Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Luni, 18 aprilie 2011

18 Apr 2011, 586 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Luni, 18 aprilie 2011

Horoscop - Luni, 18 aprilie 2011

BERBEC - Ti se pregateste o surpriza neplacuta la serviciu care poate avea efecte asupra reputatiei tale. Esti nevoit sa faci un compromis, desi orgoliul se opune, pentru ca exista altul mai puternic langa tine care te obliga sa apelezi la aceasta solutie daca vrei sa duci mai departe ce ai inceput. Daca nu accepti situatia aceasta, totul s-ar putea destrama, incat, din doua rele, accepti totusi sacrificiul. Esti constient ca e necesar acum, pentru a putea depasi impasul, dar iti vei lua revansa.

TAUR - Nu ai incredere in tovarasul tau cel mai apropiat care, desi spune multe si isi argumenteaza ideile cu tot felul de informatii adiacente, intuitia ta e mult mai sensibila si presimte ca in spatele ziselor sale se ascund si interese egoiste. Te indoiesti ca ar avea numai intentii amicale si eviti cat mai mult sa depinzi de ceea ce transmite. Nu-l respingi, nu te debarasezi de el, de vreme ce formati o echipa, dar reduci la minimum asistenta sa, ca sa nu strice tot ceea ce ati cladit impreuna.

GEMENI - Esti sfatuit sa duci mai departe un proiect inceput de multa vreme de care te-ai cam plictisit. Daca ar fi numai dupa tine, l-ai fi terminat demult, pentru ca tu esti adeptul rezultatelor rapide, fiind mai iute din fire, dar de data aceasta ti se spune ca mai astepti, sa nu te grabesti la primul rezultat la care ajungi. E posibil ca lucrurile bune sa nu vina din prima ci dupa o perioada de asteptare, de sedimentare a tuturor aspectelor. Inarmeaza-te cu rabdare pentru ca vei vedea ca timpul are un cuvant greu de spus aici.

RAC - Se strica ceva acasa si, din cauza acestui impas, atmosfera familiala este data peste cap. Ceva din armonia de care va bucurati inainte, ca familie, nu mai este la fel, de parca si-ar fi bagat coada intre voi indoiala, minciuna, rautatile altora. Daca pleci urechea la barfe si zvonuri legate de ceilalti membri din familie, iti vei otravi sufletul. Decat sa crezi tot ce auzi, mai bine infrunta-l pe cel despre care ai auzit atatea, deoarece numai talentul tau de a cunoaste oamenii doar dintr-o privire te va ajuta sa-i cataloghezi corect intentiile.

LEU - La orice disputa se poate raspunde cu calm si toleranta, deci nu pica in patima agresivitatii verbale, chiar daca interlocutorii tai incearca sa te enerveze. Fii rabdator cu ei, incearca sa intelegi tensiunile astrale ale perioadei care irita pe toata lumea, dar fii tu un exemplu de toleranta si stai deoparte, ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. La agresivitate raspunde cu blandete, la nervi - cu multa rabdare, caci nu se poate sa nu-i dezarmezi pana la urma chiar si pe cei mai inversunati.



FECIOARA - E o placere sa faci planuri cu cei dragi din familie, pentru ca acestia primesc foarte bine propunerile tale si le completeaza cu mult entuziasm. Cand vezi ca ceilalti cred in tine si te stimuleaza sa continui cu atata energie, prinzi si tu mai mult curaj sa mergi mai departe si sa tintesti si mai sus. Daca ai alaturi de tine pe cei care oricand pot contribui cu forte proprii, nimic nu te mai poate opri din elan, totul e sa dai startul acelui proiect la care si tu si ei va veti aduce contributia cu multa pasiune.

BALANTA - Te gandesti serios la o afacere sau la investitie si consideri ca e momentul bun sa-i dai startul chiar acum. O infuzie de capital in propria afacere va stimula si mai mult productia sau vanzarile, ceea ce poate atrage in scurt timp si profituri semnificative. Daca e doar vorba de o sedinta de cumparaturi, ai un fler aparte de a intra exact in cele mai potirivite magazine pentru a gasi ce-ti trebuie la pretul cel mai bun. Orice tranzactie incheiata azi iti inspira o satisfactie deplina.

SCORPION - Partenerul de suflet nu mai e de acord cu tine, dar inainte de a-l pune la index si a genera vreo disputa, stai putin si gandeste-te ce are de spus. Aveti viziuni diferite asupra unor evenimente si merita sa respecti si gusturile sale. Chiar daca nu sunteti pe aceeasi lungime de unda, o discutie poate clarifica de unde au aparut aceste neintelegeri pentru a gasi cele mai potrivite solutii fara a tinde spre agresivitate inutila.

SAGETATOR - Intri intr-un mediu nou, pe care-l consideri superior oricaror grupuri din care ai facut parte pana acum incat poti considera ca e un vis implinit. Daca visai sa intri in echipa de fotbal sau de teatru a scolii, sa fii primit in departementul de creatie al firmei sau sa te angajezi pe un anumit post, azi poti fi invitat sa te prezinti la preselectie, considerand acest moment ca un tel aproape atins. Va trebui sa te prezinti impecabil ca sa demonstrezi ca esti unul de-al lor!

CAPRICORN - Uneori, reusita materiala poate compensa foarte bine esecurile sentimentale, deci nu te crampona de ceea ce lipseste sufletului tau. Gaseste imediat altceva care merita atentie si caruia sa i te dedidici, fiind solutia cea mai accesibila de a uita de griji si alte dezamagiri ale inimii. Ti se ofera o solutie de a iesi din impas, dar, desi nu e pe placul tau, ar putea avea efectele scontate daca ii dai curs. Acele aspecte care nu-ti convin la prima vedere pot aduce mai multa bucurie.

VARSATOR - Te afli in fata unui eveniment care contine un mare factor de risc si ceva iti spune ca ar fi mai bine sa nu-i dai curs. Rezervele merita lasate sa conduca in acest caz, pentru ca numai prudenta si pasivitatea te pot ajuta sa ocolesti pericolul. Daca te implici cu spirit temerar, sperand ca ai solutia salvatoare, s-ar putea sa ratezi si sa nu mai ai curaj, altadata, sa intervii. Mai bine stai cuminte pe margine si astepti sa treaca valul, ca sa intervii abia dupa ce se mai limpezesc un pic apele.

PESTI - Nu ai curaj sa pornesti acel proiect la care te indeamna sau te obliga ceilalti sa accezi. Ai mari retineri ca e momentul potrivit sau ca ai fi tu persoana potrivita pentru a-l duce la indeplinire. Nu ai niciun stimulent concret ca sa te implici mai serios, la cei din jur nu vezi nici macar o apreciere care sa-ti transmita imboldul de a continua, oricat ar fi de greu, incat nu stii daca e bine ce faci. Nu renunta, e abia inceputul, dar daca depasesti primele rezerve, vor incepe sa apara si rezultatele.

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »