Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Duminica, 17 aprilie 2011

17 Apr 2011, 599 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Duminica, 17 aprilie 2011

Horoscop - Duminica, 17 aprilie 2011

BERBEC - Esti un partener de nadejde si te implic trup si suflet in toate activitatile legate de viata de cuplu. Preiei pe umerii tai acele sarcini pe care le poti duce la indeplinire si il sustii in permanenta pe cel drag in ceea ce are si el de facut. Exista o buna armonie intre voi, o intelegere telepatica, de parca ati fi doar unul. Va completati reciproc pentru ca ajunge doar sa spui celuilalt ce ai avea nevoie, ca a si intervenit in avantajul tau. La fel faci si tu pentru el!

TAUR - Nimic nu te multumeste azi, esti plin de hachite si orice ti s-ar propune, gasesti nod in papura. Ai impresia ca toata lumea te jigneste cu orice vorba si cu orice gest, dar vinovata e starea ta psihica extrem de sensibila. Vei vedea in orice replica un atac la persoana si ai tendinta sa te retragi in carapacea ta sa suferi de unul singur, in loc sa ripostezi cumva sau sa ceri socoteala pentru ceea ce se spune despre tine. Ai grija la ton si, nu uita: ce tie nu-ti place altuia nu face!

GEMENI - Nicaieri nu te simti mai in largul tau decat in spatii publice, aglomerate, unde ai ocazia sa intalnesti cat mai multa lume. Se stie ca unul din talentele tale de baza este comunicarea si daca ai ocazia de a-ti pune mai mult in valoare aceasta trasatura, te simti excelent. Iesi in lume, discuti cu oricine iti iese in cale, iti inviti prietenii n oras, orice, numai sa intri in contact cu personalitati cat mai variate. Ai intotdeauna multe de spus, dar ai si multe de aflat din relatia ta cu ceilalti.

RAC - Ceea ce pornesti azi inainteaza pe o pista falsa, deschisa de o persoana cu intentii ascunse. Una spune si alta face pe la spate, de aceea ar fi bine sa nu te bazezi intru totul pe indrumarile sale, ca sa nu ratacesti pe cai laturalnice. Omul care iti ofera azi un sfat sau o idee nu te place, asa cum ti se pare la prima vedere, ci anume incearca sa te duca pe un sens gresit, ca sa capete un oarecare avans inaintea ta. Trezeste-te inainte de a pierde directia si nu fi chiar atat de naiv cand ti se promite marea cu sarea!

LEU - Oricat de tolerant ai fi cu cei pe care-i iubesti, nu poti trece cu vederea atitudinea rebela si neascultatoare. Ai pretentia ca partenerul de viata sau copiii sa-ti respecte preferintele si ideile, tot asa cum le respecti si tu pe ale lor, dar azi acestia par sa fie total impotriva ta si vin cu alte pareri, unele chiar diametral opuse opiniilor tale. Fii intelegator, e doar un moment mai tensionat in care celalalt simte nevoia sa se revolte impotriva tuturor si, cum stie ca tu esti singurul care ii poti accepta rabufnirile fara sa pui la suflet, isi permite sa ridice tonul. Iarta-l!

FECIOARA - Cu dragoste si intelegere, orice se poate rezolva, ca atare incearca sa treci azi toate problemele doar prin prisma inimii si vei vedea ca totul revine la normal foarte repede.

Lasa logica si ratiunea, care te conduc de obicei, sa se odihneasca putin, pentru ca ele fac ca lucrurile sa se agraveze, pe cand sufletul are cu totul alta viziune. Cu un dram de emotie si de simtire, chiar si cele mai complicate neintelegeri pot ajunge la un echilibru, de aceea e bine sa cantaresti tot ceea ce se intampla in jurul tau numai cu unitatea de masura a iubirii.

BALANTA - Te simti pregatit sa te prezinti la o confruntare majora de forte, cum ar fi un interviu de angajare, prezentarea unui proiect in fata sefului sau a unei comisii, sau un examen foarte important pentru cariera ta. Ai acumulat informatiile necesare, ai adunat toate actele care se cer la dosar si, mai mult decat atat, esti intarit sufleteste sa intri cu capul sus si sa arati ce stii. Citesti pe ultima suta de metri ultimele informatii ca, la finalul zilei, sa spui foarte sigur pe tine ca esti gata pentru o victorie de toata frumusetea in zilele care urmeaza.

SCORPION - In loc sa stai si sa intorci pe toate partile problema in care esti blocat de cateva zile, mai bine te-ai detasa putin de miezul evenimentelor si te-ai ocupa de lucruri mai placute care sa-ti distraga atentia de la obsesia ta. Ai nevoie de putina distractie si ce s-ar potrivi mai bine pentru aceasta zi daca nu un flirt sentimental inofensiv sau joaca in parc cu cei mici? Adu-ti aminte de lucrurile frumoase din copilarie sau din tinerete si reinvie-le pentru o zi, pentru ca efectul lor la nivel psihic va fi de-a dreptul tonifiant!

SAGETATOR - Esti foarte decis sa schimbi ceva in cariera ta, ceva major, de parca esti pe cale sa o iei pe un cu totul alt drum profesional de acum inainte. Nu este exclus ca schimbarea de macaz sa necesite si urmarea unor cursuri de recalificare, dar este o idee cu care cochetezi de mai multa vreme, dar nu ai avut curaj inainte sa-i dai curs. Acum esti mai hotarat ca niciodata, poate pentru ca te-ai pregatit de-a lungul mai multor ani sa faci acest pas decisiv. Daca esti convins ca asta vrei, porneste!

CAPRICORN - Faci opinie separata fata de restul lumii de parca nu ti-ai gasi locul printre cunoscutii tai. Orice ti s-ar propune, tu strambi din nas si alegi cu totul alte preocupari de duminica. Unii vor spune ca esti cu nasul pe sus, ca nu te mai simti bine in grupul din care faceai parte odinioara, dar este o zi in care esti un pic mai egoist si ai nevoie doar de timp pentru propria ta persoana si propriile tale placeri. De aceea vei refuza orice invitatie care nu corespunde nevoilor tale de divertisment si odihna.

VARSATOR - Fii foarte atent la deciziile pe care le emiti azi cu autoritate pentru ca, desi pe tine te satisfac, pe altii s-ar putea sa-i dea complet peste cap. O decizie ferma pentru tine, poate suna a ordin sau a verdict negativ in fata altuia aflat intr-o pasa mai sensibila, de aceea trebuie sa-ti tii sub control atitudinea de lider. Da, e bine sa ramai stapan pe situatie increzator in valoarea ta, dar fermitatea nu se potriveste oricarei situatii. Unii vor suferi de pe urma tendintei tale de a da ordine.

PESTI - Esti foarte aprins de un proiect nou la care iti aduci contributia, incat esti in stare sa te apuci si azi, intr-o zi libera, sa mai lucrezi cate ceva. Esti prea entuziasmat de ceea ce se cladeste sub ochii tai ca sa lasi o zi sa treaca. Folosesti energia de azi pentru a discuta cu cei din jur, pentru ca si parerile celor cu care intri in contact vor juca un rol in evolutia acestui plan. Vei primi suficiente incurajari si laude ca sa faci pasi mari inainte, descoperind in jur oameni care cred in visul tau la fel de mult ca si tine.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »