Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 4 aprilie 2011

04 Apr 2011, 534 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 4 aprilie 2011

Horoscop - Luni, 4 aprilie 2011

BERBEC - Succesele acestei zile au un efect emotional extraordinar, pentriu ca iti dau curaj si incredere in valoarea proprie. O persoana importanta te apreciaza sincer pentru ceea ce ai realizat si esti mandru de tine. Lasa modestia la o parte si profita de auspiciile foarte bune ale acestei zile in care chiar si cele mai dificile proiecte pot evolua spectaculos. Fa un pas in fata si spune ca esti cel mai bun, deoarece reusita depinde foarte mult si de parerea pe care o ai despre tine.

TAUR - O zi norocoasa in societate, unde esti remarcat de ceilalti pentru ceea ce faci si pentru felul cum arati. Esti inconjurat de multa lume care te lauda si te stimuleaza sa te exprimi liber, pentru ca ai atatea de spus. Orice activitate colectiva, care depinde de unirea fortelor a cel putin trei persoane, va inainta foarte usor spre succes, deoarece totul se desfasoara sub aripa protectoare a norocului. Se pare ca ai avut noroc mai ales pentru faptul ca ai intalnit acesti oamni, pentru ca aveti interese comune si aceeasi atitudine spre succes.

GEMENI - Nu te poti detasa de un eveniment din trecut caruia ii acorzi prea multa importanta, poate pentru ca a devenit un punct de refeinta in viata ta. Nu e un reper pozitiv, mereu compari prezentul cu ceea ce a fost atunci si privesti cu ostilitate efectele. E o amintire neplacuta care ti s-a inflitrat in minte si nu te mai poti rupe de ea, pentru ca iti dai seama ca atunci a inceput totul. Etapele care au urmat nu au reparat efectele acelui moment, de aceea, cand te gandesti la trecut, te intorci mereu in acelasi punct sensibil.

RAC - Este o zi furtunoasa, cu multa agitatie, cu replici taioase, cu gesturi bruste. Nici tu nu le agreezi la altii, dar nici pe ale tale nu le poti controla eficient. Orice interactiune cu oamenii de aceeasi varsta se poate solda cu mici dispute pe marginea unor pareri extrem de variate. In loc sa accepti ideea ca fiecare gandeste altfel, incerci sa-ti argumentezi ceva mai agresiv propria opinie, ripostand aspru la parerile adverse. Cineva trebuie sa se retraga din acest conflict, altfel totul poate denatura intr-un scandal ce poate duce la o relatie esuata.

LEU - Iubirea e motiv de visare si de divertisment, pentru ca azi ti se aprind calcaiele foarte repede dupa orice noua aparitie interesanta. Un zambet placut, o replica amicala sau un flirt nevinovat pot fi punctul de plecare spre o relatie sentimentala care te poate face fericit. Doar o perioada, pentru ca nu prea sunt intrunite conditiile ca de aici sa inceapa o relatie solida si de viitor. Chiar daca e doar o aventura, te simti bine, pentru ca fiorii iubirii te cuprind imediat. Dar trec la fel de repede...

FECIOARA - Schimbarile apar peste noapte in planurile tale, de aceea trebuie sa dai dovada de multa flexibilitate ca sa poti porni imediat spre altceva.

Daca o tii pe a ta si nu reusesti sa te adaptezi la noile conditii, ai putea rata o ocazie interesanta de aceea trebuie sa fii pe faza si sa nu respingi alterntivele. Daca prima varianta nu iese conform planurilor, nu-i nimic, ai altceva la dispozitie care poate avea efecte bune. Mai greu e cu atitudinea ta rigida, pentru ca nu-ti plac schimbarile bruste. Ai nevoie de gandire inainte de a schimba macazul, dar... nu e timp!

BALANTA - Visezi frumos iar visele tale implica toata familia, pentru ca nu poti concepe viitorul fara cei dragi aproape. Discuti cu partenerul de viata despre o perspectiva noua spre care ai dori sa pornesti si, daca primesti din partea sa aprobare, vei trece imediat la fapte. Ai nevoie doar de sustinere, in rest esti capabil de adevarate miracole, pentru ca atunci cand e in joc fericirea familiei, dai tot ce ai mai bun! Cat timp stii ca ai adepti care cred in tine si te incurajeaza in directia aleasa, nimic nu te poate opri din elan.

SCORPION - Cu atitudinea pe care o ai, totul evolueaza in directia cea buna. Crezi cu tarie ca ceea ce faci are rezultate excelente si e doar o chestiune de timp pana vei ajunge la capat. Ai si rabdarea necesara, si tonusul ideal pentru a face tot ce-ti sta in putinta pentru a-ti materializa un gand. Poti uimi lumea prin ceea ce se naste din mintea sau din mainile tale, deoarece investesti toate resursele tale cele mai bune in acest sens: ambitie, incredere, placerea de a munci, spirit practic.

SAGETATOR - Cel mai greu e atunci cand trebuie sa te imparti intre doua planuri pe care le iubesti la fel de mult. Ca e vorba de doua locuri in care te simti bine, ca sunt doua persoane la fel de importante pentru inima ta sau doua pasiuni care iti provoaca aceeasi bucurie, daca ai fi nevoit sa alegi intre ele, ti-ar fi ingrozitor de greu. Vei incerca sa le impaci pe amandoua pe cat posibil, dar va veni totusi o zi cand va trebuie sa te decizi. Simti ca ti se rupe sufletul cand te gandesti ca trebuie sa alegi doar una...

CAPRICORN - Tii mult la spatiul tau personal, de aceea nu esti dispus sa deschizi usa, la propriu si la figurat, oricarei persoane. Trebuie sa-ti castige increderea inainte de a-l accepta in cercul tau intim, de aceea ar fi bine sa-i pui la incercare bunele intentii inainte de a-i permite sa se apropie. Intuitia iti va atrage atentia asupra eventualelor sale ganduri ascunse, dar e nevoie de mai multe teste inainte de a-i da acceptul. Indiferent care e planul in care trebuie sa accepti pe cineva nou in preajma, fii precaut si cunoaste-l cat se poate de bine.

VARSATOR - Nu poti avea si intuneric si lumina in acelasi timp, deci va trebuie sa te imparti in asa fel incat sa gestionezi extremele mai eficient. Sunt aspecte care merg excelent, pe cand altele lasa mult de dorit, dar asa e viata: acum esti sus, acum esti jos, ca o roata care se intoarce intruna. Azi ai parte, asadar, de un eveniment fericit care te incanta, dar fericirea aceasta are si un pret de platit: un moment critic ce te supara profund. E ca si cum ai primi si o veste buna, si una rea... cu care incepi?

PESTI - Oricat de greu ti-ar fi sa spui da, ia-ti inima in dinti si accepta conditiile defavorabile de astazi, pentru ca sunt obligatorii pentru a merge mai departe spre ce ti-ai propus. E tributul care se cere platit pentru a putea trece la etapa urmatoare. Sunt si momente in care trebuie sa accepti situatii dificile si umilitoare, dar compromisurile fac parte din felul tau normal de a fi si nu ti-e greu sa le accepti. Esti constient ca fara aceste sacrificii de pe parcurs nu-ti vei putea atinge scopul, deci taci si inghiti; intr-o zi iti vei lua revansa!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »