Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 27 martie 2011

27 Mar 2011, 609 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 27 martie 2011

Horoscop - Duminica, 27 martie 2011

BERBEC - Te certi cu toata lumea de la fleacuri, dar la originea acestor animozitati se afla atitudinea agresiva dar si superficiala a unor prieteni din jurul tau. Degeaba incerci tu sa glumesti pe seama unor lucruri banale, pentru ca ei trateaza replica ta drept un atac la persoana si riposteaza agresiv. Incearca sa nu judeci pe nimeni, sa nu critici pe cei care iti sunt alaturi, daca nu vrei sa transformi ziua intr-un razboi de idei neimportante. Orgoliile se vor simti intens in acest conflict!

TAUR - Conflictul dintre generatii ajunge azi la cote maxime, deci sa nu te mire ca cei mici se ridica impotriva ta, tot asa cum nici tu nu suporti usor autoritatea celor mai in varsta. Greu se va ajunge la un consens, de vreme ce fiecare o tine pe a lui si insista ca dreptatea este de partea sa, dar sigur exista o cale de mijloc. Cel mai intelept va ceda, ca atare fii tu cel care reduce tonul si invita tabara adversa la negocieri. Nu are rost ca fiecare sa-si sustina parerea doar ca sa-i faca celuilalt in ciuda...

GEMENI - Tot ce iti trece azi prin minte merita pus imediat in aplicare, pentru ca iti vin idei aproape geniale! Te gandesti foarte serios sa pornesti intr-o directie noua si daca ai norocul de a intalni si pe altcineva cu acelasi interes, daca v-ati uni fortele intr-un sens comun, rezultatele bune vor aparea foarte repede. Propune ideea ta unei persoane pe care o simti pe aceeasi lungime de unda, impartiti-va rolurile in functie de ceea ce stie fiecare sa faca mai bine, si colaborati eficient spre atingerea telului propus. Succesul e aproape!

RAC - Calatoriile sunt cea mai mare atractie a acestei zile, pentru ca te cheama dorul spre un loc indepartat unde simti ca te asteapta o aventura interesanta. Ca pleci undeva cu un scop precis sau doar umbli pe unde vezi cu ochii, aceste deplasari se vor dovedi a fi foarte folositoare. Pe de o parte, ai ocazia de a intalni oameni care pot avea un efect energizant asupra ta, si, pe de alta parte, treci prin locul potrivit in momentul potrivit pentru a descoperi o idee noua ce merita pusa in practica foarte curand.

LEU - Nu dai prea mare atentie oamenilor care nu iti seamana si ai impresia ca esti inconjurat numai de oameni invechiti, rigizi, cu care nu poti coopera. Intr-adevar, diferentele mari de varsta pot fi astazi cel mai mare inamic al planurilor tale, deoarece nu poti atrage alaturi de tine pe cineva educat dupa alte standarde. Descurca-te singur si nu te supara daca cineva mai matur sau cel putin mai conservator din fire incearca sa te mai traga uneori de maneca. Iti vrea binele!

FECIOARA - Planul de la care aveai mari asteptari a esuat si acum esti mult mai precaut, dar si temator.

Nu mai ai curajul de a incerca nimic, de vreme ce prima tentativa a mers prost, dar in loc sa renunti la initiativele tale de teama esecului, mai bine ai analiza la rece situatia ca sa eviti, altadata, sa faci aceleasi greseli. Prudenta este binevenita, dar nu o transforma in ostilitate sau motiv de blocaj, pentru ca asa nu vei mai incerca niciodata nimic in aceeasi directie. Invata de la acest gen de insuccese!

BALANTA - Daca cineva ti-a atras de curand atentia si simti ca esti pe cale sa te indragostesti, ar fi bine sa-i iesi azi mai mult in intampinare, pentru ca interesul ar putea fi reciproc. O relatie de iubire s-ar putea infiripa astazi mult mai repede, ca atare pune accent pe felul in care arati si pe comportamentul in relatia cu sexul opus, pentru ca sigur vei atrage atentia asupra ta altfel decat inainte. Succesul acestei zile e legat de viata sentimentala si merita sa profiti de auspiciile bune pentru a cuceri pe cel de care-ti place.

SCORPION - Cand nu mai vrei ceva, nimic nu te mai poate convinge sa continui, ca atare esti gata sa pui punct unei situatii doar pentru ca ambitia ta este pusa la incercare. Spui adio foarte categoric unei stari de lucruri, unui loc de care ai fost atasat sau unei persoane careia i-ai acordat prea multa importanta, doar pentru ca orgoliul tau a fost ranit. Nu mai vrei sa dai nicio sansa acelui aspect, desi, o vreme, a ocupat locul central in viata ta. Dar nu-l mai vrei si gata!

SAGETATOR - Esti multumit de roadele muncii tale care incep sa se prefigureze din ce in ce mai clar la orizont. Ajungi la concluzia ca tot efortul tau este benefic si duce intr-o directie promitatoare, deci merita sa continui ce ai inceput cu acelasi entuziasm. Cat timp investesti in scopul tau cel mai mare atata energie, vointa, timp si ganduri bune, rezultatele nu pot fi decat excelente. Nu mai e mult pana vei culege laurii acestei victorii, de aceea nu trebuie sa micsorezi ritmul. Continua la fel!

CAPRICORN - Te preocupa unele probleme de la serviciu dar discutiile pe care le ai astazi cu persoane care au trecut prin situatii similare nu te ajuta deloc. Iti povestesc de situatii asemanatoare care i-au pus si pe ei pe jaratec in trecut, dar solutiile pe care le ofera nu ti se potrivesc, de aceea tensiunea creste si mai mult. Nu gasesti la ceilalti raspunsul la nelamuririle tale, dimpotriva, te afecteaza si mai grav, avand impresia ca problema se complica, nu se clarifica. Se pare ca nu ai cerut sfatul persoanelor potrivite!

VARSATOR - Bani ar fi, vointa exista, mai e nevoie doar de timpul necesar pentru a duce la indeplinire planul care se cladeste acum sub ochii tai. Organizeaza-te mai eficient, pentru ca detii toate resursele necesare unui succes deplin, doar ca nu e deloc usoara calea pana acolo. Cat timp iti pastrezi interesul viu si nu te lasi coplesit de piedicile inerente, vei ajunge intr-o zi acolo unde ti-ai propus, dar inarmeaza-te cu enorm de multa rabdare.

PESTI - Nu te astepta ca toata lumea sa fie de acord cu tine, pentru ca ideile pe care le emiti nu sunt pe placul tuturor. Daca ai fi atent, ti-ai da seama ca si tu judeci principiile altora, pentru ca fiecare gandeste altfel. Incearca sa nu te opui nici tu parerilor altora, si accepta varietatea de idei din jurul tau. Nici tu nu accepti orice parere, mai ales ca ai in preajma oameni ciudati, dar in ochii altora si tu esti adeseori un ciudat. Parerile sunt impartite, dar nu are rost sa generezi o disputa pe marginea lor.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »