Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 28 martie 2011

28 Mar 2011, 585 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 28 martie 2011

Horoscop - Luni, 28 martie 2011

BERBEC - Reusita de astazi are un efect exceptional asupra psihicului tau iar emotia creste cu fiecare lauda care vine de la cei din jur. Esti stimulat sa mergi mai departe, daca ai ajuns atat de bine pana aici, dar esti coplesit momentan de senzatii puternice. Daca simti nevoia sa plangi de fericire, fa-o, nu te mai gandi la impresia pe care o lasi in jurul tau. Vestile care vin astazi de pretutindeni sunt foarte bune si au un efect profund asupra ta, caci scot la iveala sensibilitatea pe care uneori nu vrei s-o arati.

TAUR - Faci echipa foarte buna cu un tanar care te completeaza excelent. Fiecare intra in aceasta afacere cu alte calitati, ca atare va veti aprecia foarte mult unul pe altul. Ceea ce nu stii tu sa faci, stie partenerul, tot asa cum tu intri in acest tandem cu alte cunostinte decat celalalt. Nu ezita sa ceri ajutorul atunci cand nu detii informatii in planurile pe care nu le stapanesti si nu refuza invitatia vreunui amic de a i te alatura intr-un scop comun. Din unirea fortelor voastre apar rezultate foarte bune.

GEMENI - Te indoiesti ca rezultatul la care ai ajuns este cel mai bun, de aceea astepti o confirmare din partea unei autoritati in domeniu. Daca seful spune ca e bine ce ai facut, te vei relaxa si vei merge mai departe, dar atat timp cat nu primesti verdictul oficial, parca nu ai curajul sa continui in aceeasi maniera. Legea intervine in afacerile tale destul de transant si nu te lasa sa te misti in voie, de aceea trebuie sa te supui intocmai regulamentelor dictate de altii mai puternici.

RAC - Cineva intervine in treburile tale si isi da cu parerea unei nu-i fierbe oala. Asteapta-te sa critice felul cum iti cresti copiii, cum iti gestionezi sarcinile casnice sau cum te comporti cu familia, dar nu trebuie sa pui la suflet judecatile sale, pentru ca nu sunt realiste. E subiectiv, priveste totul doar din punctul sau de vedere si nu cunoaste realitatea. La baza criticilor sale se afla barfe care nu te pun intr-o lumina favorabila in ochii lui, deci arata-i care e realitatea prin exemplu personal.

LEU - Trebuie sa-ti ajustezi modul de a te adresa celor din jur in functie de relatia pe care o ai cu acestia. Ai grija cum vorbesti cu cineva drag, pentru ca o reactie impulsiva l-ar putea deranja foarte tare. La fel trebuie sa fii atent ce ton folosesti in relatia cu subalternii sau cu rivalii, pentru ca amabilitatea si duhul blandetii nu se potrivesc in situatia de fata. Cu fiecare trebuie sa comunici altfel, de aceea trebuie sa analizezi un pic relatia pe care o ai cu fiecare.



FECIOARA - Te cam sperie perspectiva care se deschide acum in fata ta, pentru ca nu te simti bine pregatit sa ii faci fata. Privesti spre viitor cu teama, cu precautie, cu nesiguranta, pentru ca nu detii toate informatiile pentru a ajunge la capatul acestui plan cu succes. Gandirea negativa pune stapanire pe tine si daca il iei pe nu in brate cu atata hotarare, fii sigur ca nu vei reusi sa ajungi la rezultate prea bune. Daca ai crede cat de cat in reusita, aceasta s-ar apropia de tine, dar chiar tu o respingi din start.

BALANTA - Altii o fac pe sefii cu tine si nu iti place deloc aceasta atitudine, pentru ca nu meriti sa ti se vorbeasca de sus. Nu esti cu nimic mai prejos decat ceilalti, de aceea reactia lor te jigneste profund. Nu gasesti, deocamdata, solutii de a te opune autoritatii lor, de aceea te doare incapacitatea ta de a te ridica pentru a le arata ca nu-ti convine. Stai umil in banca ta, pentru ca va veni si ziua cand iti vei lua revansa.

SCORPION - Finalul la care ai ajuns e destul de brusc, tocmai de aceea te ia prin surprindere, dar nu iti displace totusi. E mai bine ca s-a terminat totul, pentru ca te poti linisti ca apoi sa te apuci de altceva mai interesant. Uneori finalurile apar in calea ta ca un soc, dar reusesti sa gasesti chiar si in cele mai ciudate imprejurari partea buna, de care poti profita. Daca tot s-a incheiat aici capitolul, te poti gandi deja la un drum mai bun pentru tine.

SAGETATOR - Esti un om de baza in mediul in care te afli azi, pentru ca unde pui tu mana, se vede! Esti actor principal in toate activitatile interesante si, daca nu se intampla nimic, atunci gasesti tu motive sa initiezi ceva interesant. Vrei schimbare, vrei noutate, vrei altceva, de aceea esti pregatit sa aduci un aer proaspat pe oriunde treci. Incepi cu mediul tau cel mai apropiat, facand o schimbare cat de mica, si apoi ai curaj sa schimbi intreaga lume! Ii stimulezi si pe altii sa te imite!

CAPRICORN - Obstacolul care apare azi in calea ta nu poate fi trecut, cel putin deocamdata, de aceea poate ar fi mai bine sa pui punct aici decat sa insisti sa mai salvezi ceva. Daca te lasi coplesit de gravitatea momentului, e foarte posibil sa renunti, dar te vei detasa cu greu de acest esec. Ai ceva de invatat din toate acestea, ca data viitoare sa nu mai ajungi aici. Fii pregatit sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri pentru ca nu-si mai are rostul de acum inainte.

VARSATOR - Fii intransigent si nu permite nimanui sa se abata de la reguli, ca nu cumva sa ai tu de suferit de pe urma eventualelor lor erori. Ia legea in mana si fa-o pe justitiarul acolo unde e nevoie, pentru ca azi adevarul e de partea ta. Poti demasca pe cei care nu respecta legile, pe cei care au mintit sau ti-au inselat increderea, dar numai tu decizi daca masurile pe care le iei sunt categorice sau incerci sa fii mai bland. Unde-i lege nu-i tocmeala, si la fel te comporti si tu cu cei pe care-i consideri vinovati.

PESTI - Te afli intr-un anturaj numeros unde apare o ocazie de sarbatorit. Ori e o reusita colectiva caci a venit vremea culegerii roadelor, ori cineva din acest mediu are un motiv de celebrat si te vrea si pe tine alaturi. Sansa unei petreceri ad-hoc, o veste buna care va priveste pe toti cei de fata sau un eveniment intr-un loc public sunt cateva din momentele speciale care te fac sa te simti bine in lume. Ai Zambesti, te distrezi si vezi numai partea buna a lucrurilor.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »