Cookie-urile ne ajuta sa oferim serviciile noastre. Prin folosirea serviciilor noastre, sunteti de acord cu utilizarea de cookie-uri.
E-mail:
Parola:
 
Reclama ta aici 1
Dj Nunta Botez Iasi
Reclama ta aici 2
Filmari Nunti, Foto Nunti
Reclama ta aici 3
Seven Studio
Reclama ta aici 4
BestBride, Inchirieri rochii de mireasa
Reclama ta aici 5
Eventoo Models
Reclama ta aici 6
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 7
Sonorizari iasi ieftine
horoscop zilnic

Horoscop - Marti, 19 aprilie 2011

19 Apr 2011, 629 accesari

Horoscop zilnic / Horoscop - Marti, 19 aprilie 2011

Horoscop - Marti, 19 aprilie 2011

BERBEC - Te apuci serios de treaba, concentrat la cele mai mici detalii. Este o activitate de rutina, in care nu ai voie sa gresesti, in care lucrezi cu cifre, cu acte sau cu unelte si orice neglijenta poate lasa urme. Cu cat esti mai concentrat la sarcina asumata, cu atat vei duce mai bine la capat aceasta activitate, pentru a ajunge la rezultatele dorite. Trebuie sa pui in joc trasaturi precum atentia la detalii, capacitatea de analiza si de discernamant, simtul masurii si corectitudinea.

TAUR - De data aceasta, cel care umbla cu minciuni si cu gesturi incorecte poate avea castig de cauza, spre disperarea celor care umbla doar pe caile corecte. Daca esti tentat sa faci si tu la fel, adica sa apelezi la tertipuri incorecte pentru a-ti atinge un scop, se pare ca pe moment ele vor avea efectele dorite, dar constiinta ta se va obisnui greu cu ideea ca ai castigat pe cai necinstite, ca atare e mai bine sa ramai cinstit, bazandu-te pe lege si ordine. Te vei simti ciudat sa stii ca ai obtinut ceva pe cai ocolitoare.

GEMENI - Dorul te cheama spre un loc de care esti puternic atasat emotional si ai dori sa ajungi din nou acolo, pentru ca doar asa iti incarci bateriile. Poate e zona in care ai copilarit, casa in care te-ai nascut, satul bunicilor sau scoala unde ai invatat, un loc caruia tu ii acorzi o semnificatie cu totul speciala, de parca acolo ar salaslui chiar inima ta. Din cand in cand, ai nevoie sa intri in contact cu acest spatiu superb pentru a-ti recapata energia. A revedea fosti prieteni, parintii sau o veche iubire s-ar potrivi perfect acestei zile.

RAC - Nu estima greutatea unei situatii dupa felul in care au esuat altii, pentru ca, daca lor nu le-a iesit bine, nu inseamna ca vei claca si tu. Poate detii resursele necesare succesului, spre deosebire de ceilalti care nu au stiut sa intervina la timp si au generat un dezastru. Tu poti avea azi succes in acele activitati pe care altii le-au ratat si ori devii eroul salvator al tuturor, readucand balanta la normal, ori te salvezi macar pe tine din acest moment critic. Tu nu poti fi atins de furtuna!

LEU - Primesti o veste aparent neinsemnata dar care iti cam strica planurile. Nu trebuie sa te cramponezi de ceea ce auzi si nu-ti convine, ci sa incerci sa apelezi imediat la un plan de rezerva. Daca primele variante nu merg, poti iesi din acest impas printr-o alta metoda, chiar daca nu e una cu care esti intru totul de acord. E nevoie de un sacrificiu de moment, dar care are rolul de a restabili echilibrul in treburile care pareau blocate. Fa acest compromis si totul se va clarifica repede.



FECIOARA - Ai oameni de incredere alaturi, pe care te poti baza fara sa te indoiesti de bunele lor intentii. Ar sari in ajutorul tau fara sa stea pe ganduri, demonstrand ca iti sunt prieteni buni. Ai ceva in comun cu acestia, anumite afinitati sau acelasi mod de a privi unele aspecte de care va ocupati impreuna, iar buna colaborare dintre voi strange si mai mult relatia care va leaga. De la o simpla sarcina de serviciu dusa la indeplinire in colectiv se poate ajunge si la o frumoasa prietenie.

BALANTA - Ai contacte cu persoane importante, celebre intr-un anumit domeniu sau care au o oarecare autoritate asupra ta. Pe de o parte le privesti cu respect si admiratie, dar, pe de alta parte, ai si o anumita atitudine supusa fata de ele, pentru ca esti intimidat de ceea ce reprezinta ele in fata ta. Ar merita sa faci ceea ce iti spun, pentru ca detin mai multa experienta iar faptul ca ele au reusit in domeniul in care tu inca mai ai multe de invatat, e un exemplu demn de urmat.

SCORPION - Desi esti genul de om care vrea rezultate imediate, de data aceasta dai dovada de o imensa rabdare, pentru ca ai primit o garantie ca scopul catre care te indrepti nu e departe. Atat timp cat esti sigur ca vei ajunge intr-o zi la telul cel mare, nu are rost sa dai planurile peste cap ca sa le vezi mai repede materializate. Primesti, asadar, o confirmare demna de incredere care te linisteste pentru ca acum esti mult mai increzator in rezultatele finale. Nu e doar un vis de perspectiva, ci un fapt care urmeaza sa devina realitate.

SAGETATOR - Joci un rol central in planurile familiei, de parca tu ai fi cel care decide directia, dar si cel care pune in practica deciziile luate. Nu e usor rolul tau, mai ales cand depind si altii de tine, dar detii toate resursele necesare pentru a fi un bun cap de familie. Ca esti femeie sau barbat, azi demonstrezi ca esti un om responsabil, gata sa-si asume chiar si cele mai dificile sarcini in interesul celor dragi. Familia te inconjoara cu afectiune, ca semn de recunostinta pentru eforturile tale, iar dragostea lor iti da energie.

CAPRICORN - Te coplesesc gandurile negative si ele nu te lasa sa faci nimic din ceea ce iti inspira teama. Rezervele devin exagerate totusi in fata unui moment care contine, ce-i drept, un oarecare factor de risc, dar totusi duci la extrem prudenta si o transformi in blocaj. Atat timp cat vezi in jur numai pericole, nu esti in stare sa duci mai departe ce ai inceput, incat esecul este foarte aproape. Daca ai putea lupta cu acest pesimism distructiv, lucrurile ar incepe sa se mai urneasca.

VARSATOR - Principalul obstacol al acestei zile e legat de starea ta fizica si psihica, deoarece, daca acestea nu sunt la cote satisfacatoare, practic nu poti duce nimic la indeplinire cu brio. Orice semn de boala sau orice emotie negativa care ti s-a infiltrat in suflet reduce considerabil avantul tau creator si bati pasul pe loc. Ai nevoie de o zi de odihna, pentru ca, dupa cum te prezinti astazi, organismul tau parca se opune oricarui efort.

PESTI - Amorul e cel mai frumos plan al acestei zile si ai motive sa spui ca esti fericit, pentru ca ai garantia ca esti iubit. Partenerul iti aduce tot felul de dovezi ale iubirii sale si cand vezi ca promisiunile sale se si materializeaza, cum sa nu ai incredere in iubirea sa? O declaratie de dragoste facuta azi ia o forma extrem de stralucitoare, care te zapaceste pur si simplu, incat ai fi in stare sa te indragostesti la prima vedere doar pentru ca celalalt stie sa mestesugeasca bine vorbele dulci. Cu un cuvant bine ales, te-a si cucerit!

Horoscop oferit de Acvaria

Autor: Acvaria
Sursa: Acvaria.ro
Comentarii
Nici un comentariu trimis!

inapoi

Reclama ta aici 8
Formatia Atlantis Band - Galati
Reclama ta aici 9
Servicii nunti Baia Mare
Reclama ta aici 10
Fotografie profesionala in maniera occidentala
Reclama ta aici 11
Filmari si Fotografii Baia Mare | Satu Mare
Reclama ta aici 12
Image Plus Group SRL
Reclama ta aici 13
Manastirea Bogdanesti
Reclama ta aici 14
Dj siensii
Citate celebre, FolclorAnunturi GratuiteWeb DesignBona, Menajeravezi toti partenerii »