca toate sunt obligatorii pe drumul tau catre marele premiu, consideri ca merita sa le tolerezi. Sunt pretul de platit pentru victoria finala!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »